• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok SEVGILI esim bana kasr dedi!

Sende deseydinki "karına bu lafı söyleyip sen adam mi oldun " sen söylersen başkasıda söyler. Yuh sana deseydin

Merhaba...
Bunların olduğuna hala inanamıyorum lütfen bir fikir verin..
1 yaşında bir kızım var, eşimle çok süper diyemeyeceğim bir evlilik. Bugün canıma tak etti. Abiminde öyle dan diye olmaz önce al karşına konuş demesiyle bizimkine konuşmamız gerek diye mesaj attım. Aradı bir anda tartışmaya başladık. Bir dünya şey. En kötüsü kalkıp bana kşr diye kelime kullanması oldu.
Buluştuk sonunda konuştuk ama bir çözüme varamadık...
Demesinin sebebide yakın bir arkadaşıma espri olsun diye nh işareti yapmammış o hareketi kşrlar yaparmış yine yapsan yine derim diyor. Sen yapamazsın benim soyadımı taşıyorsun diyor. Ben ne yapıcam kızlar yiyip yutamıyorum bu lafı...
kusura bakmayın ama ben güldüm istemsiz olarak okurken :) eşiniz çok kırıcı bir laf söylemiş ama ortada abartılan olaylar var gibi geldi bana

Bugun sirketteyken bir suru mesaj atti aksamda cikarken baktim kapida beni almaya gelmis konusmaliyiz diye bindirdi arabaya. Uzun uzun konustuk annene gitmeni istemiyorum cunku bir daha donmezsin dedi hatalarimi artik telafi edicem ve eskisi gibi olmayacagim dedi. Ama ben yine de tereddutteyim...

Bugun sirketteyken bir suru mesaj atti aksamda cikarken baktim kapida beni almaya gelmis konusmaliyiz diye bindirdi arabaya. Uzun uzun konustuk annene gitmeni istemiyorum cunku bir daha donmezsin dedi hatalarimi artik telafi edicem ve eskisi gibi olmayacagim dedi. Ama ben yine de tereddutteyim...

Dönmeyeceğinin farkına varması da bir şey ama...
Bilemedim ben onu.

Kararliligini belli edince kuzu olmus hemen.Sevindim.Bu bir gelismedir bence.Gidersem donmezdim deseydin.Ve birkac gun sessiz kal bakalim ne olacak.

Herkeste çok arıyormusunuz böyle insanları yazmış. Konu sahibi zaten olayın farkında ve mutsuz heralda kendine hakaret edecek adamı kimse aramaz dimi???

Aynı şekilde yorumlar benim bi konumada yapıldığı için yazma gereği duydum bana saçma geldi kusura bakmayın.

Konuları karıştırmışım bi an...

Söylediğimin arkasındayım...

Yok yok ne bileyim illa boyle mi yapmam gerekiyordu anlayamiyorum ben artik bu adami... dedim ki ona dun gece zaten bu anneme gitmeyecegim anlamina geliyor zannetme yine de sadece kararsizim bilesin dedim. O da bu sefer tamam gitmek istiyorsan git ama en azindan kendimi sana ifade etmis oldum ve kirgin gitmemis olacaksin tabikide git kafani dinlemek istersen dinle ama kendimi duzeltecegim ben seni seviyorum dedi

Merhaba...
Bunların olduğuna hala inanamıyorum lütfen bir fikir verin..
1 yaşında bir kızım var, eşimle çok süper diyemeyeceğim bir evlilik. Bugün canıma tak etti. Abiminde öyle dan diye olmaz önce al karşına konuş demesiyle bizimkine konuşmamız gerek diye mesaj attım. Aradı bir anda tartışmaya başladık. Bir dünya şey. En kötüsü kalkıp bana kşr diye kelime kullanması oldu.
Buluştuk sonunda konuştuk ama bir çözüme varamadık...
Demesinin sebebide yakın bir arkadaşıma espri olsun diye nh işareti yapmammış o hareketi kşrlar yaparmış yine yapsan yine derim diyor. Sen yapamazsın benim soyadımı taşıyorsun diyor. Ben ne yapıcam kızlar yiyip yutamıyorum bu lafı...
biri nah der biri kşr der
allahım ıslah etsin bu nasıl bir evlilik maşallah ikinizde birbirinizi bulmuşsunuz

Yok yok ne bileyim illa boyle mi yapmam gerekiyordu anlayamiyorum ben artik bu adami... dedim ki ona dun gece zaten bu anneme gitmeyecegim anlamina geliyor zannetme yine de sadece kararsizim bilesin dedim. O da bu sefer tamam gitmek istiyorsan git ama en azindan kendimi sana ifade etmis oldum ve kirgin gitmemis olacaksin tabikide git kafani dinlemek istersen dinle ama kendimi duzeltecegim ben seni seviyorum dedi

Size her daim hakaret edip hamileyken tekme atan adam noldu da şimdi değişecektir
Davranışlar karakterin yansımasıdır karakter de öyle hop bir gecede değişmez
Sadece oyalama kandırma lafları bunlar

Sen yanlışıni kollama o yanlış yapmamak için kendini kollasin

Merhaba. Dun yeni konu acmistim. Kapatilmis konu. Buradan devam etmek istedim. Bana bir yol gosterin lutfen. Yeni konuyu bilmeyenler icin dun aksam yine birbirimize girdik. Sirketteyim ve agliyorum artik psikolojim cok bozuk... anneme gitmekten vazgecmistim ama yine gitmeyi dusunuyorum ve bu sefer gidincede artik bitirmeyi dusunuyorum artik dayanamiyorum

Back
X