çok sevdim,kavuştum ama ya sonra?

soylesenebana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
142
74
103
mart 2011, bir çocukla tanıştım. yollar, mesafeler bizi bi araya getirmedi ta ki mayıs ayına kadar. o benim için yurtdısındaki işini bırakıp tr ye döndü, başladık, mutluyduk nişanlandık. şimdi 5 aydır nişanlıyım ama gerek kültür farklılığından gerekse dünya görüşlerimizden dolayı ağlamadığım gün yok. o başlarda çok kıskançtı çok karışşıyordu artık beni üzmemek için kendini tutup karışmıyo hiç bir şeyime, ama ben bir tülü mutlu olamıyorum. ailesi farklı onun dini olarak hayata bakışı farklı. ama onu kaybetmekte istemiyorum. off çok zor kızlar, artık hastalıklar çıkmaya başladı bende. onu çok seviyorum ama ilerde aşk bitince geriye ne kalacak diyorum, yani sevdik kavuştuk ya sonra? sizden görüşlerinizi bekliyorum nolur bana akıl, fikir ve öneri verin

onu kayip etmek istemiyorsan sende onun istediyi gibi ol ama tabi ben evlenince dayanamam yapamam diyorsan iyi düsün düzgün karar ver icene gec olmadann

teşekkür ederim kızlar, evet iyi düşünmem gerek herkes aynı şeyi söylüyor ama ben düşünemiyorum sanki artık beyin hücrelerimi almışlar gibi. :(:( ooof of :43::43:

onu kayip etmek istemiyorsan sende onun istediyi gibi ol ama tabi ben evlenince dayanamam yapamam diyorsan iyi düsün düzgün karar ver icene gec olmadann

Ne münasebet , onun istediği gibi ol muş !

Arkadaşım ;

Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol !
Kendini başkaları için değiştirmeye kalkma , ilerde çok mutsuz olursun !
Nişanlını gerçekten sevip sevmediğin önemli öncelikle ; çünkü evlilik öyle toz pembe değil . Sevgi ve saygı varsa aranızda
diğer sorunlar çözülebilir .

Ayrıca ; bu ilişkinden dolayı , sende hastalıklar çıkmaya başlamışsa , iyice bir düşün derim . İlerde bu hastalıklar daha da
ağırlaşabilir ALLAH korusun . Hakkında hayırlısı inşaallah .

Sewgiler

slm benimde esimle aramda kültür farkı vardı ama zamanla düzene giriyor zamanla evlendıkten sonra aradan aileler çekılıyor ve ikiniz kalıyorsunuz sonrasında o sana biraz sana uyuyo sonra sen ona uyuyosun ister istemez ortada bulusuyosun suanda 2 senelık evlıyım hayatımızı ilk 3 4 aya düzene soktuk ve simdi co mutluyuz.. denemeye devam etmenı tavsıye ederim kendinden tavız vermeden olmuyo ama biraz sen biraz o tavız vercek eger işini bırakıp tr döncek kadr cok sevıyosa emınım oda tavız vermeye hazırdır.

Back
X