Kızın bir tane de türkmenistan da eski esinden 5 yasında oğlu vardı oraya dönecekmiş yani eski eşine. Çocugu da istemıyormus adam.
Simdi daha aciklayici oldu benim icin. Yazik üzüldüm sirf ilk es istemiyor diye 2. cocugundan vazgecicek. Keske anneannesine biraksaymis. Evlatlik edilmemeli bu durumda bence. Kocasindada is yokmus. Ne demek cocugu istemiyorum, kardesi de kardesten ayiriyor.İlk cocugu kendisinden zaten. 5 yasındaki oğlu ilk esinden o eşine dönüyor işte bu aybikede 2. Eşi uyusturucu kullanandan. Adam ben o adamın cocuguna bakmam demiş.
Işte birileri evladından vazgeçiyor ki, birileri de anneligi tadabilsin..Az önce evlat sahibi olamayan bi kadının konusundan çıkıp geldim..o evlat hasretiyle yanıp tutusurken bu anne bebeğini veriyor.hayat hiç adil değil. Keşke bu konuyu okumasaydim
Sevabina Vermediginden eminim....Işte birileri evladından vazgeçiyor ki, birileri de anneligi tadabilsin..
Verse ne değişir? Bir çocuğa annelik yapabilmek için canını verebilecek insanlar var, para nedir ki? Doğurmak mühim değil. Eger çocuk iyi insanların evlat hasretine son verecekse, evlatlik almak da vermek de bana göre yanlış birşey değilSevabina Vermediginden eminim....
Annelik dogustan olsa bi koca ugruna bebeginden vazgecmezdi kadin yanlis anlamayin sizin fikrinizi yermek icin soylemiyorum ama bebegini cocugunu erkek ugruna terk eden kadinlarla dolu bu dunya maalesefAnnelik doğuştadır diye boşuna dememişler. Henüz tatmamış olsakta bu duyguları her kız bebeği anne doğar. biyolojik annelik ve analık arasındaki fark diyoruz buna. Rabbim o yavrunun yolunu açık etsin tek yapabileceğin gideceği yer en az senin kadar sevsin onu diye yatıp kalkıp dua etmek../
Evlatlik vermek hele almak kesinlikle ayip bisey degil ama baska erkek icin evladindan vazgecmek cok igrencVerse ne değişir? Bir çocuğa annelik yapabilmek için canını verebilecek insanlar var, para nedir ki? Doğurmak mühim değil. Eger çocuk iyi insanların evlat hasretine son verecekse, evlatlik almak da vermek de bana göre yanlış birşey değil
Eğer çocuk annesi tarafından hirpalanacak, uvey babasi tarafından dovulecekse; kıymet bilecek bir aileye evlatlik verilmesi daha mantıklı.Evlatlik vermek hele almak kesinlikle ayip bisey degil ama baska erkek icin evladindan vazgecmek cok igrenc
Kızın bir tane de türkmenistan da eski esinden 5 yasında oğlu vardı oraya dönecekmiş yani eski eşine. Çocugu da istemıyormus adam.
İlk cocugu kendisinden zaten. 5 yasındaki oğlu ilk esinden o eşine dönüyor işte bu aybikede 2. Eşi uyusturucu kullanandan. Adam ben o adamın cocuguna bakmam demiş.
Bu konuda kesinlikle katiliyorum size , ben isin öz olup olmama kisminda degilim , sadece bir annenin bir erkek yuzunden evladini terk etmesi cok aci geliyor banaEğer çocuk annesi tarafından hirpalanacak, uvey babasi tarafından dovulecekse; kıymet bilecek bir aileye evlatlik verilmesi daha mantıklı.
Hatta çocuğuna iyi bakamayan öz anne babalar bile denetlense keşke. Dayak yiyen, bakimsiz birakilan, psikolojik siddete maruz kalan çocuklar o ailelerden alinsa..
Sırf para sahibi olabilmek için bebeğini satmak bana göre yanlış. Dogurmanin mühim olmadığını bu annecikte apaçık goruyozda sorun nedir????? Hayırdır?Verse ne değişir? Bir çocuğa annelik yapabilmek için canını verebilecek insanlar var, para nedir ki? Doğurmak mühim değil. Eger çocuk iyi insanların evlat hasretine son verecekse, evlatlik almak da vermek de bana göre yanlış birşey değil
çok doğru sanırım o kısmı atladımAnnelik dogustan olsa bi koca ugruna bebeginden vazgecmezdi kadin yanlis anlamayin sizin fikrinizi yermek icin soylemiyorum ama bebegini cocugunu erkek ugruna terk eden kadinlarla dolu bu dunya maalesef
Her doguran anne olamiyor , o cok farki birsey
Allah im sabır versin sana güzel insanMerhaba arkadaşlar durum biraz karışık. Bunu anlatırken gözyaşları içinde yazıyorum. Biz Türkmenistandan gelen anne kızla tanıştık annemle 1 yıl önce iyi insanlardı. Kızın o sıra daha 1 aylık bir bebegi vardı bebeğin babası uyusturucu kullanıyormus şiddet vs varmıs anneside kızını alıp Türkmenistan'dan Türkiye'ye kaçmıs.
Bizim dairenın üst katında kiralık tutmuslardı gel zaman git zaman baya kaynastık bunlarla üzüldük durumlarına. Annesi çalısıyordu, kızla bebeği de evdeydi. Bebeği daha kucağıma alırken o kadar sevdim ki hafif çekik gözlü bir kız çocuğu adı da Aybike Allahım böyle bir güzellik böyle bir tatlılık olamaz. Daha sonra kızın da çalısması gerekti ama çocuga bakacak biri lazımdı dedim ki ben bakarım zaten evdeyim çoğu zaman sütten kesilmiş 40 gün anne sütü almıs zaten. Bebek 3 aylıktı ben bakmaya basladım zaten komsuyduk daireler üst üsteydi. Tam 6 ay o bebeğe ben baktım. Yediriyordum içiriyordum birlikte dısarı çıkıyorduk gezdiriyordum canımdan cok sevıyordum onu. Annesi ve ananesi işten gelince de indiriyordum onlara. Hatta bazen ayrı duramayıp yanımda uyutuyordum kendileri de memnundu bundan onlar da beni sevmişlerdi. Bebekle aramızda öyle bir bağ vardı ki kardeş gibi gördüm artık onu. Okula gitmem gerekiyordu şehir dısında okudugum için ağlaya ağlaya ayrıldım bebekten.
Annem aradı az önce çocugu tekrar Türkmenistan'a götürüp başka bir aileye verceklermiş diye nasıl sinirlendim nasıl üzüldüm anlatamam. Yurt dışı polise de bir sey diyemezsin ki. Bir anne nasıl verir bebeğini baska birine. Orada olsam kıyametleri koparırdım. Bir saattir ağlaya ağlaya gözlerim şişti benim güzel yavrum kendi annesinden başkasına anne diyecek kim bilir nasıl bir aile nasıl bakacaklar belli değil nefes alamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?