- 7 Nisan 2011
- 163
- 163
- 53
- Konu Sahibi EstrellaMorente
Sende deseydinki "karına bu lafı söyleyip sen adam mi oldun " sen söylersen başkasıda söyler. Yuh sana deseydin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neler neler dedim de anlayana... bu aksam oturup konustuk daha hala da konusuyoruz yalvar yakar is cikisina gelip eve getirdi beniSende deseydinki "karına bu lafı söyleyip sen adam mi oldun " sen söylersen başkasıda söyler. Yuh sana deseydin
kusura bakmayın ama ben güldüm istemsiz olarak okurken :) eşiniz çok kırıcı bir laf söylemiş ama ortada abartılan olaylar var gibi geldi banaMerhaba...
Bunların olduğuna hala inanamıyorum lütfen bir fikir verin..
1 yaşında bir kızım var, eşimle çok süper diyemeyeceğim bir evlilik. Bugün canıma tak etti. Abiminde öyle dan diye olmaz önce al karşına konuş demesiyle bizimkine konuşmamız gerek diye mesaj attım. Aradı bir anda tartışmaya başladık. Bir dünya şey. En kötüsü kalkıp bana kşr diye kelime kullanması oldu.
Buluştuk sonunda konuştuk ama bir çözüme varamadık...
Demesinin sebebide yakın bir arkadaşıma espri olsun diye nh işareti yapmammış o hareketi kşrlar yaparmış yine yapsan yine derim diyor. Sen yapamazsın benim soyadımı taşıyorsun diyor. Ben ne yapıcam kızlar yiyip yutamıyorum bu lafı...
Bugun sirketteyken bir suru mesaj atti aksamda cikarken baktim kapida beni almaya gelmis konusmaliyiz diye bindirdi arabaya. Uzun uzun konustuk annene gitmeni istemiyorum cunku bir daha donmezsin dedi hatalarimi artik telafi edicem ve eskisi gibi olmayacagim dedi. Ama ben yine de tereddutteyim...
Bugun sirketteyken bir suru mesaj atti aksamda cikarken baktim kapida beni almaya gelmis konusmaliyiz diye bindirdi arabaya. Uzun uzun konustuk annene gitmeni istemiyorum cunku bir daha donmezsin dedi hatalarimi artik telafi edicem ve eskisi gibi olmayacagim dedi. Ama ben yine de tereddutteyim...
Herkeste çok arıyormusunuz böyle insanları yazmış. Konu sahibi zaten olayın farkında ve mutsuz heralda kendine hakaret edecek adamı kimse aramaz dimi???
Aynı şekilde yorumlar benim bi konumada yapıldığı için yazma gereği duydum bana saçma geldi kusura bakmayın.
biri nah der biri kşr derMerhaba...
Bunların olduğuna hala inanamıyorum lütfen bir fikir verin..
1 yaşında bir kızım var, eşimle çok süper diyemeyeceğim bir evlilik. Bugün canıma tak etti. Abiminde öyle dan diye olmaz önce al karşına konuş demesiyle bizimkine konuşmamız gerek diye mesaj attım. Aradı bir anda tartışmaya başladık. Bir dünya şey. En kötüsü kalkıp bana kşr diye kelime kullanması oldu.
Buluştuk sonunda konuştuk ama bir çözüme varamadık...
Demesinin sebebide yakın bir arkadaşıma espri olsun diye nh işareti yapmammış o hareketi kşrlar yaparmış yine yapsan yine derim diyor. Sen yapamazsın benim soyadımı taşıyorsun diyor. Ben ne yapıcam kızlar yiyip yutamıyorum bu lafı...
Yok yok ne bileyim illa boyle mi yapmam gerekiyordu anlayamiyorum ben artik bu adami... dedim ki ona dun gece zaten bu anneme gitmeyecegim anlamina geliyor zannetme yine de sadece kararsizim bilesin dedim. O da bu sefer tamam gitmek istiyorsan git ama en azindan kendimi sana ifade etmis oldum ve kirgin gitmemis olacaksin tabikide git kafani dinlemek istersen dinle ama kendimi duzeltecegim ben seni seviyorum dedi