Çok şey mi istiyorum :(

sweetsin

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
275
2
16
35
Ankara
Kızlar yarın oğluma alerji testi yapılacak hastahanede. Eşim her zaman ki gıcıklığını yaptı yine. Benim bir de 3 yaşında kızım var. Oğlum ne zaman hastalansa ben götürürüm hastaneye diyor. Ya evde merak ediyorum geleyim bende çocuğumun yanına Dr un dinleyeyim diyorum gelip napacan bi de kızı götürecez oralara. Siz gelmeyin diyor her seferinde.
Ve bu ciddi ciddi kavgaya dönüşüyor. Dr ne dedi diyorum üşütmüş diyor örneğin. Detay anlatmıyor. Yarın da alerji testi olacak işte. Zor bi testmiş çocuklar için. Ya benim o anda çocuğumun yanında olmak istemem çok mu ( yok diyo tartıştık yine..

eşinin davranışı çok saçma. sen bi anne olarak tabikide çocuğunun yanında olmalısın. benim ablam gerekli durumlarda eniştemle birlikte 3 çocuğunu da alır gider hastaneye..
bence eşini bu huyundan vazgeçir.

Evet çok saçma. Anlamıyo beni gereksiz buluo gitmemi

acaba hastahane ortamında kötü etkilenmenizi istemediği için böyle davranıyır olabilir mi ? normalde davranışları nasıl

çok haklısınız gitmek istemekte ben olsam bende gitmek isterim. ben olsam eşimin inat ettiği bi konuda onu dinlemem tersini yaparım onların anlamsız inadından pek hayırlı bi şey çıkmıyo. bencede arkadaşın dediği gibi eşiniz hayatı sizinle paylaşmaya alışmalı

Cok sey istemiyorsun da esin bir bakıma hakli.
Hastaneler mikrop yuvasi .
Kizinizi bırakacak yeriniz yoksa bos yere goturup
hastaliga davetiye çıkartmayın.

Esiniz kizinizla kalsın siz oglunuzla gidin...

tabii ki de çok şey istemiyorsunuz. Bunlar bunlar ebeveynlerin genel sorumluluklarından

Son düzenleme:
Cok sey istemiyorsun da esin bir bakıma hakli.
Hastaneler mikrop yuvasi .
Kizinizi bırakacak yeriniz yoksa bos yere goturup
hastaliga davetiye çıkartmayın.

Esiniz kizinizla kalsın siz oglunuzla gidin...

tabii ki de çok şey istemiyorsunuz. Bunlar bunlar ebeveynlerin genel sorumluluklarından

O mümkün değil işte. Göndermez.. Kızımı bırakacak kv de var, bıraksak da aynı. Beni istemio. Ne gerek var, ben götürür gelirim işte diyo hep. Beni sanki sırtında taşıyo.

Alerji testi zor bir testmiş çocuklar için.. Yazmışsınız. Belki gidersiniz üzülürsünüz falan diye demiştir, :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…