• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sevmiştim aldatıldım ağladım sonra Mutlu bi evlilik yaptım diyen var mı??

Aldatılan hayatları bi anda toz duman olan tüm kadınlar İçin yazın...

Unutuldumu hersey,Mutlu oldunuz mu?evlendiniz mi??gecmişe dönüp bakıp hırs ve öfkeniz bile geçmişmiydi??

İyki dediniz mi!!bu günler geciyormu??

Çok ama çok sevmiştim körü körüne bağlanmıştım birbirimizi çok seviyoduk ama iki senenin sonuna doğru çok uzaklaştık daha doğrusu o sözlerimi eziyordu beni dinlemiyordu faceden bir kızla mesajlarını gördüm aman allahım birbirlerine öyle güzel şeyler yazmışlarki çok çok kötü benim için yıkıldım başıma kaynar sular döktüler sanki velhasıl ayrıldım o uğruna öldüğüm adamı bıraktım ama ölüyordum onu unutamicak gibi oldum içim hep sevicek onu gibi düşünüyodum sürekli ağlıyordum bitmiştim ama bir sene bile geçmeden bitti birdaha kimseye güveneemem diyordum şimdi evli ve 3 aylık hamileyim eşimi çok seviyorum iyiki eşimi tanımışım bana sadık beni çok seviyor ve eski sevgilime teşekkür ediyorum iyiki beni aldatmış ve bitirmişim eğer bu olmasaydı eşimi tanıyamazdım :-) :-) allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermiyo kimse vazgeçilmez değil :-)

Aldatılan hayatları bi anda toz duman olan tüm kadınlar İçin yazın...

Unutuldumu hersey,Mutlu oldunuz mu?evlendiniz mi??gecmişe dönüp bakıp hırs ve öfkeniz bile geçmişmiydi??

İyki dediniz mi!!bu günler geciyormu??
oo bende dahası da var :skandal:çok sevdim 9 yılın sonunda evlendim.. 8 ay sonra dayak yedim boşandım.. bi süre toparlanamadım.. sonra çok aşık oldum birine yeniden hayaller vs. büyük aşk yaşadığımı düşünürken 1,5 yılın sonunda adamın aslında boşanmamış hala evli olduğunu çok feci bi şekilde öğrendim (karısından).. vukuatların biri bin para.. tabiki ayrıldıktan sonra.. Hayatımın yıkımıydı.. bunları yaşadıktan 1 yıldan az bi süre sonra şimdiki eşim hayatıma girdi.. 3,5 yıldır çok mutluyuz çok aşığız 1,5 yıldır da evliyiz :KK200: demem o ki neler oluyo neler bitiyo hayatta.. Allah iyilerle karşılaştırsın.. Ama asla hiçbir koşulda umudunu yitirme :KK66:

Ne kadar güzel ...Allah daima mutlu etsin..bizlerden nasip etsin

Gecmişi tamamen unuttun mu!peki.cok Mutlu olun inşallah
Unutmak mümkün olmuyor tabiki eger unutsaydim esimin kiymetini anlayamazdim aciyorsun onunla ziyan olan yillarina iste ama herseye ragmen hayat çok güzel

İki ciddi ilişkim oldu ikisinde de aldatildim.
Birinde hele adam beni eski sevgilisiyle aldatıp sonra benden ayrılıp onla evlendi dusun
İki yıl sonra tam benim kalemim bir adamla sevgili oldum uc sene sonra evlendikve mutluyum
Diğer o iki aldatan şerefsizlere evlensen bu kadar mutlu da olamazdım biliyorum çok aşırı kıskançlıklari olan zor adamlardi
Emin ol aldatan bi pisliktrn ayrıldığına sukrettigin zaman gelecek

Geçmişi düşünmeden yaşarsanız; evlensenizde evlenmesenizde Mutlu olursunuz. Aldatılmış olmanız tekrar aldatılacağınız anlamına gelmez.

Yaşadım çok sevdiğimi onsuz yaşayamayacağını düşünüyordum
Geçen akşam rüyamda görene kadar yaklaşık 2 yıl öyle birini tanımış olduğumun aklıma gelmemesine şaşırdım uyanınca
2 yıllık evliyim 9 aylık bir oğlum var. Tabi dört dörtlük bir evliliğim yok ama eşimi seviyorum ve güveniyorum

evet zamanında çok sevdim hayat benim için ondan ibaretti. yaşama sebebimdi ve beni aldattı ayrıldık. dünyam yıkılmıştı. ölü gibi yaşıyordum. ayrılığın üzerinden yedi yıl geçmişti ve ben hala onun için göz yaşı döküyordum. dönse affedebilecek durumdaydım. birgün sırf arkadaşlarımı kırmamak için eşimle tanıştım. ve ilk görüşte aşık oldum. ve o an anladımki eskisi sağdece takıntıymış. şimdi evliyim ve çok mutluyum. iyikide eskisi beni terk etmiş ve eşim hayatıma girmiş.

7 yıl boyunca arkasından ağladıktan sonra bi zahmet mutlu ol artık zaten haketmişsin.

Ben ... :)
Aldatıldım ,2 çocuğumla boşandım . Çok zordu,perişandım ,dost dediğim herkesi kaybettim,parasız kaldım,ailem bile umursamadı,destek olmadı ..
4 yıl sonra tekrar aşık oldum,evlendim ,mutluyum ,çok aşığım ,daha olgunum,akıllıyım,kendiime güvenim tam ..
Zoru başardım
Sen de başarabilirsin.

illa ki vardır öyle birileri yazsınlar da içimiz aydınlansın bizimde hayat ve yaşanan acı tatlı herşey bizler için var

Back
X