• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sevdim.

kaderinguzelolsun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
663
124
48
İnsanın çok sevdiği biri tarafından kandırılması ne kadar zormuş.
Onsuz nefes alamam derken onsuz olmak zorunda olmak.
Nişanlıyken başka biriyle zevkine yarımşar saatten 3 kere görüşmesi, evliyken (dün gelen kızın itirafıyla) tek bir defa bile görüşmemesi.
Sadece tanımadık bir numara olunca açan ve konuşan bir eş, tek yaptığı şey buymuş evliyken.
Herşey delilli kanıtlı ortada.
Onsuz nefes alaamam derdim, onsuz bir hayat düşünemem derdim.
Çok büyük darbe yedim. Çok seviyordum onu ve malesef hala çok seviyorum.
O benim ilk aşkımdı 3 yıldır başka birine dahi yan gözle bakmadım ben...
Boşanmak için dilekçem hazır tek yapmam götürüp adliyeye vermek, ama haftasonu aileler geldi tek bir şans yuvan hatrına diye ikna etme çabalarında.
Annem babam herkes perişan durumda.
Herkesin istediği tek şey tek bir şans.
Bu kadar kolay mı peki?
Herkes eşimi çok sever ailemde sessiz sakin iyi niyetli derler, ama telefonla da görüşmüş olsada evliyken nasıl kendime yedirebilirim..
Tüm ailemin dediği burnunu sürt istediğin herşeyi yaptır ama yuva kolay kurulmuyor, senin üzülmene zaten gönlümüz razı olmaz ama bir dene istediğin koca olsun bir şans ver bakalım nasıl olacak ondan sonra boşan, arkandayız...
Kaldıramıyorum.
Çok ağır oldu bana..
Ne kadar gururluymuşum meğerse...

Nefsine hakim olamıyorsan elindekileri kaybedersin..Eğer bugün affedersen ömür boyu bunun yükünü taşıyabilecek misin ? Aklından çıkmayacak her zaman aklına gelecek..Ve en önemlisi tekrar güvenebilecekmisin

Nefsine hakim olamıyorsan elindekileri kaybedersin..Eğer bugün affedersen ömür boyu bunun yükünü taşıyabilecek misin ? Aklından çıkmayacak her zaman aklına gelecek..Ve en önemlisi tekrar güvenebilecekmisin

Hayır güvenemem.
Güven diye birşey kalmadı bende.
Babana bile güvenme derler ya aynen öyleyim şu anda.
Aklımdan çıkmayacak, unutamayacağım.
Unutturacağına dair bin yeminler.....

3 kere yarım saat işine inanma kadın senin geçen haftalarda nerelere gittiğini bile biliyordu affet yada etme sana kalmış ama kendini kandırma herşekilde görüşmüşler hem evli hem nişanlı iken ayrıca sizin sorununuz sadece aldatma değildi başka sorunlarınızda var
ailene çok kızdım böyle bir adama şans vermeni istiyorlar

esinizin tutumu ne bu arada? pismanlik ozur dileme vs gibi mi yoksa ne olacaksa olsun gibi mi?
ben hayatta herkese 2.bir sans verilmesi gerektigine inanirim ama o sansi da hak etmek lazim tabi

Eşim şu anda ne istersen yaparım modunda.
20 gündür hergün ağlıyor nerdeyse.
Pişman zaten benden önce tövbe etmiş, karım ve doğacak çocuğum dışında kimsem olmayacak diye.
Büyük tövbeler etmiş.
Eşim ne desem yapıyor 3 yıldır istediğim olmasını istediğim koca oluverdi.

