cok sevdim oda beni sevdi sandim yanildim galiba

nasems

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2015
34
1
1
36
merhaba arkadaşlar;arkadaşlar benim başımdan bir evlilik geçti çok kötü bir evlilikti.ayrılıktan sonra bir daha asla kimseyi sevemem diye düşünürken uzun bir süre sonra biriyle tanıştım ona deliler gibi aşık oldum evlendigim adamdan daha çok sevdim canımı verecek kadar onunla birlikte oldum hayatında birlikte oldugum 2.erkekti bana sen benimsin ben seninim derdi hep ara ara terkederdi sonra yine kendi barisirdi en son yine terketti ve duydumki kiz istemeye gidecekmis aradim neden dedim bagirdi cagirsi evlenecem sende evlendin cirkeflik yapma dedi ki ben cok pasif biriyim ve daha bisuru laf etti ancak kizin ailesine bu adam yaramaz kizi vermeyin demisler olmamis isi bi gun aradim hesap sormak icin sadece hemen geldi bana bunalimdayim olmamasina cok sevindim dedi ve ikna etti beni yine beraber olduk o gun ve yine yok ortalikta cok sevdim arkadaslar cok ol dese olecek kadar cok ama o hic sevmemis beni kiskanmalari sahiplenmeleri yalanmis hep saatlerce telde konusmalarimiz hep yalanmis peki nasil erkekler bu kadar duygusuz olabiliyor beni hicmi sevmedi bayanlar bi akil verin ne yapayim ben arasa yine giderim yapmamam gerek beni sevsin diye naapmaliyim yalvaririm bi yol gosterin

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar;arkadaşlar benim başımdan bir evlilik geçti çok kötü bir evlilikti.ayrılıktan sonra bir daha asla kimseyi sevemem diye düşünürken uzun bir süre sonra biriyle tanıştım ona deliler gibi aşık oldum evlendigim adamdan daha çok sevdim canımı verecek kadar onunla birlikte oldum hayatında birlikte oldugum 2.erkekti bana sen benimsin ben seninim derdi hep ara ara terkederdi sonra yine kendi barisirdi en son yine terketti ve duydumki kiz istemeye gidecekmis aradim neden dedim bagirdi cagirsi evlenecem sende evlendin cirkeflik yapma dedi ki ben cok pasif biriyim ve daha bisuru laf etti ancak kizin ailesine bu adam yaramaz kizi vermeyin demisler olmamis isi bi gun aradim hesap sormak icin sadece hemen geldi bana bunalimdayim olmamasina cok sevindim dedi ve ikna etti beni yine beraber olduk o gun ve yine yok ortalikta cok sevdim arkadaslar cok ol dese olecek kadar cok ama o hic sevmemis beni kiskanmalari sahiplenmeleri yalanmis hep saatlerce telde konusmalarimiz hep yalanmis peki nasil erkekler bu kadar duygusuz olabiliyor beni hicmi sevmedi beyler bi akil verin ne yapayim ben arasa yine giderim yapmam gerek bebi sevsin diye naapmaliyim yalvaririm bi yol gosterin

adamın niyeti ortada, ondan bir şey olmaz, neden kendinizden taviz verip birlikte oldunuz ki, evlenip ayrılan kadınların erkeklere şüphesi iki kat olmalı, çünkü erkekler kullanmak amaçlı yaklaşıyorlar malesef nefisleri pis olduğu için, bu konuda karşılık vermeyin erkeklere, seven adamın kalbi yataktan geçmez, bundan sonra bari mesafeli olun ve o adama yol verin gelirse bir daha, niyeti apaçık ortada, kendini de belli ediyor zaten ve size yaklaşan erkeklerde bu tarz bir şey hissederseniz ayrılın, evlenene kadarda kimseyle bu tarz birliktelik yaşamayın bence

merhaba arkadaşlar;arkadaşlar benim başımdan bir evlilik geçti çok kötü bir evlilikti.ayrılıktan sonra bir daha asla kimseyi sevemem diye düşünürken uzun bir süre sonra biriyle tanıştım ona deliler gibi aşık oldum evlendigim adamdan daha çok sevdim canımı verecek kadar onunla birlikte oldum hayatında birlikte oldugum 2.erkekti bana sen benimsin ben seninim derdi hep ara ara terkederdi sonra yine kendi barisirdi en son yine terketti ve duydumki kiz istemeye gidecekmis aradim neden dedim bagirdi cagirsi evlenecem sende evlendin cirkeflik yapma dedi ki ben cok pasif biriyim ve daha bisuru laf etti ancak kizin ailesine bu adam yaramaz kizi vermeyin demisler olmamis isi bi gun aradim hesap sormak icin sadece hemen geldi bana bunalimdayim olmamasina cok sevindim dedi ve ikna etti beni yine beraber olduk o gun ve yine yok ortalikta cok sevdim arkadaslar cok ol dese olecek kadar cok ama o hic sevmemis beni kiskanmalari sahiplenmeleri yalanmis hep saatlerce telde konusmalarimiz hep yalanmis peki nasil erkekler bu kadar duygusuz olabiliyor beni hicmi sevmedi beyler bi akil verin ne yapayim ben arasa yine giderim yapmamam gerek beni sevsin diye naapmaliyim yalvaririm bi yol gosterin

