- 19 Şubat 2013
- 390
- 53
- Konu Sahibi starimlsls
Merhaba
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bununla ilgili başka konunuz varmış.keşke oradan devam etseydiniz.
benim gibi eski konunuzu bilmeyenler sürekli soru soracaktır ve sizde tekrar tekrar anlatmak zorunda kalacaksınız.
bunu asla bilemezsin. bende böyle sorgulardım. ben bu kadar üzülürken o nasıl mutlu oluyor derdim. ortak bir tanıdıktan duydumki 4 tane bebek düşükleri oldu. o kadar acı çekmişler ki bu süreçte. her bebekte kalp atışını duyduktan sonra kaybetmişler. ozaman duyduğumda çok acımıştım. dua bile etmiştim. Allahım sen doğrusunu bilirsin benim içim soğudu diyerek. daha sonraki 5. bebekleri doğdu. bir arkadaşım bana "sen bunları düşünerek sadece kendi hayatını mahvedersin. Allaha havale ederek önüne bak. sen tamamen affettim bitti deyip kapatsan bile Allah kuluma acı çektirdi diye senin hakkını zaten onda koymaz. için ferah olsun düşünme bunları demişti. bu cümle beni çok etkilemişti ve kendimi toparlayabilrmiştim. sanada tavsiye. kimsenin yaptığı yanına kar kalmazAdaletsizlik dediğim onun mutsuz olup mutlu olması . Birini uzup oburuyle mutlu olunmaz derlerdi hep .Bu çocuk hayatımın içine etti ve çok mutlu
Bende boyle düşünmek istiyorum.Allaha havale ediyim diyorum zaten elimden de başka bir şey gelmiyor.Ama benim çektiğim acının aynısını yaşaması için her seyimi verirdim.Bazen kendimi kotu bir insan olarak görüyorum bunları düşündüğüm için ama benim canım ilk defa bu kadar çok yandi.çok şükür annem babam hayatta yakin kimsemi kaybetmedim.Çok büyük acılar yasamadim çok şükür ama hayatta ilk defa birine bu kadar değer verdim ve o bana bunları yaptı.Tam 1 senemin mutsuz geçmesine neden oldu.1 senedir sadece milletin içindeyken gülebiliyorum .Ya canım o kadar çok yandı ki bu kadar mutsuz eden birinin hayatına cok güzel devam etmesi bu başka bir his anlatamiyorum...bunu asla bilemezsin. bende böyle sorgulardım. ben bu kadar üzülürken o nasıl mutlu oluyor derdim. ortak bir tanıdıktan duydumki 4 tane bebek düşükleri oldu. o kadar acı çekmişler ki bu süreçte. her bebekte kalp atışını duyduktan sonra kaybetmişler. ozaman duyduğumda çok acımıştım. dua bile etmiştim. Allahım sen doğrusunu bilirsin benim içim soğudu diyerek. daha sonraki 5. bebekleri doğdu. bir arkadaşım bana "sen bunları düşünerek sadece kendi hayatını mahvedersin. Allaha havale ederek önüne bak. sen tamamen affettim bitti deyip kapatsan bile Allah kuluma acı çektirdi diye senin hakkını zaten onda koymaz. için ferah olsun düşünme bunları demişti. bu cümle beni çok etkilemişti ve kendimi toparlayabilrmiştim. sanada tavsiye. kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz
ben seni çok iyi anlıyorum ama o şuan mutsuz olsa ne olucak? senin hayatında değişen bir şey olmayacak ki. senin yaşadıkların değişmeyecek acın değişmeyecek. senin yaşadıklarını yaşasa ve seni anlasa ne olacak. sana gerimi dönecek. dönse paşa paşa ok mi diceksin. yani bunların hiç birinin senin için bir faydası yokki. sen kendi hayatına odaklan. bunları düşünmeyi bıraktığın zaman zaten bir çok şey yoluna girecek.Bende boyle düşünmek istiyorum.Allaha havale ediyim diyorum zaten elimden de başka bir şey gelmiyor.Ama benim çektiğim acının aynısını yaşaması için her seyimi verirdim.Bazen kendimi kotu bir insan olarak görüyorum bunları düşündüğüm için ama benim canım ilk defa bu kadar çok yandi.çok şükür annem babam hayatta yakin kimsemi kaybetmedim.Çok büyük acılar yasamadim çok şükür ama hayatta ilk defa birine bu kadar değer verdim ve o bana bunları yaptı.Tam 1 senemin mutsuz geçmesine neden oldu.1 senedir sadece milletin içindeyken gülebiliyorum .Ya canım o kadar çok yandı ki bu kadar mutsuz eden birinin hayatına cok güzel devam etmesi bu başka bir his anlatamiyorum...
Yok hayır tabi ki bana geri dönmeyecek ,dönse de ben kabul edemem zaten artık gururum hic bu kadar kirilmamisti. Sadece kendi mutluluğu için birini hiçe sayan birinin mutlu mutlu umarsızca dolaşması çok koyuyor .ben seni çok iyi anlıyorum ama o şuan mutsuz olsa ne olucak? senin hayatında değişen bir şey olmayacak ki. senin yaşadıkların değişmeyecek acın değişmeyecek. senin yaşadıklarını yaşasa ve seni anlasa ne olacak. sana gerimi dönecek. dönse paşa paşa ok mi diceksin. yani bunların hiç birinin senin için bir faydası yokki. sen kendi hayatına odaklan. bunları düşünmeyi bıraktığın zaman zaten bir çok şey yoluna girecek.