• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok şık davetiyeler

oooDIDEMooo

بسم الله
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
252
0
96
İstanbul
:9:beyenmek gerçekten çok zor kızlar bende hala beyenemeyenlerdenim ama bakın haksızmıyım:)

Eklentiler

• $pd1203541156-2_0.webp
    $pd1203541156-2_0.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 461
  • $3546567877.webp
    $3546567877.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 687
  • $Lydia.webp
    $Lydia.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 2.225
  • $RERTY.webp
    $RERTY.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 480
  • $catst.webp
    $catst.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 732
  • $daaa.webp
    $daaa.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 1.156
  • $Kelsey1.webp
    $Kelsey1.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 416
  • $Davetiye_ferman1001.webp
    $Davetiye_ferman1001.webp
    29 KB · Görüntüleme: 7.658
1.ve 7.cok güzeller yaaa harikaymis bi bilgin var mi canim nerede bulabiliriz bu davetiyeleri internet sayfasi var mi ya da ?

merhaba lindacım :) nikah şekerleri içinde beyendiğini söylemişsin cnm yazdım nikah şekerleri bölümünde bakabilirsin ayrıca davetiyeler için Ören Süs || Kristal Taşlı Ürünler dan ayrıca senin beyendiklerin ve pasturkey vardı mesela en sondaki ferman şeklindeki davetiye onlara ait ama blogspotlar kapatıldığı için şuan siteye erişim yok. o yüzden bi tek bu adres var sen istediğin renkte boyutta yaptırabilirsin. inşaallah yardımcı olabilmişimdir cnm:16:

Son düzenleme:
evet cnm bende beğenmiştim :9: pasturkey den alıntı o davetiye ama blogspotlar kapatıldığı için şuanda siteye erişim yok ama aklında bulunsun yine :28:

Evet bende baktım, siteye erişim kapatılmış. Böyle bir davetiye düşünebilirim. Fiyatı çok uçuk değil ise, gayet hoş duruyor, sadece siyah kurdele yerine, farklı bir renk olabilir diye düşündüm. Siyah hani matemi hatırlatıyor gibi:1:

ferman şeklinde düğün davetiyesi görmüştüm fakat bu daha kaliteli duruyor. bir düğün için her ne kadar düğün yeri ve gelinlik öenmli olsa da böyle ayrıntılarda çok çarpıcı olabiliyor. düğünüm 17 temmuzda fakat ben hala nikah şekerim ve davetiyem için özel ürünler bulamadım. izmirde bu anlamda faaliyet gösteren yerler var mı acaba bir bilginiz var mı?

ferman şeklinde düğün davetiyesi görmüştüm fakat bu daha kaliteli duruyor. bir düğün için her ne kadar düğün yeri ve gelinlik öenmli olsa da böyle ayrıntılarda çok çarpıcı olabiliyor. düğünüm 17 temmuzda fakat ben hala nikah şekerim ve davetiyem için özel ürünler bulamadım. izmirde bu anlamda faaliyet gösteren yerler var mı acaba bir bilginiz var mı?
selam lina bizimde 18 temmuzda şimdiden mutluluklar diliyorum cnm. ayrıca bu ferman şeklindeki davetiyenin fiyatını sormuştım ben cnm 25tl demişlerdi. blogspotlar kapatıldığı için bu sitenin erişimi yok ama ismi pasturkey'di belki web sitesi olabilir yada tel. bulabilirsin şehir dışına kargo ile gönderebilirler belki:9:

hepsi çok güzeller ama fiyat olarak benide aşar sanırım :5:

Back
X