Çok sevdiğim iki insan birbirine düştü...

Karşımızda yardımları paraya çevirip çocukları dinlendiren insanlar var.
Hakaretse iyi etmiş bence.
Yardımı nakite çevirmelerine kızmazdım. Belki paraya ihtiyacı vardır. Ama çocuk dilendirmek?
Konu sahibi kızgınlıkla yazmış olabilir.

Duyar kasmadim. Acin sozlugu bakin ne anlama geldigine.

Duyarin hasini kastiniz ve sizin onculugunuzde digerleri de pesinizden gelerek konuyu heba etti.

Burada insanlar sorunlarini paylasarak diger insanlarin fikirlerini soruyor. Boyle anlamsiz bir sekilde duyar kasarak konuyu mahvetme gibi bir hakkiniz yok. Hic mi dusunemediniz, fakirleri sahtekar olarak goren bir insan nasil boyle bir kurulusa uye olarak onlara yardim etmek gibi bir misyonu ustlenebilir?

Kiminin sorunu kiminin cerezi bu forumda tabii.

Duyarin hasini kastiniz ve sizin onculugunuzde digerleri de pesinizden gelerek konuyu heba etti.

Burada insanlar sorunlarini paylasarak diger insanlarin fikirlerini soruyor. Boyle anlamsiz bir sekilde duyar kasarak konuyu mahvetme gibi bir hakkiniz yok. Hic mi dusunemediniz, fakirleri sahtekar olarak goren bir insan nasil boyle bir kurulusa uye olarak onlara yardim etmek gibi bir misyonu ustlenebilir?

Kiminin sorunu kiminin cerezi bu forumda tabii.
Ayni tarz kuruluslardan birinde 18 senedir yardim gonullusu olarak calisiyorum. Her turlu insan da var gonulluler arasinda. Konu sahibinin nasil bir insan oldugu degil benim protesto ettigim sey. Saygisiz yorum yapmak. Fakir olan kisiler eger fakir degilse buna sahtekar denmez,sahte denilir. Fake denilir. Kalkip uslup dersi vermek istemiyorum,yonetim dogru olani anlamistir nasilsa.

Ayni tarz kuruluslardan birinde 18 senedir yardim gonullusu olarak calisiyorum. Her turlu insan da var gonulluler arasinda. Konu sahibinin nasil bir insan oldugu degil benim protesto ettigim sey. Saygisiz yorum yapmak. Fakir olan kisiler eger fakir degilse buna sahtekar denmez,sahte denilir. Fake denilir. Kalkip uslup dersi vermek istemiyorum,yonetim dogru olani anlamistir nasilsa.

Biz de anladik ne yaptiginizi.

Gözümden yaş geldi gülmekten hala geliyor konu sahibi haklısınız 😂

Bu konuyu tereliye değil başkası açsa tepki almaz ve banlanmazdı bence.
Bi üye bir kere mimlendikten sonra vay haline
Nickini değiştirse olmuyor, hesabı kapatıp sıfırdan nick alsa yine olmuyor.
Mesele sadece Tereliye değil bir yerde. Yani kendisi bile konu açınca konusuna odaklanmıyor ki. Hadi provakate ediliyor konusu diyelim o kadar göz ardı ettim diyor ama uslubu çok kötü oluyor.
Ama bir nokta da haklısınız

Mesele sadece Tereliye değil bir yerde. Yani kendisi bile konu açınca konusuna odaklanmıyor ki. Hadi provakate ediliyor konusu diyelim o kadar göz ardı ettim diyor ama uslubu çok kötü oluyor.
Ama bir nokta da haklısınız
Mesele fakir sözünü bir aşağılama ifadesi olarak kullanması.
Sahtekar insanlar diye belirtebilirdi.Sahtekar fakirlermiş! Kaldı ki evet konu sahibinin paraya nasıl anlam yüklediğini konularını okuyanlar iyi biliyor,böyle tepki verilmesi çok normal.
Engellediklerim yazmasın demek gibi bir ayrıcalığı zaten hiç yok:)

Yapacak birsey yok. Nerde bir kac insan bir araya gelirse (yardim kurulus olsun olmasin fark etmez) böyle olaylar zamanla cikiyor. Insanlar zamanla yine barisir veya barismaz. Siz dogru olanin tarafinda olun. Yardim aldigi halde cocuklari dilendirenin de Allah belasini versin. Hic mi korkmuyorlar o cocuklarin basina bir is gelir diye?!

Baya bi konu öncesinde bana "Göz ardı ettim" dedindi, sonra bi konuna daha yazmışım cevapladın sonra yine "Göz ardı ettim" dedin, sonra nick değiştirmişsin aldandım rengine başka bir konuna yorum yaptım, yine bi şeyler yazdın sonra ülen tanıdık geliyor "Anaa terelliye" dedim, yine "Göz ardı ediyom siziğğ" dedin.
Şimdi bi yazayım dedim merak ediyorum göz ardı mıyım hala? :KK70:

Bibibella Bibibella ya da yapıyon aynısını, geçen kız "Yalama oldu göz ardı butonun" diyordu; nedir bu butonun çektiği?

Baya bi konu öncesinde bana "Göz ardı ettim" dedindi, sonra bi konuna daha yazmışım cevapladın sonra yine "Göz ardı ettim" dedin, sonra nick değiştirmişsin aldandım rengine başka bir konuna yorum yaptım, yine bi şeyler yazdın sonra ülen tanıdık geliyor "Anaa terelliye" dedim, yine "Göz ardı ediyom siziğğ" dedin.

Bibibella Bibibella ya da yapıyon aynısını, geçen kız "Yalama oldu göz ardı butonun" diyordu; nedir bu butonun çektiği?
Ahahahah, hem gözardı edip bir de merak mı ediyo ne yapıyorlar diye.

Beni de sevmez kaynanasını savunduğum için. İşine bak der yazma konuma der ama gözaardı da etmez

Yıllardır forumdayım hala nasıl anlıyorsunuz bazı üyeleri çözemedim :D

Benigeriverin tereliye olduğunu nasıl çözdünüz?
Bu işin sırrı nedir?

Back
X