• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sevdiğim bir bebeği başka aileye veriyorlar

Hangi anne durduk yere bebeğini verir ki
Kim bilir nasıl bir sıkıntı içinde
Belki daha iyi şartlarda büyüsün istedi
Bilemeyiz ki
Kim bilir neler hissediyor
Rabbim bahtınıda şansınıda açık etsin
Güzel bir hayatı olsun inşallah ufaklığın

Hangi anne durduk yere bebeğini verir ki
Kim bilir nasıl bir sıkıntı içinde
Belki daha iyi şartlarda büyüsün istedi
Bilemeyiz ki
Kim bilir neler hissediyor
Rabbim bahtınıda şansınıda açık etsin
Güzel bir hayatı olsun inşallah ufaklığın

Herkeste annelik güdüsü olmuyor malesef bazıları zevk için veriyor. Eger herkeste dürtü olsa çöpe atanlar baska yere bırakanlar anne olabilir mi ? Türkiye'de kalıp bakabilirlerdi durumlarını baya düzeltmişlerdi.

Herkeste annelik güdüsü olmuyor malesef bazıları zevk için veriyor. Eger herkeste dürtü olsa çöpe atanlar baska yere bırakanlar anne olabilir mi ? Türkiye'de kalıp bakabilirlerdi durumlarını baya düzeltmişlerdi.
Bu konuda haklısın elbet
Ben tanımıyorum iyi tarafından düşünmek istedim
Diğer türlüsünü düşünmek bile ağır geliyor insana
Artık yapacak birşey yok
Bebeğe dua etmekten başka

Bu konuda haklısın elbet
Ben tanımıyorum iyi tarafından düşünmek istedim
Diğer türlüsünü düşünmek bile ağır geliyor insana
Artık yapacak birşey yok
Bebeğe dua etmekten başka

Çok güzel ve uslu bir bebekti...

Çok üzüldüm. İlerde de büyüyünce bebeği almak isterler.Allahım böyle insanlara evlat verme

Çok üzüldüm gözlerim doldu okurken. Rabbim o yavrucuğun bahtını ve tahtını güzel etsin. Hayatına giren herkes hayırlı olsun inşallah. Çok üzüldüm ya ah kuzucuk.

Merhaba arkadaşlar durum biraz karışık. Bunu anlatırken gözyaşları içinde yazıyorum. Biz Türkmenistandan gelen anne kızla tanıştık annemle 1 yıl önce iyi insanlardı. Kızın o sıra daha 1 aylık bir bebegi vardı bebeğin babası uyusturucu kullanıyormus şiddet vs varmıs anneside kızını alıp Türkmenistan'dan Türkiye'ye kaçmıs.

Bizim dairenın üst katında kiralık tutmuslardı gel zaman git zaman baya kaynastık bunlarla üzüldük durumlarına. Annesi çalısıyordu, kızla bebeği de evdeydi. Bebeği daha kucağıma alırken o kadar sevdim ki hafif çekik gözlü bir kız çocuğu adı da Aybike Allahım böyle bir güzellik böyle bir tatlılık olamaz. Daha sonra kızın da çalısması gerekti ama çocuga bakacak biri lazımdı dedim ki ben bakarım zaten evdeyim çoğu zaman sütten kesilmiş 40 gün anne sütü almıs zaten. Bebek 3 aylıktı ben bakmaya basladım zaten komsuyduk daireler üst üsteydi. Tam 6 ay o bebeğe ben baktım. Yediriyordum içiriyordum birlikte dısarı çıkıyorduk gezdiriyordum canımdan cok sevıyordum onu. Annesi ve ananesi işten gelince de indiriyordum onlara. Hatta bazen ayrı duramayıp yanımda uyutuyordum kendileri de memnundu bundan onlar da beni sevmişlerdi. Bebekle aramızda öyle bir bağ vardı ki kardeş gibi gördüm artık onu. Okula gitmem gerekiyordu şehir dısında okudugum için ağlaya ağlaya ayrıldım bebekten.

Annem aradı az önce çocugu tekrar Türkmenistan'a götürüp başka bir aileye verceklermiş diye nasıl sinirlendim nasıl üzüldüm anlatamam. Yurt dışı polise de bir sey diyemezsin ki. Bir anne nasıl verir bebeğini baska birine. Orada olsam kıyametleri koparırdım. Bir saattir ağlaya ağlaya gözlerim şişti benim güzel yavrum kendi annesinden başkasına anne diyecek kim bilir nasıl bir aile nasıl bakacaklar belli değil nefes alamıyorum...
kiyamma ya insallah iyi bi ailede olur

Neden veriyorlar ben orasini anlamadim. Yani anlatirken bizde cekirdek citlicez der gibi cocugu evlatlik vercez mi demisler? Yoksa bakamiyoruz falan diye mi anlatmislar? Hadi öyle olsa bile 1 aylikken geldi diyorsunuz, zorlanan istemeyen insan 2 3 aylikken verirdi. Simdi büyümüs cocugu ne diye veriyorlar?
Allak bullak oldum.

