Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
24 yaşındayımÖncelikle sakin olun.. Ben de böyle olmuştum..
Yaşınız kaç ne kadarlık evlisiniz nasıl öğrendiniz ve eşinize söylediniz mi?
Hala inanamıyorumİlk duygular normal bide hamilelik hormon duygusuda var. Bebeğini görene kadar garip tarifi olmayan duygu içinde,olacaksın.ama ilk bebek şekli görünce daha farklı duygu içinde olacaksın.şuan normal bu halin
24 yaşındayım
Yedi aylık Evliyim
Evet esime söyledim mutluyuz suan
Zaten ara ara istiyordum ama şimdi olunca cok garip oldum
24 yaşındayım
Yedi aylık Evliyim
Evet esime söyledim mutluyuz suan
Zaten ara ara istiyordum ama şimdi olunca cok garip oldum
Tamam hiçbir problem olmadığına göre sorun yok demektir :) ben de ilk ogrendigimde agladim istemiyorum dedim. Her dr kontrolu heyecanli olmaya başladı zamanla. Dogum yaptigimda da kabullenemedim fakat şimdi 6.5 aylık harika bir oglum var ve cok mutluyum. Esimle ve ailesiyle sorunlar yasadik, 5 aydir ayriyiz, her seye ragmen iyi ki dogurmusum diyorum. Hayirlisiyla kucagina alirsin inşallah. Dunyada uzerine gelebilecek hiçbir duygu yok anneligin.
ah canımmm yaa ALLAH yardımcımız olsunyaşımız evlilik zamanımız isteğimiz artı olunca bir süre sonra tuhaf bir şekilde hazır olmadığımızı hissetmemiz eşimle mutluluğumuz heepsi aynıymış canım:) bende ilk çook sevindim bir süre öyle gitti sonra midem bulanmaya ne zaman başladı ozaman ben hazır mıyım demeye başladım zor bir süreç olduğu için ve hormonal karışıklıklar galiba sebebide ben öyle düşündüm..
aynı duyguları yaşamışız demek ki :)
inşallah sorunların çabucak düzelir
oğluşunla sana musmutlu bir ömür dilerim :) çok sağol
sürekli gözlerim doluyor bu yükü nasıl taşıyacağım
ah canımmm yaa ALLAH yardımcımız olsun
Dogum Arkadaşı olalım seninle canım madem herşeyimiz benziyoramiiin canım alacağım sorumluluğu düşününce hiç rahat edemiyorum bende hemen erken mi düşündük diyorum sonra bebişimin doğacağı günü onun kokusunu duyacağım günü düşününce çook daha iyi oluyorum hatta sabırsızlanıyorum tavsiye ederim
Ne guzel canım yaa bende bi rahatlayabilsemCanım bende iki gün önce öğrendim bugün tekrar kan testine gidicem. Bugünkü sonuç önemli benim için şaşkınlıkla akşamın olmasını bekliyorum simdiden) bende düşünmeye başladım napicam nasıl bakicam iyi bi anne olmam gerek olabilir miyim ki diye beynimi yemeye basladim:))) Allahın izniyle hiçbirimiz yetersiz olmayız, o bebisler bize o kadar çok şey öğretecek ki biz bile inanamayacagiz kendimize. bu yasa geldik herseyi gül gibi yaptik bebis mi bakamiycaz
Canım benimmmmTeşekkür ederim. Bişey diyeyim mi, 30 yaşında anne oldum ben. O yaşa kadar ne bi bebek bezi değiştirmişimdir ne kucağıma almışımdır. Asla yapamam diyordum. Herkes içgüdüsel olur şöyle böyle derken he he diyordum. Doğduğunda üstünü değiştirirken sanki koluna bacağına bi zarar verirmişim gibi geliyordu. Şimdi valla altından girip üstünden çıkıyorum :) keşke 20li yaşların başında doğurabilseymişim diyorum ama evli bile değildim o yıllarda :) yaş ilerledikçe daha zor olduğuna inanıyorum çünkü müthiş bir rahatlığa alışmıştım. Onunla birlikte öğreneceksin her şeyi zamanla. Korkma ne yaşanacaksa önüne geçilmiyor zaten. Ne zaman ne konuda istersen yazabilirsin bana. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.