çok sevgili kayınpederim

Limonsarisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.214
1.267
Hanımlar çok sinirliyim şu an. Abartıyor olabilirim.

Benim bugün evlilik yıldönümüm 1.yılımız. Sabah özenip kahvaltı hazırladım normalde işi dolayısıyla eşimle kahvaltı edemiyoruz bugün tatili var diye hazırlık yaptım denk geldi yani.

Geçen sene kayınvalidem ve görümcelerim 1 haftalığına tatile gidince kayınpederimi her gün yemeğe çağırdık 1 kere geldi. Dün yine kayınvalidem ve görümcelerim tatile gitti. Çok sevgili kayınpederim sabah soluğu bizde aldı kahvaltıya geldi.

Normal zamanda gelsin başımın üstünde yeri var ama bugün özel. Geçen sene bugün evlendik biz insan düşünür Of çok moralim bozuldu inşallah yansıtmamışımdır adama. Çok severim kendisini ama hiç yapmadığı şeydi bu habersiz gelmek.

Eşime Bişey desem kesin yanlış anlar ama haksız mıyım hanımlar abartıyor muyum

Akşam için yada yarın için başka bir plan yaparsınız. Düşünememiş ,belki unutmuştur bile gününüzün keyfini çıkarın

Sabah bir organizasyon yapmayacağınızı düşünmüştür, ilk defa geldi diyorsunuz. Bence canınızı sıkmayın olan olmuş, haftaya 1 yıl 1 haftalık evliliğinizi kutlayın :KK49:

Hanımlar çok sinirliyim şu an. Abartıyor olabilirim.

Benim bugün evlilik yıldönümüm 1.yılımız. Sabah özenip kahvaltı hazırladım normalde işi dolayısıyla eşimle kahvaltı edemiyoruz bugün tatili var diye hazırlık yaptım denk geldi yani.

Geçen sene kayınvalidem ve görümcelerim 1 haftalığına tatile gidince kayınpederimi her gün yemeğe çağırdık 1 kere geldi. Dün yine kayınvalidem ve görümcelerim tatile gitti. Çok sevgili kayınpederim sabah soluğu bizde aldı kahvaltıya geldi.

Normal zamanda gelsin başımın üstünde yeri var ama bugün özel. Geçen sene bugün evlendik biz insan düşünür Of çok moralim bozuldu inşallah yansıtmamışımdır adama. Çok severim kendisini ama hiç yapmadığı şeydi bu habersiz gelmek.

Eşime Bişey desem kesin yanlış anlar ama haksız mıyım hanımlar abartıyor muyum
Bilmiyordur yıldönümüznüzü

Bence abartiyorsun nerden hatirlasin adam. Kayinvalide tatile gitti demişsin yani bence durup dururken gelmedi. Geçen sene gelmemiştir yeni olduğun içindir belki.

Bence git yüzünü yıka ve güler bi yüzle hep beraber kahvaltınizi edin. Rabbim nice mutlu yıllar verir inş.

Defalarca çağırıyorduk gelmiyordu ilk defa çat kapı geldi o da özel güne denk geldi

Belki kahvalti icin plan yaptığınızi düşünememistir ama aksam yemegide hazirlasan simdi yine sizde olacak galiba. Oysa eşinde söylemiş anlayışlı bi adamsa başbaşa bırakır belki

kahvaltı işte. Akşama daha özel bir yemek yaparsınız. Bence yine düşünceliymiş eşinizin evde olduğu gün gelmiş. Sabah sabah kutlayacak olmanızındüşünmemiştir.

yarin kutlayin illa gunu gunune kutlamak die bi sart yok ki..Uzmeyin kendinizi bunun icin:)
ki kp kesinlikle dusunmemistir bugun oldugunu..
bizim de ilk evlilik yildonumumuzde esim yer ayarlamis iki gun oncesinden bi baktik bigun once abim geldi yatili..ertesi gun abim ben esim..birlikte yemege gittik..
Abim diyo ki nie sadece bizim masada mum var nie gul var:KK70: biz bisi demedik gulduk snra esim bi ara masadan kalkti abim yine bana diyo ki nie bizde mum var ala ala ya abi bugun bizim.evlilik yildonumumuz sus tüy dikme artik ya dedim:KK70:
abim bi 10 saniye şoka girdi snra esim cicek yolladi pasta yollamsti ertesi gun onuda abim aldi kapiyi o acti :KK70: ama bak gulerek anlatiyorum iste :)

yarin kutlayin illa gunu gunune kutlamak die bi sart yok ki..Uzmeyin kendinizi bunun icin:)
ki kp kesinlikle dusunmemistir bugun oldugunu..
bizim de ilk evlilik yildonumumuzde esim yer ayarlamis iki gun oncesinden bi baktik bigun once abim geldi yatili..ertesi gun abim ben esim..birlikte yemege gittik..
Abim diyo ki nie sadece bizim masada mum var nie gul var:KK70: biz bisi demedik gulduk snra esim bi ara masadan kalkti abim yine bana diyo ki nie bizde mum var ala ala ya abi bugun bizim.evlilik yildonumumuz sus tüy dikme artik ya dedim:KK70:
abim bi 10 saniye şoka girdi snra esim cicek yolladi pasta yollamsti ertesi gun onuda abim aldi kapiyi o acti :KK70: ama bak gulerek anlatiyorum iste :)
Sizde de amma şans varmış oda güzelmiş ama bence kendi abin diye gülerek anlatiyorsun görümcen yada kv olsaydı yine böyle gülerek mi anlatırdın gerçekten merak ettim :eek:

Sevdigine gore iyi niyetli bi adam. Tarihin farkinda degildir. Esinizle de bosuna huzursuzluk cikarmayin. Yarin guzel vakit gecirirsiniz. Ayrica uzulmekte de haklisiniz ama yapcak bisey yok mutlu olmaya bakin. En buyuk derdiniz bu olsun:KK200:

X