Sen ayrılamayıp birlikte uyurken canı kanı ciğerparesinden nasıl ayrılacak ya dünyanın çivisi mi çıktı yoksa zaten öyleydi de iletişim imkanları kısıtlı olduğu için biz mi duymuyorduk

Ne kadar üzücü.
Bunu söylerken bile içim acıdı ama inşallah sevgi dolu, maddi manevi her türlü güzelliği yaşayacak bir aile evine gidiyordur bebek.

Çok üzüldüm :( ben bulaşıkları makinaya dizene kadar durmuyor kızım bensiz :( zavallı bebe annesinden ayrılınca nasıl hissedecek :( allahım inşallah iyi bir yere düşer :(

Neden veriyorlar ben orasini anlamadim. Yani anlatirken bizde cekirdek citlicez der gibi cocugu evlatlik vercez mi demisler? Yoksa bakamiyoruz falan diye mi anlatmislar? Hadi öyle olsa bile 1 aylikken geldi diyorsunuz, zorlanan istemeyen insan 2 3 aylikken verirdi. Simdi büyümüs cocugu ne diye veriyorlar?
Allak bullak oldum.

Kızın bir tane de türkmenistan da eski esinden 5 yasında oğlu vardı oraya dönecekmiş yani eski eşine. Çocugu da istemıyormus adam.

Ne denir yazdim yazdim sildim. Umarim iyi bir aileye verilir ve hayati boyunca hep mutlu olur. Ben 1 yasindaki kizimi 1 saat anneme birakip bir yere gidemiyorum nasil kiyarlar nasil yasarlar bebegi olmadan anlamiyorum.

Acaba babası tehdit etmiş olabilir mi?
Belki babası alamasın diye bildikleri bir aileye veriyor olabilirler mi?

İnşallah iyi ellerde büyür yavrucak...

Kızın bir tane de türkmenistan da eski esinden 5 yasında oğlu vardı oraya dönecekmiş yani eski eşine. Çocugu da istemıyormus adam.

Adam ilk çocuğu kabul ediyorsa ikinciyi neden etmiyor? Bence size bazı şeyleri eksik anlatmış olabilirler..

Ya bebek başkasındansa ve adamdan bu yüzden kaçmışlarsa? Madem adam bu kadar kötü, yanında annesi de var, ilkini de alabilirlerdi..

Olan hep yavrulara oluyor...

ne kadar iyi kalpli bir insansınız

hep incinirsiniz hayatta dikkat edin.

belki durumu daha iyi sevecen bir aile bakar, pozitif düşünün iyi olsun.

Gercek annesinden ayri kalmasina cok cok uzuldum. Boyle anneleri de anneanneleri de cok kotu goruyorum ben ve sahsen konusmak dahi istemem oyle insanlarla ama sana sunu soyleyeyim. Benim tanidigim yabanci bir aile var onlar da kendi ulkelerinden cocuk evlat edindiler iki tane ve aralarinda inanilmaz bir bag var birbirlerini cok seviyorlar. Ufak olan babasini nasil opuyor kokluyor gormen lazim. Buyuk de iyi bir bolum okuyup bitirdi. Umarim Aybike de oyle olur.

Adam ilk çocuğu kabul ediyorsa ikinciyi neden etmiyor? Bence size bazı şeyleri eksik anlatmış olabilirler..

Ya bebek başkasındansa ve adamdan bu yüzden kaçmışlarsa? Madem adam bu kadar kötü, yanında annesi de var, ilkini de alabilirlerdi..

Her sey olabilir hic guvenmem ben evladini torununu baskasina veren insanlarin sozune. Gerci insan da degiller bence. Bu arada birinci cocugun babasi eski es, ikincininki baskasi. Eski ese donuyorsa ikinci cocugu istememesi normal ama bunun icin bebegi vermek normal degil.

İlk cocugu kendisinden zaten. 5 yasındaki oğlu ilk esinden o eşine dönüyor işte bu aybikede 2. Eşi uyusturucu kullanandan. Adam ben o adamın cocuguna bakmam demiş.

Back
X