- 7 Temmuz 2016
- 6
- 0
- 1
- 37
- Konu Sahibi Angelabianca
Hanımlar size danışmam gereken birşey var. Benim yeni tanıştığım birisi var. Acayiip yakışıklı birisi. Uzun boylu yapılı karızmatik falan yüzüde cook hoşş Tamam bende cok çirkin oldugumu düşünmemişimdir hicbir zaman ama bi manken değilim yani bu cocuk resmen bir manken bana nasıl böyle ilgileniyor anlamış değilim yada benmi kendime güvensizim bilmiyorum 
Neyse konuma geleyim. Bu beni iki hafta kadar önce instagramdan ekledi bir tanede ortak arkadasımız görünüyor ama benim çok görüştüğüm çok tanıdığım birisi değil. Ordan bişeyden konu açtı ve biz mesajlaşmaya başladık sonra numaralarımızı alıştık. Ben baya heycanlandım tabi çünkü çook yakışıklı
onunla muhabbet etmekte çok güzel sürekli mesajlaşıyoruz araşıyoruz benimle çok ilgileniyor sürekli onu aramamı falan istiyo buluşmak istiyo ama bayram dolayısıyla ailem yaşadığım şehre gelmişti o nedenle dışarı cıkamadım buluşamadım.
Fakat böyle ne güzel mis gibi konuşurken biz bana dün mesajlaşırken ' sana bişey sorucam:) eger birbirimizi cok seversek öpüşürüz kesin dimi:) ? '. Yazdı
ne diyceğimi şaşırdım ya bu ne demek allaşkına . Oysaki ben baya etkilenmiştim 
Ben o an cevap olarak hahahha falan yazdım gülücük attım(daha önce başka bi kknudan şakalaşıyoduk gülüşüyoduk bu böyle yazınca bende şakanın devamı ayagına vurup böyle yazdım bian ). Daha ne denirki bu soruya???

Neyse konuma geleyim. Bu beni iki hafta kadar önce instagramdan ekledi bir tanede ortak arkadasımız görünüyor ama benim çok görüştüğüm çok tanıdığım birisi değil. Ordan bişeyden konu açtı ve biz mesajlaşmaya başladık sonra numaralarımızı alıştık. Ben baya heycanlandım tabi çünkü çook yakışıklı

Fakat böyle ne güzel mis gibi konuşurken biz bana dün mesajlaşırken ' sana bişey sorucam:) eger birbirimizi cok seversek öpüşürüz kesin dimi:) ? '. Yazdı

Ben o an cevap olarak hahahha falan yazdım gülücük attım(daha önce başka bi kknudan şakalaşıyoduk gülüşüyoduk bu böyle yazınca bende şakanın devamı ayagına vurup böyle yazdım bian ). Daha ne denirki bu soruya???
Son düzenleme: