Çok sevdiği sevgilisi ölenler yorumlarınız

gulguzeli_28

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.129
1.411
333
Sevgilimi kaybettim trafik kazasında ben onu evine anasına uğurladığımı sanırken meğer azrail e uğurlamışım şimdi ruh gibiyim daha 26 yaşındaydı yaşayacağımız çok şey vardı hayallerimiz vardı hepsi yarım kaldı canım çok acıyor kızlar tarif edilemeyecek kadar çok acıyor.

Canım öncelikle başın sağolsun. Şu anki ruh halini tahmin edebiliyorum. Bende yıllar önce sevdiğim kişiyi kaybetmiştim. Ölüm acısı fena bişey, insanın yüreğine bir taş oturur, göz yaşların hiç dinmez. Daha çok gençti dersin, yaşlıları gördükçe, neden o dersin..
Sen sakın benim yaptığımı yapma, yasını tut, ağla üzül ama sakın içe kapama kendini, en fazla 1 sene sürsün yasın,,,,
Hayat fani, ölümlerde hayata dair, ruhu şad olsun, mekanları cennet...

Son düzenleyen: Moderatör:
Amin canım hergün ruhuna yasin okuyorum namaza başladım ancak o şekilde rahatlıyorum beni hiç üzgün görmek istemezdi ama işte elimde değil ne kadar da sağlam durucam desem de hep aklımda

Amin canım hergün ruhuna yasin okuyorum namaza başladım ancak o şekilde rahatlıyorum beni hiç üzgün görmek istemezdi ama işte elimde değil ne kadar da sağlam durucam desem de hep aklımda

cnm ya az çok anlayabiliyorum ama yaşamayan bilemez tabi allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı..herşeyden daha zordur rminim..dualarını eksik etme..sakın kendini bırakma çünkü o seni eminim hep mutlu görmek istemiştir..nur içinde yatsın.

Son düzenleme:
Amin canım inş mekanı cennet olur insanlardan kaçıyorum adeta kimseyle konuşmak istemiyorum bu elimde değil.

Yasadiginiz benim basima gelmedi. Acinizin ne kadar feci oldugunu ancak tahmin edebilirim. Allah sabir ve güc versin insaAllah. En cok korkutugum seylerden bir taneside sevdigimi kaybetmek. Sözlerin tükendigi yer burasi sanirim. Bol bol dua edin. Hem sevdiginiz icin hem kendiniz icin. Allah rahmet eylesin. Mekani cennet olsun insaAllah.

Sağolun dua ediyorum namaza başladım benden hep isterdi yasin de okuyorum fırsat buldukça ama allah en sevdiklerinizle sizi imtahan edermiş çok doğru sevdiklerimin değerini daha iyi anladım ama onun yokluğu beni boğsa da bir gün kavuşmak dileği ile rahatlıyorum

Rabbim namazinizi kabul eylesin insaAllah. Dualarinizla rahmetliye sefaat eylesin insaAllah. Suan bunu söylemek cok erken biliyorum ama yanlis anlamayin lütfen. Henüz cok gencsiniz insaAllah Rabbimden diliyorum ki sizi hayirli bir insanla tanistirsin ve tekrar sevmeyi ögretsin. InsaAllah hayirli ve mutlu bir yuva kurmakta nasip olur. Lütfen yanlis anlamayin aciniz taze ve büyük bunu cok iyi anliyorum. Evli degildiniz sanirim deiglmi? O yüzden sadece ilerde de mutlu olmanizi dilerim ömür boyu aci cekmemenizi dilerim.

Sağol NaYİNO evli değilim ama yinede sevgilimde olsa her an yanımdaydı ilerde yine severmiyim bilmiyorum ama içimde artık hep kaybetme korkusu olacak ayrıldığın sevgilinin yerine yenisini koymak çok kolay da ya ölümün ayrıdığı birini hele ki seni severek ölüyorsa onun yerine birini koymak inan çok zor olucak benim için

hayattaki tek korkumdur sevdiklerimi kaybetmek...
yasadiklarini düsündükce gercekten cok kötü oluyor insan...
allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun...
ve bütün sevdiklerine sabir versin....

Haklisiniz tabi ki. Ne söylesem bilemiyorum. InsaAllah Rabbim size yardim eder. Sabirli ve metanetli olmakta bu durumda eminim bu durumda cok aci verici ve zordur. Ama elden baska ne gelir. Gidenler gittikleri yerde bizi bekliyorlar. Ölümde hayatin bir parcasi. Hayata yeniden umutla bakabilmenizi diliyorum. Acinizi icinize atmayin gerektigi gibi yasayin. InsaAllah hersey mümkün oldugu kadar güzel ve dayanilir olur sizin icin.

Tek tesellim onun beni beklemesi ztn yoksa bu hayat çekilmez ve dayanılmaz olurdu Allah kimsenin başına vermesin

Allah razı olsun senden valla iyiyim desem yalan olur heran aklımda rüyalarımda sürekli araştırıyorum ruhunun iyi olması için bir şeyler yapabilir miyim diye onsuzluk çok zor dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…