Gercekleri tek gören siz değilsiniz bencil düşünen sizsiniz bence. Sonucta bu devirde is bulmak bu kadar zorken adam gönlüne gore is bulmuş ailesi de cok normal olarak yanında olmus adamın aynı sizin de olmanız gerektiği gibiİyi geceler KK üyeleri.ben yeni katildim araniza.hemen konuya geceyim bana bi akil verin lütfen hakli diilmiyim bi sorgulayalim hep beraber.dort yildir birlikte oldugm bi sevgilim var.en basindan beri ciddi dusunuyoduk fakat üniversitenin bitmesi is güç askerlik maalesef beklemek zorundayız.dort senedir uzakta bi ilişki yuruttuk üniversiteden dolayı.ikimzimde aileleri ankarada olmasi na rağmen bursadan cazip bi is teklifi aldi.ve benim ilk dediğim bunca yil uzaktan iliskimizi devam ettirdigimz için artik yanyana olmak isttedigimi ankarada is bulmasini istediğimi söyledim.aksi takdirde uzaktayken çok.kavga eden bi çift olduğumuz için ikimiznde yipranacagini ve iliskimzn biticegini soyledim.biz tam kararimizi verdik sevdicegim askerlik tecilini bozudurp askere gidicekti.ama ailesi bursadaki isi kabul etmesini istediklerini söylemiş.ya sinirlerim bozuluyor tek gerçekleri gören benmiyim.giderse oraya bizim iliskimz biter.neler yasadik biz onunla kavusmamiza bi engel daha kalkti diye sevinirken neden boyle yapiyo ki
Uzun oldu ama kusura bakmayin.tesekkur ederim simdiden fikirleriniz
değerli benim icin
İyi geceler KK üyeleri.ben yeni katildim araniza.hemen konuya geceyim bana bi akil verin lütfen hakli diilmiyim bi sorgulayalim hep beraber.dort yildir birlikte oldugm bi sevgilim var.en basindan beri ciddi dusunuyoduk fakat üniversitenin bitmesi is güç askerlik maalesef beklemek zorundayız.dort senedir uzakta bi ilişki yuruttuk üniversiteden dolayı.ikimzimde aileleri ankarada olmasi na rağmen bursadan cazip bi is teklifi aldi.ve benim ilk dediğim bunca yil uzaktan iliskimizi devam ettirdigimz için artik yanyana olmak isttedigimi ankarada is bulmasini istediğimi söyledim.aksi takdirde uzaktayken çok.kavga eden bi çift olduğumuz için ikimiznde yipranacagini ve iliskimzn biticegini soyledim.biz tam kararimizi verdik sevdicegim askerlik tecilini bozudurp askere gidicekti.ama ailesi bursadaki isi kabul etmesini istediklerini söylemiş.ya sinirlerim bozuluyor tek gerçekleri gören benmiyim.giderse oraya bizim iliskimz biter.neler yasadik biz onunla kavusmamiza bi engel daha kalkti diye sevinirken neden boyle yapiyo ki
değerli benim icin
tabiki karışacaksın ve haklısın da. senin yaşadığın şehirde iş bulsun canım noluyor sanki sadece bursada mı iş varmış ona göre.İyi geceler KK üyeleri.ben yeni katildim araniza.hemen konuya geceyim bana bi akil verin lütfen hakli diilmiyim bi sorgulayalim hep beraber.dort yildir birlikte oldugm bi sevgilim var.en basindan beri ciddi dusunuyoduk fakat üniversitenin bitmesi is güç askerlik maalesef beklemek zorundayız.dort senedir uzakta bi ilişki yuruttuk üniversiteden dolayı.ikimzimde aileleri ankarada olmasi na rağmen bursadan cazip bi is teklifi aldi.ve benim ilk dediğim bunca yil uzaktan iliskimizi devam ettirdigimz için artik yanyana olmak isttedigimi ankarada is bulmasini istediğimi söyledim.aksi takdirde uzaktayken çok.kavga eden bi çift olduğumuz için ikimiznde yipranacagini ve iliskimzn biticegini soyledim.biz tam kararimizi verdik sevdicegim askerlik tecilini bozudurp askere gidicekti.ama ailesi bursadaki isi kabul etmesini istediklerini söylemiş.ya sinirlerim bozuluyor tek gerçekleri gören benmiyim.giderse oraya bizim iliskimz biter.neler yasadik biz onunla kavusmamiza bi engel daha kalkti diye sevinirken neden boyle yapiyo ki
değerli benim icin
tabiki karışacaksın ve haklısın da. senin yaşadığın şehirde iş bulsun canım noluyor sanki sadece bursada mı iş varmış ona göre.
Üniversite tercihlerinde de birbirimize karismama kararı almistik ve dört sene boyunca keşke ayni yere yazsaydik diye sizlanip durduk.ve bisenedir de kendisi üni.tercihlerinde ki olmayaxagini tabikide benimle birlikte karar vereceğini söylemişti.ve yine ayni hatayi yapacak.evet belki isinden memnun kalicak fakat uzaklik onu da pişman edecek.yasadik çünkü tarih tekerrür etmesin diye ugrasiyorum.ama binyere kadar tabiki de.sonuçta en son karari o verecek.ama bu kadar bu konuyu konusmusken de sürekli gitmeme karari almasına rağmen bursaya giderse de galiba iliskimizi de sorgulamamiz gerekiyor.evet çok seviyorum ama yanyana olma imkanimiz varken ugrasmamasi düşündürücü geliyor bazen:sBen insanlara iş, okul gibi konularda karışılmaması taraftarıyım herkes kendi kararını verebilir... Dayatmak, zorlamak mantıksız.
Ayrıldınız diyelim ne olacak? Keşke o iş fırsatını tepmeseydim diye düşünecek belki...
Sizin açınızdan zor olabilir ama aranızda resmiyet yok, aileler dahi tanışmamış karışmamalısınız BENCE.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?