çok sevip vazgeçmek..

Beni etkileyen kısım Yazınızın sonundaki ''Not'' oldu. Karar olarak vermiş olduğunuz en önemli adım. Lakin kendinizi Sosyal medya ve alanlarınızdan soyutlamanız sizi olumlu etkileyeceğini düşünmüyorum. Onu ve hatırlatıcak paylaşımlarınızı kaldırmanız yeterli olucaktır.
Bol Sabır. Umarım herşey gönlünüzce olur. :)

Çok sevip vazgeçmek...
Bak ben bunu yaşadım.
Ama karşımdaki adam senin yaşadıklarının birini bile yaşatmadı bana.
En ufak bir saygısızlık, kötülük, haksızlık görmediğim halde yaşadım...

Sen bunca eziyete rağmen neden yapamıyorsun?
Zor gelir ama ferahlarsın, üzerinden yük kalkar. At bu adamı hayatından.
Ne zorun varki birliktesin?
Sebebin yok...

Hep derim, adam gibi adamlar da var, bulursun onlardan bir tane. Neden olmasın?
;)

Ah kuzum çöküşünü içinde bulunduğun yoğun duygulara vererekten sakın diyorum. :( sakın kendini bu ve bunun gibi adamlarla ziyan etme!

Ah kuzum çöküşünü içinde bulunduğun yoğun duygulara vererekten sakın diyorum. :KK43: sakın kendini bu ve bunun gibi adamlarla ziyan etme!
Öyle acıyor ki içim.. asla yanımda olmayan ve beni sevmeyen kabul edemeyen küçücük dünyaya sahip bir adama kaptırıp ömrümün en güzel zamanlarından kocaman bir yılımı heba etmişim. Şimdi elimde sadece unutmak istediğim zamanlar kaldı. Ve bununla savaşmak beni iyice perçinleyecek..
Acıyorum
Canım çok acıyor

1 yıl uzwtmasaydin her şey daha kolay o!urdu

Öyle acıyor ki içim.. asla yanımda olmayan ve beni sevmeyen kabul edemeyen küçücük dünyaya sahip bir adama kaptırıp ömrümün en güzel zamanlarından kocaman bir yılımı heba etmişim. Şimdi elimde sadece unutmak istediğim zamanlar kaldı. Ve bununla savaşmak beni iyice perçinleyecek..
Acıyorum
Canım çok acıyor

Herkes gibi sen de Unutursun canım.
Ben de benzeri bir ilişki yaşadım ve zor da olsa bitirdiğimde nefes aldığımı hissettim.
Hele acım geçmeye başlayınca, etrafımdaki güzellikleri görmeye başlayınca keşke değmeyen biri için mücadele etmeseydim dedim.
Senin gibi ben de sadece zamanıma üzüldüm ve onun sonrasında gayet aklı başında, mutlu mesut devam ettim yoluma.
Bu ilişkiyi bitirmiş olman kendine yaptığın kocaman bir iyilik. Üzerinden zaman geçince daha iyi anlıycaksın ;)

Acini anlıyorum.

Ama görüyorum ki sen birakmasan bir gün o seni bırakacak. Çünkü sana aşık değil. En azından senin ona aşık olduğun kadar değil. Dilerim herşey gönlünce olur.

Birlikte degilmissiniz ki ne ayrilmasi sanacak adam? Bence tekrar ac hepsini önüne gelenle ol eglen. Bravo elin sümüklüsü icin inzivaya cekilmek cok anlamli bi hareket.

Back
X