- 12 Mart 2011
- 2.837
- 1.182
- 373
- Konu Sahibi elenaferrante
Valla bi ara psikologa gittim devlette ama doktorun bana tek dediği dusunme oldu tamam dedim ahhaha ozele gidecek imkanim olmadigi icin oyle ataklat geldiginde nefes egzersizleri falan yapıyorum ya da baska biseyle ilgilenmeye calisiyorum
Bedel ödemek demek;Bedel ödemeyi göze almak derken biraz daha açar mısınız? Ben de böyleyim çünkü ve evet çok baskın, otoriter bir anne ile büyüdüm ( ben de anne oldum ama hala aynı annem ve hala hayatımı etkiliyor bu karakteri) demek bundanmış.
istemediğin cevaplar duymak,kafalarındaki seninle ilgili imajın boZulması,çatışma,eleştiriye maruz kalma.
Ben şöyle düşünmüştüm;her halükarda istemediğim şeyler işitenilirim.bari bende duygu be düşüncelerimi söyleyeyim.Bir iki deneme derken kolaylaşıyor zaten cevap vermek.
Benimde çok fazla sessiz kalmışlığım var hayatımda.Ama hayat akıp gidiyor ve kimse kendi hakkını savunmadığında madalya takmıyor.Bunu yaparken ne kırıcı olmak,ne de karşıdakini üzmeamacı gütmeden sakin bir şekilde yaparsan karşıdaki insanlarda anlıyorlar kolaylıkla.Söylemezsen nerden bilecekler rahatsız olduğunu.herkes öyle inçe düşünceli değil maalesef.
Son düzenleme: