• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok sicak suyla dus aldim bebege zarar gelir mi

Dumanikara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
1.942
1.520
133
35
Arkadaslar annemlerde dus aldim suyun sicakliginu ayarlamakta zorluk çektim. Ayaklarima soguk su tuttum cikarken. Hamileligin 6. Haftasindayim. Çıkınca karnim da damarlar atiyordu.

Bir kereden buyuk zararlar dogar mu :((

Arkadaslar annemlerde dus aldim suyun sicakliginu ayarlamakta zorluk çektim. Ayaklarima soguk su tuttum cikarken. Hamileligin 6. Haftasindayim. Çıkınca karnim da damarlar atiyordu.

Bir kereden buyuk zararlar dogar mu :KK43:(
Hayır artık bebeğin iyice tutundu bi zararı olmaz ilk etapta tavsiye edilmiyor sadece

Hayır artık bebeğin iyice tutundu bi zararı olmaz ilk etapta tavsiye edilmiyor sadece

Yaa internete okuduklarim akla karayi sectirdi bana. Yok organ kusuru olacak sicak suyla dus aldin diye. Neler neler yazmislar. Kadin dogumcu arkadasa sordum sagolsun . Sauna da hamam da oylr etki olur dedi. Eger cok kotu etkilemisse duser bebek dusmezse sikinti yok dedi.

Bir daha kaynarla yikanmayin canim simdilik birsey olcagini sanmiyorum. Rabbim evladinizi size bagislasin

Amin tatlim valla kaynar degildi ama sicakti baya su. Max. 15 dk durddum ama nette cok korkunc seyler yazıyorlar . Bu da yasayacagim kucuk bir sınavdı insallah . Bundan sonra full dikkat :(

Arkadas diyor senin sicak su degil ama bu stress yasadin diyr vucutta yarattin kortizon hormonu bebege zarar verir bi sakin ol :)

Amin tatlim valla kaynar degildi ama sicakti baya su. Max. 15 dk durddum ama nette cok korkunc seyler yazıyorlar . Bu da yasayacagim kucuk bir sınavdı insallah . Bundan sonra full dikkat :KK43:

Arkadas diyor senin sicak su degil ama bu stress yasadin diyr vucutta yarattin kortizon hormonu bebege zarar verir bi sakin ol :)
:)) aynen canim Allah in izniyle birsey olmaz bol bol dua et

Back
X