Çok sevgili arkamda duran eşim

C capricorn87 gelişme olmasına sevindim. Yalnız senden ricam İzmir de herşeye alınganlık yapma....herseye ters konuşma ...eskileri kesinlikle sen acma....sani rahatsiz edecek birseyi onlar soylerse sakin ve saygılı bir dille cevabını verirsin. Eşinin izin alamadığını bu yüzden Bursa'dan Batman'a geçmeden önce onlara uğramak istediğini soylersin.Dedigim gibi gezme fırsatlarını da kaçırma😊
Tamam söz :) bu kadar insanın sözlerini kulak ardı etmeyeceğim tabiki .Tüm emeğiniz için hepinize teşekkür ederim hakkınızı helal edin .Papatya çayı içmeye başladım biraz sakinleşmek için iyi gibi :)) eşime de söyledim ben kendi istediğim için gidiyomusum gibi bilsin herkes ,yoksa yine o hadler asılır emin ol o cesareti kimseye verme artık .Madem bu kadar arkamda durduğunu herkese gösterdin bozma o yüzden sen istedin diye değil ,ben istedim diye gidiyorum bunu benim ailem de seninki de böyle bilmeli dedim .Hak verdi zaten öyle birşey soylemem dedi .
Bilmiyorum umuyorum pişman olmam ,inşallah gerçekten herkes dersini almıştır ben dahil .içimdeki kırgınlık geçer mi ?çok zor.o sözleri unutabilecek miyim ?çok zor . Ama zaman herşeyin ilaci,belki zamanla ....
Umuyorum haksız çıkıp ,lafımı yerim :) size yazacağım tekrar .
Hepiniz çok cook mutlu olun,tüm kötülüklerin sizden uzak olması dileğiyle ...Hepinizi öpüyorum

Back