Hep sevdiğim ve de sevildiğim bir insanla evlenmek istedim şu hayatta. Ama bir türlü de evlenemedim sevildiğimi hissedemediğim için belki de. Şimdi, beni sevdiğinden emin olduğum, bana deli gibi aşık olduğundan emin olduğum bir erkek var karşımda. Ben onu o kadar sevmiyorum belki de. Böylesine sevilmek, ilgi görmek hoşuma gidiyor. Ama sevmek de sevilmek de yetmiyormuş çünkü hiçbir yönden denklik yok aramızda. Kültürümüz çok farklı. Evlenmiş ayrılmış ve bir çocuğu var. Yaş olarak benden 15 yaş büyük. Çok iyi gelir getirebilecek çok iyi bir konumda olabileceği bir mesleği var ama iş tekliflerini doğru dürüst değerlendirmediği için şu an iş konusunda da sıkıntılı ama her an iyi duruma geçebilir. Fikirlerimiz aynı yönde aynı şeylerden zevk alıyoruz. Çok okuyan, araştıran, yazan bir insan olması çok hoşuma gidiyor. Bana şiirler yazıyor öyle sıradan falan da değil. Saz kursuna gidiyor, bana türküler söylemek için ve buna benzer bir sürü şey. Aslında, klasik Türk erkeği sevdiğini sözle ifade etmeyen, sert duruşu, net duruşu olan, dürüst, adam gibi adam işte. Görüşmüyoruz, çünkü o da uygun olmadığımızı düşünüyor daha doğrusu bana layık olmadığını düşünüyor.Defalarca evlenme teklifi etti ama asla ısrarcı olmadı karar senindir dedi. Biliyorum ki ailem böyle bir evliliğe asla rıza göstermez. Deli gönlüm git arkana bakma evlen diyor ya sonrası? Siz, bu durumda ne yapardınız?