3 kere yarım saat işine inanma kadın senin geçen haftalarda nerelere gittiğini bile biliyordu affet yada etme sana kalmış ama kendini kandırma herşekilde görüşmüşler hem evli hem nişanlı iken ayrıca sizin sorununuz sadece aldatma değildi başka sorunlarınızda var
ailene çok kızdım böyle bir adama şans vermeni istiyorlar

Telefon kayıtları herşey elimde.
İnanılmaz kanıtlar edindim.
Yarımşar ssaati ondan inandım.
Kendimi en kötüsüne inandırmış durumdayım inan ki.
Hereşyin en kötüsüne inanıyorum, rüyalarıma giriyor kabuslar görüyorum 20 gündür.

Hayır güvenemem.
Güven diye birşey kalmadı bende.
Babana bile güvenme derler ya aynen öyleyim şu anda.
Aklımdan çıkmayacak, unutamayacağım.
Unutturacağına dair bin yeminler.....

Çok iyi anlıyorum seni hissettiklerini..Sana söyleyebileceğim hiç birşey içini rahatlatmaz buna eminim ama bir dost arkadaş olarak yüreğindeki hissettiğin acıyı paylaşabilirim..Herşeyin düzeleceğine inan sakin bir kafayla düşün ne yapman gerektiğine karar ver.Verdiğin kararlar pişman etmesin seni.

Cok zor bir durum gerçekten allah yardimcin olsun ama biraz daha dusun derim en azından bi sans daha vermeyi dene olmazsa zaten bosanirsin sans vermistim dersin icinde kalmaz en azından. .

Eşim şu anda ne istersen yaparım modunda.
20 gündür hergün ağlıyor nerdeyse.
Pişman zaten benden önce tövbe etmiş, karım ve doğacak çocuğum dışında kimsem olmayacak diye.
Büyük tövbeler etmiş.
Eşim ne desem yapıyor 3 yıldır istediğim olmasını istediğim koca oluverdi.
baska problemleriniz var mi bilmiyorum.telefondan girdigim icin eski konulariniza da bakamiyorum ama yuva kolay kurulmuyor. insanlar hata yapabilir ama sonrasinda degise de bilir..sevginiz sayginiz yerindeyse etraflica bir daha dusunun derim ben

Çok iyi anlıyorum seni hissettiklerini..Sana söyleyebileceğim hiç birşey içini rahatlatmaz buna eminim ama bir dost arkadaş olarak yüreğindeki hissettiğin acıyı paylaşabilirim..Herşeyin düzeleceğine inan sakin bir kafayla düşün ne yapman gerektiğine karar ver.Verdiğin kararlar pişman etmesin seni.

Gerçekten tarif edilemez duygulardayım.
Nefes alamıyorum, kabuslarla uyanıyorum.
Ağlaya ağlaya ondan vazgeçiyorum.
Ne kadar seviyormuşum meğerse yüreğim kan ağlıyor.
İnşallah verdiğim hiçbir karardan pişman olmam.
:(

Cok zor bir durum gerçekten allah yardimcin olsun ama biraz daha dusun derim en azından bi sans daha vermeyi dene olmazsa zaten bosanirsin sans vermistim dersin icinde kalmaz en azından. .

Amin canım amin...
Aileminde dediği o.
Bakalım nasıl değişecek bir gör bak dedi.
Ama kanıtları yok etme de dediler.
Bakarsın olmuyor bırakırsın ama hemen silip atma nişanlı sevgili değilsin evlisin dediler.

valla ben onu bunu bilmem kimseyi kendinden çok sevmeyeceksin şu hayatta ailen dısında böyle serefsizleri seviyoruz olan bize oluyor oynayacaksın deger vermeyıp kullanacaksınkı akıllansın adiler

baska problemleriniz var mi bilmiyorum.telefondan girdigim icin eski konulariniza da bakamiyorum ama yuva kolay kurulmuyor. insanlar hata yapabilir ama sonrasinda degise de bilir..sevginiz sayginiz yerindeyse etraflica bir daha dusunun derim ben

Evet kv kb problemleri var.
Ama şu anda onlar öyle pişman ki yuva dağılıyor diye, bir daha yapabilecekelrini sanmıyorum.

Back
X