çok sevip vazgeçmek..

ek1616

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2017
13
5
1
29
İçimi dökmek istiyorum.. Ne yapacağımı bilmiyorum.. Savruldum. Kavruldum
Arkadaşlar 1 yıllık bir ilişkim var, ve hep benim ite kaka götürmeye çalışmalarımla devam etti. Karşımdaki adam burada kadınların kocam ilgisiz, hırt, odun, anlayışsız, kaba.. Diyeceği tipte bir insan
o kadar aşık oldum ki olur sandım
o da benim gibi sever sandım
Bugün birlikte benim uğraşlarım sonucu iftar yapacaktık. Bir avm önünde buluşma ayarladık. Ben en son 3 yıl once filan etek giyinmişimdir. askılı giymem. kot tişört genel olarak. bugün onunla buluşacağız diye altıma beyaz bir pantolon, üzerine göğüs kısmı hafif dantelli gerisi düz bir bulüz ile üzerine bir hırka çektim. hafif makyaj yaptım, tırnaklarımı ojeledim..
Buluşur buluşmaz boyununa sarılıp ''özlemişim'' dedim. bana sadece naptın dedi önce. Sonra yüzüme bakıp kaç kere sana böyle giyinme diyeceğim dedi. ne diyeceğimi bilemedim.. Yürümeye devam ettim sonra ellerime baktı ve ''SADE OL BİRAZ'' dedi. Beynimden vurulmuşa döndüm
suratımı kapatp onca insanın içinde hıçkıra hıçkıra ağladım oruçlu oruçlu..
Ben bilgisiz, körü körüne her şeye bağlanan bir insan olmadım hiç. Alanımda başarılıyım, kadın haklarında savunuculuk yapan bir insanım. Ve bunları ben yaşıyorum. Ne ilginçtir ki, büyük mü konuştum bilmiyorum bir yıl boyunca kopamadım bu adamdan. Yıl dönümümüzde bana hediye ettiği kolyeyi getirdi, kutlamayı sonra yaparız dememize rağmen ben kutladım ya deyip umursamadı bile. Onun için çalışmam, bir garsona iyi akşamlar demem, ruj sürmem, giyinmem, kahkaha atmam, hatta nefes almam bile suç.
Bana hiçbir şey yapma deyip, kendisi de asla yanımda olmadı. Kendi ailesi, arkadaşları, hayatı, işi hep ön plandaydı. Defalarca ayrıldık, bu sondu diye af diledi ama hiç düzelmedi.
Bu benim imtihanımmış. Nasıl baş edilir bilmiyorum.
Artık insanlara anlatmaya bile utanıyorum
İçimdeki bu umudu söküp atamıyorum.
Onu gördüğümde duyduğum tarifsiz sevgiden vazgeçemiyorum.
Psikolojik olarak yıprandım. Özgüvenimi kaybettim. Yolum yok.Hayatımın dönüm noktası olan yıllarımı tartışmalarla, çabasızlıklarla aldı götürdü benden. Bu saçma kişiliği de cabası.
Boşluktayım.. Yalnız hissediyorum. :(
Not: Eve döndüğümde tüm sosyal medya, whatsapp hesaplarımı sildim. Telefonumu da kapattım. Artık uğraşacak gücüm kalmadı. İlk konuşmamız da artık ayrılık konuşması olacak.

Durumunuzun farkindasiniz. Ayrilmak en dogru karar. Asla taviz vermeyin yine ona kanarsaniz yillar sonra bu gunu arayip cok pisman olursunuz.

Bu adamı hayatınızdan çıkarıp mutlu bir yaşam sürün size tavsiyem. Değişmez. Bu da aşk değil takıntı olabilir.

Not: Eve döndüğümde tüm sosyal medya, whatsapp hesaplarımı sildim. Telefonumu da kapattım. Artık uğraşacak gücüm kalmadı. İlk konuşmamız da artık ayrılık konuşması olacak.
Şu dediklerini inşallah bu sefer yaparsın.

2.5 yıl önce 3 yıllık ilişkimi sadece ilgisizlik ve işkoliklik yüzünden bitirdim.daha sonra pişmanım desede bir daha dönmedim.çünkü bir iki denersiniz olmadıysa olmaz.bu şekilde hayatıma karışan biri olsaydı çok daha önce bitirirdim.çok iyi biride olsa bazen olmuyor özellikle size hayatında sizin kadar öncelik vermiyorsa sizde ona hayatınızda yer vermeyin derim.hayat değersiz hissettiren biriyle geçirmek için çok kısa ben bunu anladım.hayırlısı olur daha uyumlu biri karşınıza çıkar inşallah.bende unutana kadar sosyal medyayı kapattım sonra böylesi daha hoşuma gitti bir daha açmadım hesaplarımı.stalk yapmamak için kapatın biraz zaman geçince açarsınız.

2.5 yıl önce 3 yıllık ilişkimi sadece ilgisizlik ve işkoliklik yüzünden bitirdim.daha sonra pişmanım desede bir daha dönmedim.çünkü bir iki denersiniz olmadıysa olmaz.bu şekilde hayatıma karışan biri olsaydı çok daha önce bitirirdim.çok iyi biride olsa bazen olmuyor özellikle size hayatında sizin kadar öncelik vermiyorsa sizde ona hayatınızda yer vermeyin derim.hayat değersiz hissettiren biriyle geçirmek için çok kısa ben bunu anladım.hayırlısı olur daha uyumlu biri karşınıza çıkar inşallah.

Psikolojik olarak o kadar yıprandım ki, artık bu söylediklerinize inanacak gücüm bile kalmamış.İçimde ne var ne yok götürmüş bu insan.

