Cok sevdigim kv ve kp e hediye yada jest fikri acill

Sexingthecherry

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Katılım
8 Temmuz 2012
Mesajlar
2.612
Emoji Skoru
3.844
Puanlar
133
Kizlar yardiminiza ihtiyacım var. Haftasonu esimin ailesine gidecegiz. Aramiz cok iyidir sukurler olsun. Onlarin bana manevi olarak cok iyiligi dokundu. Maddi olarak hic yardima ihtiyacimiz olmadi ama olsa eminim maddiyatlari cok iyi olmasa da ellerinden geleni yaparlar. Biseyler yapmak istiyorum ramazan bahenesiyle. Nolur bana fikir verin. Kiyafet alsam bedenini tutturamam. Esim gidince alisverise cikarirsin kendine birsey alma bahenesiyle diyor ama daha once denedim kadin asla almiyor ihtiyacim yok benim deyip zorla bana birseyler alıyor hatta. Ne yapsam ki?
 
elti gorumce yokmu yakin oturan onlardan yardim isteseniz
yada hidince orda bakin ne giyyor
sonra esinizle gidip alin o olmadan

taki olabilir baska
ne sever ne eder bilmiyoruzki
 
Yaşları kaç? Günlük hayatta neler yapıyorlar? Ve... Alacağınız hediye için aşağı yukarı ne kadar bütçeniz var?
 
Ben aramızın iyi oldugu dönemlerde birinde ayakkabı almıştım, birinde zarif bir bileklik. Aksesuar olarak düşünürseniz beden sorunu da olmaz.
 
Canım ya coktandır sizin gibi gelin hanımın kv. Hakkinda güzel seylere dail okumamıştım içim açıldı ya cidden Allah muhabbettinizi azaltmasın inşallah amin
 
elti gorumce yokmu yakin oturan onlardan yardim isteseniz
yada hidince orda bakin ne giyyor
sonra esinizle gidip alin o olmadan

taki olabilir baska
ne sever ne eder bilmiyoruzki
malesef yakininda sorabilecegim kimse yok. Bi gorumcem var o da uzakta. Anneler gununde sordum cayci almak istiyordu dedi onu aldim. Ama bu defa onunda fikri yok. Hem ben biraz daha kisisel birsey almak istiyorum ev esyasindan ziyade. Ikisi de kucuk bir ilcede tipik yurdum orta yaslisi. Oyle ozel bir hobileri yok bildigim. Kv kendi diker kıyafetlerini genelde. Mutevazi bir hayatlari var. Ketumdurlar. Ne birseyi begendigini farkettirir bize ne yoklugunu
 
Yaşları kaç? Günlük hayatta neler yapıyorlar? Ve... Alacağınız hediye için aşağı yukarı ne kadar bütçeniz var?
57 yasindalar. Gunluk hayatta adam kucuk bir devlet kurumunda hala memur olarak calisiyor. Kadinda evde genelde. Bazen koye gider falan. Butcem sınırlı degil onlar icin.
 
Ben aramızın iyi oldugu dönemlerde birinde ayakkabı almıştım, birinde zarif bir bileklik. Aksesuar olarak düşünürseniz beden sorunu da olmaz.
ayakkabi numarasi falan da tutturamayabilirim. Hic aksesuar taktigini görmedim ama deneyebilirim. Belki de yok diye takmiyordur
 
türk kahvesi makinası, kettle, çay makinası, 28 parçalı falan tabak takımı, vantilatör iyonlu soğutucu, zigon sehpa, banyo paspas takımı gibi şeyler geliyor aklıma yaşlı bir kadına hediye olarak. kayınpedere pantolon gömlek alabilirsiniz. onların olduğu şehirden alırsanız bedeni olmadığında değiştirme şansınız olur. ikisine birden şöyle ortopedik deri ayakkabılardan alabilirsiniz.
 
Yaz için güzel, rahat bir ayakkabıdan iyisi yoktur bence,yada giyiyorsa dısarda giymelik bir terlik.. Annem çok sever de düz, rahat ayakkabı,bilmem fikir olur mu
 
Babama tatli isi yarar yemeyi sever iyi fikir. Ama annem yemez. Elektrikli ev aleti oneriniz var mi?
 
tesekkur ederim canim fikirleri değerlendircem
 
kişisel bir şey demişsiniz. bulundukları şehirde bir polaristen ortopedik sandalet bence ikisi de yazın rahat rahat kullanırlar.
http://www.polaris.gen.tr/urun/polaris-5-nokta-51-107205-z-siyah-kadin-deri-sandalet/
http://www.polaris.gen.tr/urun/polaris-5-nokta-51-107263-m-siyah-erkek-deri-ayakkabi/
http://www.polaris.gen.tr/urun/polaris-5-nokta-51-103213-z-siyah-kadin-deri-sandalet/
http://www.polaris.gen.tr/urun/polaris-5-nokta-51-107073-z-siyah-kadin-deri-sandalet/

giydikleri numara hakkında aşağı yukarı bir fikriniz vardır. siz aldıktan sonra iade edilemeyeceği için birlikte veya yalnız numarayı değiştirirsiniz.
 
bilmiyorum abes mi olur ama bir magazadan hediye ceki alip guzel bir kutunun icinde kartla verebilirsiniz,zevklerini bilmediginiz icin
canim sıkıntı su ki yasadiklari yer kucuk bir sehrin, sehre epeyi uzak bir ilcesi. Yani öyle bilindik markalar falan yok o ceki gidip harcayamazlar
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…