Çok sevmiştim neden adalet yok bu dünyada ?

bununla ilgili başka konunuz varmış.keşke oradan devam etseydiniz.
benim gibi eski konunuzu bilmeyenler sürekli soru soracaktır ve sizde tekrar tekrar anlatmak zorunda kalacaksınız.

bununla ilgili başka konunuz varmış.keşke oradan devam etseydiniz.
benim gibi eski konunuzu bilmeyenler sürekli soru soracaktır ve sizde tekrar tekrar anlatmak zorunda kalacaksınız.

O konu çok uzun .Ayrıntıya bu kadar girmek istemiyorum sadece neden adalet yok diye sorasim geldi.21 yaşındayım o da 25 yaşında ..Sevgilimdi.Ayrı barışık ayrı barışık bir gariptik. Sonunda da başka biri girdi hayatına ...

Kabullenememek değil zaten Kabulleneli çok oldu ama Allah kahretmesin acı,özlem hiç dinmiyor.Seviyorum demeye utanıyorum bari şöyle anlatayım çok seviyordum be ben o adamı her şeyden çok seviyordum.Hayatımın geri kalaniydi gözümde .Şimdi başkasının elinden tutuyor hem de 6 aydir benim hayatıma eden çocuk onu çok mutlu ediyor ..

Adaletle ne alakası var yahu? Evet malesef dünya adaletsiz bir yer, ama sizin durumunuzun adaletsizlikle bir alakası yok.
Hem yaş farkı bence fazla.
21-25 fazla bana göre.

İnsan kabulleniyor evet. Unutmak zor.Sadece onun yokluguna alisiyorsunuz. Sadece sabır. Bol dua edin. İlk günkü halinizle şimdiki haliniz arasında bayagi fark vardır. Yavaş yavaş atlatacaksiniz.Allaha bırakın.. Herşeyde vardır bir hayır.

yaşadıklarını okuyunca yorum yazmadan kendimi alamadım. bende benzer şeyleri yaşadım. aramızdaki tek fark sen hiç bir zaman senin olmayan biri için bu acıları yaşıyorsun. benim 5 senemi verdiğim adam bana benzerini yaptı. evine gittiğimde başka birini onun evinde yakaladım. çok zor günlerdi. hem geçmişim hemde dediğin gibi geleceğimi onun üstüne kurmuştum. sonrasında hayat durdu sanki benim için ama o evinde yakaladığım kişiyle evlenmiş ve çocuk sahibi olmaya hazırlanıyordu. onlar hayatlarını mutlu mesut yaşarken ben salak gibi hayatımı boşa harcıyordum. seneler geçti karşıma çok düzgün biri çıktı. şimdi yakın zamanda düğünüm olacak. düşündükçe ne kadar aptal olduğumu görüyorum. kimse senden daha değerli değil. hayat çok kısa ve kimse için boşa harcayacak bir günümüz dahi yok. ki sen daha çok gençsin. hayat geçip gider elinden sen aptalca oturup ağlamalarınla ömrünü tüketme. adaletten bahsetmişsin. onun seninle bir hayat kurmasının adil olduğunu nerden biliyorsun. seni salak yerine koyup bir iyi bir kötü davranıp hazırda tutun biri ne kadar iyi olabilir. bu karakterdeki bir insanın senin hayatında olması mı adil olurdu. sen kendine böyle birini yakıştırıp buna adalet mi derdin. hayatta en çok sevdiklerimizin bile gün geliyor toprağa veriyoruz ve acımız diniyor hayatımız devam ediyor. bir erkek nedir ki. karşına illaki çok seveceğin sevileceğin değer verecek biri çıkacak karşına. kendini topla ki karşına böyle biri çıktığı zaman o pislik yüzünden seni hak eden insana haksızlık yapma.

