Çok seviyorum biraz akıla ihtiyacım var :/

gurur çokda lazım değil değer verdiklerimiz karşısında
Gurur demedim, sevgi kavramını ayaklar altına alıyorsunuz dedim. Gurur kişiden kişiye değişir, kimi gurursuzdur yalvarmayı önemsemez. Ha benim gururum da müsade etmez böyle bir şeye o ayrı mesele. Burda konu ben değilim ;)

boşuna uğraşmayın konu sahibinin yalvarmak vs umrunda değil.
tek kalemde silincek kadar kolay değil hiçbişi.
6 ay çok kısa bi süre. 3 ayda görmemek cabası. ama görmedim die sevmedimmide ? her saniye tlfnun ucundaydık biz. gene gidicek 4 ay gelmicek. gene ucunda olucaz. ben ayrılırsam dayanamam dönmek isterim. onunda isteği olsaydı ayrılırdı zaten. neden o öfkesini bişileri erteleyerek kustukdan sonra senden tırnak kadar uzağa gidemem diyip sımsıkı sarılsınki ? üstelik bende sarılmaya mecal, konuşmaya hal yokken.
Allah aşkına bide yürekten konuşmayı deneyin. empati desek yada ?

Siz bu evlilik kararında bostan korkuluğu mu oluyorsunuz af dileyerek soruyorum. Evlenince de gelir bu iki ay sonra boşanıyoruz falan der. Nasıl olsa evlilik zamanına falan kendi karar veriyor değil mi o zaman da öyle der evlenirken bem bildim şimdi de bem veriyorum kararı falan da der yani. Der mi der

4 senede geçmiş var tabi birde. tanımakda sorun yok ama başkalarının nasihatlarından sonra bişeyleri ertelemesi en çok zoruma giden

sizi değil çevreyi dinliyorsa sıkıntılı iş. ayrılın diyemeyiz elbet ama içimden ona ebediyete kadar ertelediğinizi söylemeniz geçti niyeyse. kendi başına tarih atıyor beyfendi :)

Gurur size her zaman lazım. Sizi 4.5 senedir tanıyan insan başkalarının "nasihatleri" ile kendi kendine nişan düğün tarihine karar verebiliyorsa ne ala. Geçen burda birisi konu açmıştı noluyor bu kızlara diye, aynen katılıyorum. Kazık kadar adam, yanlış anlamasın.

Çevresinin lafıyla hareket eden adam çok sevmiyordur bunu bence aklında tut. Zira çok seven aşık olan adam arkadaşına söz söyletmez.
Ayrıca gurur gerekmez demişsin ama gurursuz erkeği ben nasıl istemem uzaklaşırsam erkek de gurursuz kadından hoşlanmaz kaçar. Bende ağlayıp önümde diz çöken bir erkek arkadaşım olsa cidden soğurum. Hoş bir görüntü değil.
Ayrıca altı aylık bir ilişki üstelik ayrı şehirlerde nadir görüşerek devam ediyor gururundan dahi önemli hala nasıl geliyor? Ben ikiyi bitirdim ilişkimde kavgalarımızda küslüklerimizde bir gün gururumu da ayağımın altına almadım., yalvarmadım. Kıymetini düşürürsün. Yanlış yapıyorsun.
Ki ne kadar seversen sev kimse senden değerli değil, senin gururundan değerli de değil. Evlenmeyi ertelemek mi istiyor, ne var ağlayacak bunda keyfi bilir. Kendini önemse, gururlu ol, güçlü ol ki o da güçlü kadın görsün karşısında emin ol sana bakışı değişir.

Önünde diz çökünce çok sevdiğin anlaşılmaz, ne kadar güçsüz bir kadın
olduğun anlaşılır. Kaldı ki haksızlığa uğrayan sensin..

Devam et bu kafayla... Valla bazı hemcinslerimden utanıyorum.

Sevmenin de adabı var, herifin toto tavan yapmıştır. Yarın nelerle gelir karşına daha dur.

Back
X