Eğer evlenmeden birlikte olduysanız daha çok terkeder daha çok evlenmeye kalkar o olmayınca tekrar sana kısa süreli dönmeye çalışır.. yazdığından öyle anlaşılıyor.

beni kiskanmalari sahiplenmeleri yalanmis hep saatlerce telde konusmalarimiz hep yalanmis peki nasil erkekler bu kadar duygusuz olabiliyor beni hicmi sevmedi beyler bi akil verin ne yapayim ben arasa yine giderim yapmamam gerek beni sevsin diye naapmaliyim yalvaririm bi yol gosterin
bu işaretlediğim kısmı anlayaadım
erkekler mi sizi neden sevmedi mi hatap olarak mı beyler diye seslendiniz?
eğer bize hitapsa yanlış geldiniz by

bu işaretlediğim kısmı anlayaadım
erkekler mi sizi neden sevmedi mi hatap olarak mı beyler diye seslendiniz?
eğer bize hitapsa yanlış geldiniz by
Anlamamaniz normal cunku saglikli dusunemiyorum beni ozlesin sevsin iatiyorum hala salak gibi olmayacagini bile bile ...

Beyler mi?
Neyse işin özeti seni kullanmış.
Hem zaman geçirmek adına, hem tatmin olmak adına.
Bu kadar deli gibi sevmeyin, herkese hemen guvenmeyin olan size oluyor.
Unutmaya calısın tekrar ararsa size ulasmasına izin vermeyin.

Erkek oldugun "beyler bi akıl verinden" sonra kanıtlandı bana göre :KK14: hadi yavrum cıkış solda, çıkarken kapıyı kapat
NE alaka ya erkekler duygusuz diye dedim sevmedikleri kadinlarla neden uzun zamn konusurlar nasil beraber olurlar aklim almiyo diye beyler dedim acaba dogu kulturu oldugundan seviyo ama evlikikmi yapamiyo yoksa istese yapabilirmi ugrasmalimiyim kazanmak icin birakmalimiyim sonsuza dek

merhaba arkadaşlar;arkadaşlar benim başımdan bir evlilik geçti çok kötü bir evlilikti.ayrılıktan sonra bir daha asla kimseyi sevemem diye düşünürken uzun bir süre sonra biriyle tanıştım ona deliler gibi aşık oldum evlendigim adamdan daha çok sevdim canımı verecek kadar onunla birlikte oldum hayatında birlikte oldugum 2.erkekti bana sen benimsin ben seninim derdi hep ara ara terkederdi sonra yine kendi barisirdi en son yine terketti ve duydumki kiz istemeye gidecekmis aradim neden dedim bagirdi cagirsi evlenecem sende evlendin cirkeflik yapma dedi ki ben cok pasif biriyim ve daha bisuru laf etti ancak kizin ailesine bu adam yaramaz kizi vermeyin demisler olmamis isi bi gun aradim hesap sormak icin sadece hemen geldi bana bunalimdayim olmamasina cok sevindim dedi ve ikna etti beni yine beraber olduk o gun ve yine yok ortalikta cok sevdim arkadaslar cok ol dese olecek kadar cok ama o hic sevmemis beni kiskanmalari sahiplenmeleri yalanmis hep saatlerce telde konusmalarimiz hep yalanmis peki nasil erkekler bu kadar duygusuz olabiliyor beni hicmi sevmedi beyler bayanlar bi akil verin ne yapayim ben arasa yine giderim yapmamam gerek beni sevsin diye naapmaliyim yalvaririm bi yol gosterin
Seni bu kadar kullanan birini nasıl sevdin anlamadım ama hata yapıyorsun arkadasim

Artık fake make :KK14:
Kendini kullandirtma baya cinsel.ihtiyaçları için kullaniyo çünkü seni.

Ilk konu ne olcakti acaba derdim bu ve bu sebeple kayit oldum yardimci olun kinayin yada yargilayin diye degil gercwkten Allah rizasi icin destek olanlar var biliyorum okudum

Bu sitede erkek üye yasak bu 1. İkincisi gözünün önünde duran bir şey için acaba neden yaptı diyorsun hala. Adam bas bas bağırmış ben seni kullanıyorum diye.. Daha neyini diretiyorsun. Ya gözünü kapatıp ağzını bağlayıp kullanmasına izin vereceksin ya da çekip gideceksin başka ne şansın var acaba? Üçüncü şık göremiyorum çünkü kullanma amacıyla takılıp sonradan aşık olan kimseye ne gördüm ne de duydum hayatımda. Erkekler kadınlara ya eğlenilecek ya evlenilecek diye bakıyor. Git kendine göre birini bul evlen.

Ya ne fakesi nefise adim Allah askina yemin ederim dogru soyluyorum siteyi tam olarak bilmiyorum daha

Back
X