Çok sevimli kızlarım var ama oğlum yok itibarım yok.

bensun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
260
0
0
Diğer
Selam arkadaşlar benim 2 tane kızım var.ikiside sezeryanlı oldu.ikinci doğumum çok zor oldu gözüm korktu.eşim tekrar çocuk istiyor ben istemiyorum.eşim oğlan çocuğumuzun olmasını çok istedi ama olmadı.benim allaha şükür 2 kızım var ALLAHIM çocuğu olmayanlara evlat hasretinle yanıp tutuşanlara versin.herkezin çocuğunu benim çocuklarımıda bana bağışlasıni..eşimin ailesi bizde oğlan doğurana kadar çocuk yaparlar dedi.şuan küçük kızım ufak olduğu için kaynanam birşey demiyor ama büyüğünce laf işittirmeye başlar.eltim 3 hafta sonra ilk çocuğunu doğurucak.oğlu olacak daha doğurmadan havalanmaya başladı doğurduktan sonra düşünemiyorum bile.oğlum olsun bahcedeki meyveleri kimseye vermiceğiz oğlum yiyecek vs.kaynanım çocuk doğurmam için sıkıştıracağını,nispet yapacağını tahmin edebiliyorum.kızlarımı çok seviyorum onların geleceğini hazırlamak istiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir konu okuduğuma inanamıyorum.
Arkadaşım kusura bakma ama eşin ve kayınvaliden resmen kafayı yemiş.
Ne kadar içler acısı bir durum bu böyle.
Neyse ki sen onlar gibi düşünmüyorsun.
Allah yavrularını sana bağışlasın, hayırlı ömürler versin.
Eşine ve kayınvalidene ve tabi ki eltine de de akıl fikir ihsan etsin.

Son düzenleme:
E yuh yani bu zamanda oğlanı buldurana kadar çocukmu yapmanızı istiyorlar :53:
Tövbe Tövbe!! evladın kızı erkeği yok arkadaş benimde bir kızım var ve 2. ye hamileyim yine kız olacak ..Çoook memnunum kız evlatlar erkekten daha duydusal anneye daha yakın.....Kocanın aile yapısına bakarsan sen 3. çocuğu yapsan ve erkek olsa senin kızlarının psikolojisini bozacaklar çocuklara kendilerini değersiz hissettirecekler...Kız olsa yinemi kız? diyecekler..Boşver hiç yapma gaza gelme bacım...Bırak soylarını eltin devam ettirsin..Eltinde bir acayipmiş en başta sağlık dilemek lazım yaa ...:4:

Keşke eşinize evlenmeden önce sorsaydın illaki erkek çocuk istermisin ?diye ben bu soruyu sorupta evlendim şükür cevabı hayır oldu zaten evet olsaydı nişanı bozardım artık bu devirde illaki erkek olacak diye diretmenin manası yok kadınlar her alanda,teknnloji gelişik bence önemli kriter evladın hayırlısı !

Doğur tabi oğlan doğurmak şart yedi kızın olsa bile oğlanı bulmak için sekizinciyi doğur. Bu arada bu kadar çok çocuğu yalınayak eğitimsiz sal çayıra. Ne de olsa senin için önemli olan kaynananla eltine nispet yapmak çocukların sefil olsa da olur ne önemi var.

Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz???
Bu ne cahillik... Allah eli ayağı düzgün sağlıklı çocuk vermiş bunlar beğenmiyor...Çok sinirlendim
Eltinin çocuğunun eli ayağının düzgün doğacağı ne malum ( allah korusun tabi)
Bu milletteki erkek çocuk düşkünlüğüde bi garip..Benimde oğlum var eşim kız istiyor tabi zorlamadan olursa iyi olur diyor..
Ne diyim allah akıl fikir versin

aklını başına al Allah aşkına .........bu zamanda bu zihniyet pes yani...kime yaranmaya çalışıyorsun?kendini hiçmi düşünmüyorsun? herkes herşeyi ister ama sen nasıl oğlan olana kadar doğuracaksın ?nasıl bakıcaksın o çocuklara ? laf çarpsalar nolur çarpmasalar nolur ?neyin ezikliği bu anlamadım oğlan olunca ne oluyomuş ölünce başına türbemi yaptırıyomuş?Allah hayırlı evlat versin önce kızı erkeği olmaz bu işin öyle de o kocana !:20:

bizdede tam tersi valla
eşimin ailesi kız deyip duruyorlar
2 eltiminde oğulları var kayınvalideminde 4 oğlu
yani kıza hasretler
tek umutları benim şuan
hiç umrumda değil kız erkek farketmez rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat versin
cinsiyet önemli değil

Pes doğrusu nekadar saçma sizmi cinsiyet seçip karnınıza yerleştiriyosunuz çocukları ,bak bidankine erkek seçmeni istiyorum tövbe tövbe ,ne yazıkki böyle insanlar herkesin çevresinde var rabbim evladın hayırlısını versin diyebilmek lazım herzaman, canınızı sıkmayın ama sırf erkek olsun diyede çocuk yapmayın bence siz o cahil insanların laflarına aldırmayın ,zor bi durum

Eğitim şart arkadaşlar. Kara cahil insanla uğraşmak zor. Bazı insanlarımız malesef hala mağara devrinde kalmış.