Adaletsizlik dediğim onun mutsuz olup mutlu olması . Birini uzup oburuyle mutlu olunmaz derlerdi hep .Bu çocuk hayatımın içine etti ve çok mutlu

Adaletsizlik dediğim onun mutsuz olup mutlu olması . Birini uzup oburuyle mutlu olunmaz derlerdi hep .Bu çocuk hayatımın içine etti ve çok mutlu
bunu asla bilemezsin. bende böyle sorgulardım. ben bu kadar üzülürken o nasıl mutlu oluyor derdim. ortak bir tanıdıktan duydumki 4 tane bebek düşükleri oldu. o kadar acı çekmişler ki bu süreçte. her bebekte kalp atışını duyduktan sonra kaybetmişler. ozaman duyduğumda çok acımıştım. dua bile etmiştim. Allahım sen doğrusunu bilirsin benim içim soğudu diyerek. daha sonraki 5. bebekleri doğdu. bir arkadaşım bana "sen bunları düşünerek sadece kendi hayatını mahvedersin. Allaha havale ederek önüne bak. sen tamamen affettim bitti deyip kapatsan bile Allah kuluma acı çektirdi diye senin hakkını zaten onda koymaz. için ferah olsun düşünme bunları demişti. bu cümle beni çok etkilemişti ve kendimi toparlayabilrmiştim. sanada tavsiye. kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz

bunu asla bilemezsin. bende böyle sorgulardım. ben bu kadar üzülürken o nasıl mutlu oluyor derdim. ortak bir tanıdıktan duydumki 4 tane bebek düşükleri oldu. o kadar acı çekmişler ki bu süreçte. her bebekte kalp atışını duyduktan sonra kaybetmişler. ozaman duyduğumda çok acımıştım. dua bile etmiştim. Allahım sen doğrusunu bilirsin benim içim soğudu diyerek. daha sonraki 5. bebekleri doğdu. bir arkadaşım bana "sen bunları düşünerek sadece kendi hayatını mahvedersin. Allaha havale ederek önüne bak. sen tamamen affettim bitti deyip kapatsan bile Allah kuluma acı çektirdi diye senin hakkını zaten onda koymaz. için ferah olsun düşünme bunları demişti. bu cümle beni çok etkilemişti ve kendimi toparlayabilrmiştim. sanada tavsiye. kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz
Bende boyle düşünmek istiyorum.Allaha havale ediyim diyorum zaten elimden de başka bir şey gelmiyor.Ama benim çektiğim acının aynısını yaşaması için her seyimi verirdim.Bazen kendimi kotu bir insan olarak görüyorum bunları düşündüğüm için ama benim canım ilk defa bu kadar çok yandi.çok şükür annem babam hayatta yakin kimsemi kaybetmedim.Çok büyük acılar yasamadim çok şükür ama hayatta ilk defa birine bu kadar değer verdim ve o bana bunları yaptı.Tam 1 senemin mutsuz geçmesine neden oldu.1 senedir sadece milletin içindeyken gülebiliyorum .Ya canım o kadar çok yandı ki bu kadar mutsuz eden birinin hayatına cok güzel devam etmesi bu başka bir his anlatamiyorum...

Bende boyle düşünmek istiyorum.Allaha havale ediyim diyorum zaten elimden de başka bir şey gelmiyor.Ama benim çektiğim acının aynısını yaşaması için her seyimi verirdim.Bazen kendimi kotu bir insan olarak görüyorum bunları düşündüğüm için ama benim canım ilk defa bu kadar çok yandi.çok şükür annem babam hayatta yakin kimsemi kaybetmedim.Çok büyük acılar yasamadim çok şükür ama hayatta ilk defa birine bu kadar değer verdim ve o bana bunları yaptı.Tam 1 senemin mutsuz geçmesine neden oldu.1 senedir sadece milletin içindeyken gülebiliyorum .Ya canım o kadar çok yandı ki bu kadar mutsuz eden birinin hayatına cok güzel devam etmesi bu başka bir his anlatamiyorum...
ben seni çok iyi anlıyorum ama o şuan mutsuz olsa ne olucak? senin hayatında değişen bir şey olmayacak ki. senin yaşadıkların değişmeyecek acın değişmeyecek. senin yaşadıklarını yaşasa ve seni anlasa ne olacak. sana gerimi dönecek. dönse paşa paşa ok mi diceksin. yani bunların hiç birinin senin için bir faydası yokki. sen kendi hayatına odaklan. bunları düşünmeyi bıraktığın zaman zaten bir çok şey yoluna girecek.

