• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sevmek de yetmiyor bazen..

sormanehaldeyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2009
106
0
96
Diğer
Dün yeniyıla,ailem ve sevdiğimin annesiyle girdim.Kendisi arkadaşlarıyla kutluyordu yeni yılı.Benim farkımda bile değil oysa ki.Ne yapsam olmuyor.En acı verici şey de bu zaten..Çabalarının sonuçsuz kalması..Canımı yakıyor..
Annesine baktığımda;onu görüyorum.Saat 12 olupta annesi onu aradığında..Onun sesini telefonun ucunda duyduğumda canım daha da çok yandı benim..Yalnızlık hiç bu kadar acı olmamış,bunu farkettim.Çok sevmek de yetmiyor bazen.
KK olmasa içimi dökebileceğim neresi var bilemiyorum.

canım sevseydi zaten senin yanında olurdu ne olur üzülme yeni yılda sil kafandan seni sevmeyeni olurmu?:teselli:

nasıl yani sevgilin hatta iş ciddi anneyse görüşüyorsun sevgilin mi yalnız bıraktı seni:1shok:
yoksa platonik mi
ay platonik ise çok berbat bişi ya bende yaşamıştım küçük iken ama o benim farkımda bile değildi,zaman geçti ben ergenlik çağıma girmiştim bana teklif etmişti ama o benim çocukluk aşkımdı ve onunla çıkmayı bırak hiçbişey bile kalmamıştı içimde ona karşı.

plotonıkse açıl bence..benımde ılk esıme karsı plotonıktı..sonra esım oldu..acılmayı denesen...

platonik sanırım....sevgili olsan annesi ordaysa oda orda olurdu tabiki dimi? ben böle anladım ama biraz daha açarsan konuyu daha iyi anlarız seni ..

Platonik kızlar..Çok üzülüyorum,ama ne yapayım olmuyor.Aile dostumuz gibi birşey ve babama abi diye hitap eden biri..Yani yan gözle bakmaz abi dediği kişinin kızına diye düşünüyorum hep..Zaten arada bayağı yaş farkıda var 9 yaş.Annesi beni çok seviyor,onada yakıştırdığını düşünüyorum sürekli beni övüyor çünkü.Annesi benide çok beğeniyor ama bir türlü aynı ortamlara giremiyoruz.Gözgöze gelsek bile bir merhaba demiyor..Kızlar yardım edin..
Neler yapmalıyım sizce,ilgisini çekebilmek için..?Gerçekten çok seviyorum,ve çok çok çaresizim.Ona olan aşkımdan bütün kısmetlerimi reddediyorum.Hep aklımda o.Başkalarını reddetmekten evde kalacağım onun yüzünden :)))

Ahh caniiiimmm..
Kiz arkadasi var mi acaba, annesinden ögrensen caktirmadan?
Erkeklerin ilgisi nasil cekilir hic bilmem canim, becerememde.
Bir ara bende platonik anlamda asIktim birine hemde 4 yil, ama adim felan atmadigimdan kaldi:))
iyikide kalmis, iyikide birsey yapmamisim diyorum simdi, cok huysuz biriymis meger, aileside tam bi rezalet..
Su an kalbimin en derin köselerinde canim yatiyor, iyikide tek o oldu orda..

Herseyi zamana birak derim ben. Aile dostusunuz birde, ters bir yanit alirsan daha kötü, hergün yüzyüze geldigin insanlar.
Annesi mutlaka oglunun kulagina seni fisildiyordur eger seni seviyorsa;)
Hersey kismet canim hayirlisini dile bence Allah'tan ve birak adim atacak kisi o olsun, erkekler ilk adimi attiginda daha cok deger veriyorlar eslerine.

bir an önce hislerini uygun bir dil ile açıkla O'na bence.. hisleriniz belki karşılıklıdır da çekinmesinden ötürü konuşamıyordur. değilse de kendine işkence etmeden daha fazla kabul edersin durumu bir an önce..

9 yaş büyük adama da ilanı aşk edilmezki ya. sen kaç yaşındasın?

sanırım yaşadıklarınız ıcınızdekı fırtınayı karsıdakı kısı bılmıyo..
ozaman tabıkıde acı cekersınız cunku tek taraflı ve ıcınızde kurupda yasıyosunuz..

bence açılma, ucunda rezil olup annesinin gözünden düşmekte var..biraz ön plana çık,belli et kendini.. zemuszemus

Platonik kızlar..Çok üzülüyorum,ama ne yapayım olmuyor.Aile dostumuz gibi birşey ve babama abi diye hitap eden biri..Yani yan gözle bakmaz abi dediği kişinin kızına diye düşünüyorum hep..Zaten arada bayağı yaş farkıda var 9 yaş.Annesi beni çok seviyor,onada yakıştırdığını düşünüyorum sürekli beni övüyor çünkü.Annesi benide çok beğeniyor ama bir türlü aynı ortamlara giremiyoruz.Gözgöze gelsek bile bir merhaba demiyor..Kızlar yardım edin..
Neler yapmalıyım sizce,ilgisini çekebilmek için..?Gerçekten çok seviyorum,ve çok çok çaresizim.Ona olan aşkımdan bütün kısmetlerimi reddediyorum.Hep aklımda o.Başkalarını reddetmekten evde kalacağım onun yüzünden :)))

platonikte kalması en mantıklısı

senin şu an içinde bulunduğun durumda olan bi arkadaşım var. o da vakti zamanında sevdiğini düşünmüş. zaman geçtikçe yaptığının sadece çocukluk olduğunun farkına vardı.
şimdi başkası ile nişanlı.:nazar:

senin babana "abi" diyen biri ise yaşı büyük olmalı...

başka şeylerle ilgilen. zamanı gelince seveceğin ve sevileceğin biri çıkar karşınaopuyorumnanaktan

ilanı aşkının reddi ile daha berbat duruma düşersin. düştüğün durumdan da çıkamazsın kolay kolay. unut ve kenara çekil:1ninca:

Back
X