Çok sevdim ama ondan bana hayır yok

fashion343

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2011
22
1
36
Bursa
Ya ben mi sorunluyum anlamadım.Ben kimseyi sevemiyorum.Ya da çok seviyorum.Aslında çok aşık olduğumbi çocuk vardı 5 yıldan beri hep konuşuyoruz.Gerçi nerdeyse çocukluğumuz beraber geçti karşı komşum.Küçükken onu hiç sevmezdm ona aşık olan arkadaşlarımı da çok kınamışımdır.Ama sonra geldi beni buldu.Her gördüğümde dizlerm titriyo.Onu çok sevdim ama ondan bana hayır yok.Biz çok çıkıp ayrıldık.Her seferinde beni çok üzdü.Bi kere evlenme bile teklif etmişti ama neyse..Ama onu her gün görüyorum ve unutamıyorum.geçen de bana mesaj atmış.Cevap vermedm.Bugn de ben ona günaydın yazdım salak gibi o da bana yazmadı:((Onu unutmam şart.Kimse de istemio onla olmamı.Aslında başka bi çocuk var keşke o olsa o zaman kesin unuturum sanırım bundan da daha hayırlı olduğu kesin.Ama iki sorunvar benim ona o gözle bakabilceğim aklına bile gelmio bence ve o da benden hoşlanıo mu anlıyamıyorum bi türlü.Bu taraftan yana şansım olsa kesin eskiyi unuturum çok da mutlu olurum diye düşünüyorum ama olmuo malaesef:((

Çalışıyor musun okuyor musun bilemiyorum ama kendine meşgale bularak onu unutmayı dene defalarca çıkııp ayrılmışsnz evlenme teklifi aldığın halde hemde . Bu adamdan bir şey olmaz gibi geldi bana açıkcası

Açıktan okuyorum şu an ama haber bekliorum bi yerden.olmazsa diye de çok üzülüyorum bi yandan.Bi de mutsuzken iş aşkı da olmuo sanki ama olsun bi başlıyım da..ve de düşünsene o evlense nişanlansa çocuğu olsa herşeyi görücem kahrolucam yani sırf o yüzden ben ondan önce evleniyim gidiym dua ediorum üzülcekse o üzülsün ya dayanamıyorum artık.

Öncelikle kimi sevip sevmediğine karar vermen lazım. Bu kişiyi seviyorum ama öbürü olursa kesin onu unuturum gibi bir şey bana garip geliyor işin gerçeği. :53: Ardından da böyle düşüncelerle kendini çok meşgul etmemek adına meşgale bul derim kendine. Sevgiler. :34:

Son düzenleme:
çivi çiviyi söker ben buna inanmıyorum yani onu başkasıyla unutmaya çalışma kendiliğnden zamanla unutmaya çalış ama odan sana hayır yok bir seyde olmaz ondan sana bence bu kadr büyütme yeterki unutmak iste yaparsın zman insanı neleri alıştırıyo sende alışırsın

Elbette haklısınız.Ama her an onu görmek karşılaşmak camdan baktığımda tv izlediğini bile görebiliyorum.Unutmam imkansız.Ya taşınmamız gerekio ya da bilmiyorum.Dedğim gibi ben başkasını seviyorum demiyorum ama başkası çıksa karşıma onu unuttursa fena mı olur üzülcekse o üzülür kıymetimi anlar ama bu sefer benim umumda olmaz ben onla mutluyumdur yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama en azından alnımda kim yazılıysa çıksın karşıma evlenelim çocuğum olsun fln oo hayallerr...=))