Bu dünyada 'sığ' yaşayan insanlar hep mutludur. Sorgulayan, ince olmaya çabalayan, her şeyin mükemmel olmasını isteyenler ise mutsuz. Muhtemelen sizin ex de sığ biriydi ve konu üzerinde fazla düşünmeden hayatını sürdürüyor. Bence sadece ona karşı değil , hayata karşı beklentilerinizi ve tutumunuz sorgulayın. Azicık sığ olmak için siz de çaba sarfedin. Ben de bu konuda kendimi eğittim ve son 5 yıldır daha sığ, daha mutluyum:KK14:

ben seni çok iyi anlıyorum ama o şuan mutsuz olsa ne olucak? senin hayatında değişen bir şey olmayacak ki. senin yaşadıkların değişmeyecek acın değişmeyecek. senin yaşadıklarını yaşasa ve seni anlasa ne olacak. sana gerimi dönecek. dönse paşa paşa ok mi diceksin. yani bunların hiç birinin senin için bir faydası yokki. sen kendi hayatına odaklan. bunları düşünmeyi bıraktığın zaman zaten bir çok şey yoluna girecek.
Yok hayır tabi ki bana geri dönmeyecek ,dönse de ben kabul edemem zaten artık gururum hic bu kadar kirilmamisti. Sadece kendi mutluluğu için birini hiçe sayan birinin mutlu mutlu umarsızca dolaşması çok koyuyor .
Yoksa haklisiniz benim hayatıma artik hiçbir etkisi yok.Çok doğru soyluyorsunuz.Teşekkürler

Off tatliiim...
Simdilik kendini yeni seylere ver, yeni hobbi yada isine. Onu dusunecek cok vaktin olmasin.
"Oldgu kadar, olmadigi kader". Seni bu kadar uzen seni zaten hak etmedi. Birak kendi yoluna baksin. Sen de ama artik yoluna bak. 6 ay oldu. Kendini toparla ve karsina cikacak yeni sansli kisiyi bekle. Belki de eski sevgilinle bu aciyi yasamaliydin ki o' nunla yani "bu O" dedigin kisiyle tanisman icin.

İnan seni o kadar iyi anlıyorum ki.Aramızdaki tek fark onun hayatında biri yoktu,şimdi var mıdır bilemem.
Ben bu dünyada adalet olduğuna inanmıyorum.Her gün goruyorum neredeyse 6 aydır ne bir pişmanlık,ne de bir mutsuzluk.Hiç birini yaşamadı.Bana koyuyor açıkçası yahu nasıl uyuyor geceleri diye düşünüyorum cevabını bilsem bile..
Vicdanı yok ki sızlatayım.Beni hiç sevmemiş ki özlesin,görünce burnunun direği sızlasın.
Ben kendimi rahatlatmak için pişmanlığını görmeyi, başka birisine inanabilmek için adaleti görmeyi dilerdim.Ama göremeyeceğim.
Ben beklemekten Vazgeçtim ve artık hayatıma kimseyi almayacağım.
Evet hala özlüyorum özledikçe kendime kızıyorum çünkü bana yaşamadığı kötülük kalmadı.
Umarım benim gibi olmaz ve yoluna devam edebilirsin.
Hesabını da öteki tarafa bırakmalısın.
Bu dünyada iyilikten yana adalet olduğuna inanmıyorum.Varsa da bunu görüp yaşayabilecek kadar iyi bir insan değildim belki de.
Takma,saçmalama,yoluna devam et diye binlerce mesaj da atılsa yapamayacaksın şuan sende biliyorsun.

Umarım en kısa zamanda atlatırsın.

boşverr canım yaa .. gençsin daha neler çıkar neler üzülme .. bende geçtim o yollardan evet haksızlık ama ne yapcaksın işte .. unut gitsin .. seni unutan için üzülme değmezz

X