- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.382
- 88
- 35
İyide onun bir şerefsiz olması seni haklı yapmazki. O ayrı mesele bu ayrı mesele.buyrunuz beni haksız bulduğunuz, adamı haklı bulduğunuz durumun sonuçları aşağıdadır.
Bana çok kibar düzgün düşünceli davrandı her zaman.Ne kadar kavga etsek ben yazmasam da sabahları mutlaka günaydın aşkım yazar gönlümü alırdı. Kendisi asker olduğu için tayin durumu vardı eğer olursa onunla gitmemi istedi ne olursa olsun biz birlikte herşeyin üstesinden geliriz dedi.işimi bırakamam gelemem dedim ve ayrıldım.Tekrar aradı sordu barıştık seni çok seviyorum dedi.Tek bir sorunu çözemedim sürekli instagramdan hergün 2 3 kız ekliyordu.Sorduğumda onu buradan şunu şuradan tanıyorum, o komşumuzun kızı, bu akrabam birşeyler uyduruyordu.Artık her gün bu yüzden kavga ediyorduk ama bırakmıyordu eklemeyi.Sen beni kız düşkünü konumuna düşürüyorsun diyip beni suçluyordu ben kendimi kötü hissediyordum çok ağır konuştum üstüne gittim diye.En son ne olursa olsun artık dedim ve kızlara mesaj attım. Hepsini swarmdan, tinderdan, instagramdan eklemiş.Bazılarıyla görüşmüş bazılarıyla mesajlaşmış.Ona cevap vermeyen bir kıza küfür etmiş.Kızlar ben şok oldum.Benimle evlenmek istediğini söylüyordu,seni ikna edebilsem yarın evlenirim seninle diyordu.Ben kızlara mesaj atınca kızlar da ona yazmış sevgilin varmış pis herif falan diye.Beni tehdit etti savcılığa verecekmiş beni.onu ve çevresini rahatsız ediyormuşum.Bir de ben seni istemediğim kaç kere söyledim yeter artık demez mi bana. Kızlarada öyle demiş taktı bana peşimi bırakmıyor demiş.Ben ona inandım onu sevdim. Bir de işimi gücümü bırakıp onunla gitmeyi bile düşündüm tayini çıkarsa.Artık kimseye güvenemem hayatımı kararttı
Evet böyle bir tipten kurtulduğuna şükret. Fakat karşına evliya çıksa sen yine aynı davranacaktın. Bu senin yanlışın. Ve yanlış olan bir şey her durumda yanlıştır.