Çok sevimli kızlarım var ama oğlum yok itibarım yok.

bu nasıl bir mantık, hangi devirdeyiz, bu nasıl bir uçurum...inanamıyorum... Gaza gelip de oğlanı bulana dek doğurmazsın heralde. bu toplumun erkek kadın farketmez sağlıklı ve iyi yetişmiş insanlara ihtiyacı var...sen Allahın sana verdiği kızlarının eğitimini ve geleceğini düşün bence... eltine de kayınvalidene kulak asma onlar kendi cehaletlerinde yaşayıp gitsinler... bellimi olur ileride de kızların o oğlan çocuklarının yapamadığı başaramadığı şeyleri başarıp ilerlerse o zaman sen de iki çift laf edersin...sevgili kaynana ve eltine... üzme kendini be cnm.

itibar kazanacaksam oglum oldu diye
istemiyorum!
anne oldugum icin saygi duyulsun yeterli
bir kizim oldu ucuz kizim olsun yine sukrederim
varmi evladin cinsiyeti
saglikli olmasi en onemlisi

Selam arkadaşlar benim 2 tane kızım var.ikiside sezeryanlı oldu.ikinci doğumum çok zor oldu gözüm korktu.eşim tekrar çocuk istiyor ben istemiyorum.eşim oğlan çocuğumuzun olmasını çok istedi ama olmadı.benim allaha şükür 2 kızım var ALLAHIM çocuğu olmayanlara evlat hasretinle yanıp tutuşanlara versin.herkezin çocuğunu benim çocuklarımıda bana bağışlasıni..eşimin ailesi bizde oğlan doğurana kadar çocuk yaparlar dedi.şuan küçük kızım ufak olduğu için kaynanam birşey demiyor ama büyüğünce laf işittirmeye başlar.eltim 3 hafta sonra ilk çocuğunu doğurucak.oğlu olacak daha doğurmadan havalanmaya başladı doğurduktan sonra düşünemiyorum bile.oğlum olsun bahcedeki meyveleri kimseye vermiceğiz oğlum yiyecek vs.kaynanım çocuk doğurmam için sıkıştıracağını,nispet yapacağını tahmin edebiliyorum.kızlarımı çok seviyorum onların geleceğini hazırlamak istiyorum

Yok daha neler kaçıncı yüz yılda yaşıyoruz cnm onuda geçtim millet 1 evlat diye yanıyor 1 tane olsun benim olsun diyor.
Kusura bakmayın ama çocuk dogurmakla itibar kazanılmaz hem kaynana sana itibaretmiyor diye eltin itibaretmiyor diye neden bukadar dertediyorsunki.
Senin yerinde olsam benden ve kızlarımdan uzak cehenneme direk olun derim onlara.
Sinirim bozuldu yaaa, mevzuya bak.

Back
X