- 9 Ocak 2014
- 663
- 124
- 48
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
İnsanın çok sevdiği biri tarafından kandırılması ne kadar zormuş.
Onsuz nefes alamam derken onsuz olmak zorunda olmak.
Nişanlıyken başka biriyle zevkine yarımşar saatten 3 kere görüşmesi, evliyken (dün gelen kızın itirafıyla) tek bir defa bile görüşmemesi.
Sadece tanımadık bir numara olunca açan ve konuşan bir eş, tek yaptığı şey buymuş evliyken.
Herşey delilli kanıtlı ortada.
Onsuz nefes alaamam derdim, onsuz bir hayat düşünemem derdim.
Çok büyük darbe yedim. Çok seviyordum onu ve malesef hala çok seviyorum.
O benim ilk aşkımdı 3 yıldır başka birine dahi yan gözle bakmadım ben...
Boşanmak için dilekçem hazır tek yapmam götürüp adliyeye vermek, ama haftasonu aileler geldi tek bir şans yuvan hatrına diye ikna etme çabalarında.
Annem babam herkes perişan durumda.
Herkesin istediği tek şey tek bir şans.
Bu kadar kolay mı peki?
Herkes eşimi çok sever ailemde sessiz sakin iyi niyetli derler, ama telefonla da görüşmüş olsada evliyken nasıl kendime yedirebilirim..
Tüm ailemin dediği burnunu sürt istediğin herşeyi yaptır ama yuva kolay kurulmuyor, senin üzülmene zaten gönlümüz razı olmaz ama bir dene istediğin koca olsun bir şans ver bakalım nasıl olacak ondan sonra boşan, arkandayız...
Kaldıramıyorum.
Çok ağır oldu bana..
Ne kadar gururluymuşum meğerse...
Onsuz nefes alamam derken onsuz olmak zorunda olmak.
Nişanlıyken başka biriyle zevkine yarımşar saatten 3 kere görüşmesi, evliyken (dün gelen kızın itirafıyla) tek bir defa bile görüşmemesi.
Sadece tanımadık bir numara olunca açan ve konuşan bir eş, tek yaptığı şey buymuş evliyken.
Herşey delilli kanıtlı ortada.
Onsuz nefes alaamam derdim, onsuz bir hayat düşünemem derdim.
Çok büyük darbe yedim. Çok seviyordum onu ve malesef hala çok seviyorum.
O benim ilk aşkımdı 3 yıldır başka birine dahi yan gözle bakmadım ben...
Boşanmak için dilekçem hazır tek yapmam götürüp adliyeye vermek, ama haftasonu aileler geldi tek bir şans yuvan hatrına diye ikna etme çabalarında.
Annem babam herkes perişan durumda.
Herkesin istediği tek şey tek bir şans.
Bu kadar kolay mı peki?
Herkes eşimi çok sever ailemde sessiz sakin iyi niyetli derler, ama telefonla da görüşmüş olsada evliyken nasıl kendime yedirebilirim..
Tüm ailemin dediği burnunu sürt istediğin herşeyi yaptır ama yuva kolay kurulmuyor, senin üzülmene zaten gönlümüz razı olmaz ama bir dene istediğin koca olsun bir şans ver bakalım nasıl olacak ondan sonra boşan, arkandayız...
Kaldıramıyorum.
Çok ağır oldu bana..
Ne kadar gururluymuşum meğerse...