Psikolojik olarak o kadar yıprandım ki, artık bu söylediklerinize inanacak gücüm bile kalmamış.İçimde ne var ne yok götürmüş bu insan.
İlk başta zor olsada inan hiç kimse vazgeçilmez değil bu insan 5 yıl en yakın arkadaşımdı benim ama beni öyle bir noktaya getirdi ki anladım artık ne yapsa fayda etmez.

Erkek arkadasina cok sinir oldum, resmen cocuk gibi azarlamis seni. Olan olmus ama keske oturup aglamak yerine ona haddini bildirseydin. Cok asik olmak, kopamamak falan bana cok sacma geliyor. Zaten boyle bir tipin nesine asik olunur, onu da anlamadim eski konularini da okuyunca.

Kuzum ne imtihanı ya. İmtihan imtihan diyerek kendinize eziyet etmekten vazgeçin. Sadece bugünkü azarlama değil herhalde sorun, büyük bir ilgisizlik ve değersiz hissetme var. Önceden daha güvenli, aklı başında biriymişsin, bu adam seni tüketiyor, senin sen olmanı istemiyor. Mecbur musun birlikte olmaya?

Gerçekten karşındaki adam burada kadınların kocam ilgisiz, hırt, odun, anlayışsız, kaba.. Diyeceği tipte bir insan. :duduk:
Acısını şimdiden çekin ve bu defteri kapatın. :işsiz:
Bu adam olmaz.tecrübe ettim.
Bu ayrılık hayattaki en büyük mutluluğunuz olacak ilerde.

Böyle bir durumu ben de yaşadım.
İnsanın basireti bağlanıyor anlıyorum seni.
Arkadaşlarım bile öyle bir adamla olduğum için dışlamıştı beni.
Ağlarken yanımda bile durmuyorlardı öyle bir adamdı nefret edilen iğrenç bir adam.
Görmem zaman aldı ama gördüm.
Gerçekten ondan kurtulmak nefis bir duyguydu.
Derslerim fırladı, maddi manevi yükseldim o bir zehirmiş meğer.
Ayrıldığında anlayacaksın ve hatırlamayacaksın bile.
Hiç korkma yalnız değilsin. Ayrılık acısı zor ama bu adamın acısı çok çabuk geçer.
Yeni ve tertemiz hayatına bir an önce başlaman dileğiyle :)

Böyle bir durumu ben de yaşadım.
İnsanın basireti bağlanıyor anlıyorum seni.
Arkadaşlarım bile öyle bir adamla olduğum için dışlamıştı beni.
Ağlarken yanımda bile durmuyorlardı öyle bir adamdı nefret edilen iğrenç bir adam.
Görmem zaman aldı ama gördüm.
Gerçekten ondan kurtulmak nefis bir duyguydu.
Derslerim fırladı, maddi manevi yükseldim o bir zehirmiş meğer.
Ayrıldığında anlayacaksın ve hatırlamayacaksın bile.
Hiç korkma yalnız değilsin. Ayrılık acısı zor ama bu adamın acısı çok çabuk geçer.
Yeni ve tertemiz hayatına bir an önce başlaman dileğiyle :)

Umut oldu bana mesajın. Teşekkür ederim :)

Öyleyse bugün hayatının geri kalanının ilk günü.. Yeni doğmuş gibi yasa. Sevgi hersey değil sen değerlisin öncelikle sana değer verenle ol ömür boyu üzülmektense en fazla 3-5 ay ağla Allah karşına iyi insanlar çıkarsın

Bu adama duygusal olarak ne kadar çok şey kaptırırsan kendini kurtarman daha da zorlaşır.
Hani bazen sevginin de tamir edemediği insan tipi vardır. Bu adam öyle bir tip işte.
Tamir edilmediği gibi seni de içten içe bozar. Bir bakarsın için kurumuş. Evet ayrılık acısı zor, o kadar zor ki bazen o süreci yaşamamak için, yüzleşmemek için ayrılmak istemez insan. Öteler durur ta ki o kaçınılmaz son gelene kadar. Sonra daha önce ayrılmadığına pişman olur. Temelden o kadar yanlıştır ki ilişki her hamle pişmanlık getirir.
Onunlayken hissettiğin mutluluğu, yalnız olmama hissini özleyeceksin. Bundan kaçış yok, yeri gelecek duvarlar üstüne üstüne gelecek ama sonu yoksa yapacak bir şey yok. Çünkü mutluluk vaat edemiyor sana.

senin ki artık aşktan çok alışkanlık ve bağlılık olmuş canım. zaten insan acı çektirene yavaştan aşkını, sevgisini yitirse de bunu hissetmiyor, alışkanlığını da aşk sanıyor. kararını vermişsin, lütfen arkasında dur bu kararın. şimdi yalnızca sevgilinden ayrılmış olacaksın. eğer ayrılmazsan ilerde eşinden ve çocuklarının babasından boşanmış olacaksın. bunları düşün, mutluluk uzak değil korkma, güçlü ol.

bu adamla evlensende hayat gecmez..seni oldugun gibi kabul etmeyen biriyle zor gercekten :S

durumlar aynı değil ama ben de senin kadar sevmesem de vazgeçtim.
senin durumunda bu kadar bile dayanamazdım.

Hayat ta en değerli şey sensin boyle düşün hic kimsenin seni kirmasina izin verme kimse vazgeçilmez değil bunu unutma onuda yola getirmek için çabalama yol ver gitsin zaman en iyi ilaç bunu unutma zor olacak ama basaracaksin kimler cikacak kimbilir karsina sen kendin için yasa arkadasim

Ben anlayamadım sizi normalde kot tişört giyerdim demişsiniz adam da değişik giyindiğinizi görünce şaşırmış olabilir mi belki diğer hallerinizden mi hoşnuttu

Back
X