Kızlar erkek arkadaşımı anlayamıyorum, önceden tanışıyorduk arkadaştık. şimdi uzakta ama biz yeniden netten karşılaştık ve internette konuşmaya başladık.Zaten ilgisi vardı bana, teklif etti ben de kabul ettim.
Çok sevindi çok mutluyum yazıyordu sürekli ama sonraki gün suskunlaşmaya başladı
Bi kere telefonla konustuk, onun dışında hiç konusmadık daha.. Çok yeniyiz 1 hafta olcak daha. Bişeyler yazıyor bazen güzel şeyler yazıyor hemen yumuşuyorum ama sonra suskun kalınca çok sinirleniyorum. Yapı olarak pek konuşkan değil, ama sevdiğiyle konuşmak istemez mi insan ya. her an her dk merak eder sorar. Bu normal mi sizce? 
Dün biraz çtlattım bu durumu, biraz daha ilgilendi ama bugün yine çok sessiz. Hiç bi şey söylemiyor ben sormasam. Ben de mesaj atıyorum bi saat sonra cevap veriyor.
Kafam çok karışık...
Çok sevindi çok mutluyum yazıyordu sürekli ama sonraki gün suskunlaşmaya başladı
Dün biraz çtlattım bu durumu, biraz daha ilgilendi ama bugün yine çok sessiz. Hiç bi şey söylemiyor ben sormasam. Ben de mesaj atıyorum bi saat sonra cevap veriyor.
Kafam çok karışık...
Son düzenleme: