Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok sayıda yumurta toplanıp sonuç pozitif olan varmı...
arkadaşlar 20nin üstünde yumurtası olan ve sonuç pozitif olan varmı...transferiniz yumurtalar toplandıktan ne kadar sonra oldu...nasıl bir yol izlendi...
arkadaşlar 20nin üstünde yumurtası olan ve sonuç pozitif olan varmı...transferiniz yumurtalar toplandıktan ne kadar sonra oldu...nasıl bir yol izlendi...
canımcım , genelde eşten alınan spermlerle döllenen embriyolar haline geliyor bu yumurtalar ve isteğe bağlı olarak dondurulabiliyorlar . hatta gelişmeleri çokiyiyse blastokist denen evreye kadar gidilebiliyor ve 5. gün transfer ediliyor ve genelde blastokist evresindeki embriyolar büyük olasılıkla anneye tutunuyorlar ... ne kadar çok yumurta = o kadar çok embriyo bu da o kadar şans demek oluyor . yani Allah göstermesin tedavin olumsuz sonuçlansa bile dondurulmuşlarını 2 ay sonra kullanabiliyorsun ve bu denemende ise çok az ilaç alıyorsun i o da rahmi embriyolara hazırlamak için .. maddi anlamda anne-baba adaylarına büyük katkı demek oluyor , ne raporla ne ilaç parası ayarlamakla uğraşmıyorsun . Bir de şöyle bir şey var , bunların ne kadar yıl dondurularak saklandığını bilmiyorum ama , bu denemen olumlu sonuçlandı ve Allahın izniyle bebişni dünyaya getirdin , aradan bir kaç yıl sonra dondurulmuşlarını yine kullanabiliyorsun . Çok ilginçtir ki embriyo oluşma dönemleri aynı zaman olmasına rağmen abla/abi - kardeş durumu yaşanıyor :uhm:
benimde 20 yumurtam toplandı 7 tanesi döllendi ben 2 gün sonra transfere gittim canım 11 gün sonrada sonucum pozitif çıktı yani ne kadar çok yumurta o kadar çok şans umarım seninde iyi haberlerini duyarız:CüvCüv:
benimde 26 tane yumurtam toplanmıştı 18 tanesi döllenecek düzeye geldi blastokist aşamasına gelen 7 tane embriyom oldu 3 tanesi transfer yapıldı 4 tanesi donduruldu
benimde 20 yumurtam toplandı.12 tanesi döllendi.3 tane transfer edildi.bugün 7.günümüz. test günümüzü bekliyoruz.o kadar heyecanlıyım ki anlatamam.arada kasıklarıma bi ağrı giriyo hemen geçiyo.perşembe günü test yapcaz.ne olur dua edin arkadaşlar.
benimde 26 tane yumurtam toplanmıştı 18 tanesi döllenecek düzeye geldi blastokist aşamasına gelen 7 tane embriyom oldu 3 tanesi transfer yapıldı 4 tanesi donduruldu
canım tebrik edeim inşallah bebeklerini de kucağına alırsın.anlayamadım ama senin,yumurtalarının toplandıktan sonra kaçıncı günde transfer işlemi yapıldı..?kaçıncı denemen de hamile kaldın ,hangi merkezde tedavi oldun canım ,bilgi verirsen çok mutlu olurum..kaydirigubbakcemile3