Son düzenleme:
benim babam da ikiz kızlarım olsun diye çok dua etmiş ve biz kız kardeşimle ikiziz ne tevafuk....

bizim aile de kıza hasrettir babannemin iki oğlu var

amcamın iki oğlu var

amcamın oğlunun da iki oğlu var

yengemler kız olsun diye çok uğraştılar ama nafile...

şimdi ne alaka bende karadenizliyim
ne kendi ailemde ne de çevremde
hiç böyle bir olay yok bırakın lafı
bile yok lütfen genelleme yapmayınn

Bence de bunun bölge ile alakası falan yok.
Bunun insan olmayla alakası var.
Bunun Allah'ın verdiğine boynum kıldan ince demekle alakası var.
Bunun herşeyin hayırlısını istemekle alakası var.
Bazı insanlar ne kadar kara cahil ki Allah'ın yarattığı bir yavruya laf edebiliyorlar.

konu sahibi
peki siz ne düşünüyorsunuz heralde kayınvaldeniz
eşiniz eltiniz istiyor diye istemediğiniz halde
bir çocuk daha doğurmicaksınız heralde değilmi?
kaldıki erkek olacağı ne meçhul o zaman erkeği bulana kadar
devam edersiniz heralde
hani diyosunuzya eşim kayınvaldem baskı yapacak diye
sizin ağzınız yokmu diyemiyomusunuz kaç çocuk yapacağıma
ben karar veririm diye

Bu arada erkek çocuk isteyen eş ve kayınvalide bilmiyor herhalde cinsiyet belirlemede erkeğin rolünü.
Bende öyle bir elti ve kayınvalide olacak kesinlikle ilişkimi keserim kendi ve çocuklarımın huzuru ve mutluluğu için.

Böyle itibar yerin dibine girsin arkadaşım
Benimde 2 tane kız yeğenim var
Babalarının zaten ailesine bir hayrı yoktu
Birde kız oldukları için pek ilgi göstermezdi , ailevi kavgalarda olmadık küfürler ederdi kızlarına
Eğer erkek olup böyle baba fügürü olacağına iyi ki kız olmuşlar
Allah hayırlısını nasip etmiş şükürler olsun
Çok tatlı 2 fındığım var :16:

Sizin kızlarım var diye ezilir büzülmenize de kızdım doğrusu
Erkek çocuk eşsiz soylarının devamıysa , elticiğinizinki oğlanmış
Bırakın tapsınsınlar ona
Allah büyük
Böyle ne kızlarınıza faydanız dokunur , nede onlarla baş edebilirsiniz.

Son düzenleme:
bu hemen hemen her yörede varbence hemen hemen her ailede oğlum olsun merakı...

hep oğlum olsun isterler

oğulları olur el bebek gul bebek buyur kızlar hep itilr çünkü "kız" dırlar

gun gelir o oğlanlar buyur el kızını alı ve hoooop ana baba unutulur

o oğlum oğlum dıyenlerde o ıttıkları kızlara yanaşrlar

neden?

el kızı ıstemez kendı kızları ana babaya gul gıbı bakarlar...

nefret ediyorum evlat ayrımcılığı yapan ailelerden nefret....

benımde bır oğlum var allahı ikincisini kız nasip etsın...

bana ve eşimede onları bırbırınden asla ayırmama adaletını...

Selam arkadaşlar benim 2 tane kızım var.ikiside sezeryanlı oldu.ikinci doğumum çok zor oldu gözüm korktu.eşim tekrar çocuk istiyor ben istemiyorum.eşim oğlan çocuğumuzun olmasını çok istedi ama olmadı.benim allaha şükür 2 kızım var ALLAHIM çocuğu olmayanlara evlat hasretinle yanıp tutuşanlara versin.herkezin çocuğunu benim çocuklarımıda bana bağışlasıni..eşimin ailesi bizde oğlan doğurana kadar çocuk yaparlar dedi.şuan küçük kızım ufak olduğu için kaynanam birşey demiyor ama büyüğünce laf işittirmeye başlar.eltim 3 hafta sonra ilk çocuğunu doğurucak.oğlu olacak daha doğurmadan havalanmaya başladı doğurduktan sonra düşünemiyorum bile.oğlum olsun bahcedeki meyveleri kimseye vermiceğiz oğlum yiyecek vs.kaynanım çocuk doğurmam için sıkıştıracağını,nispet yapacağını tahmin edebiliyorum.kızlarımı çok seviyorum onların geleceğini hazırlamak istiyorum

ayy ınanamıyorum anlattıklarınıza hangı devırdeyız ne bıcım ınsanmıs bunlar.kayınvalıde kım eltı kım ya sen ıster dogurursun ıstemezsen dogurmazsın es bıle buna karısamaz sen dogurucaksın onlar degıl.erkekmıs kızmıs ne farkeder.saglıklı hayırlı evlat olsun.hem bıraz etraflarına baksınlar kız cocukları anneye babaya daha duskun ben gormedım bu zamana kadar annesı babası elden ayaktan dusunce bakan erkek cocuk hep kızlar bakıyor anne ve babasına.mutlaka merhametlı erkek cocukta vardır ama ben hıc gormedım.komık ya erkek cocuk doguruyor dıye havalara gırmıs.canım sen hıc uzulme ya keske benım yasları bırbırıne yakın kızlarım olsun daha ne ısterım....

Back
X