Çok sıkıldım ama artıkk yaaa :(?

_tuba_21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2014
300
50
53
33
gerçekten sıkıldım nerede hata yapıyorum bilmiyorum en başta ben yürürken aksıyorum :( tamam ben kendimi biliyorum ama ya neden hep böyle oluyor birden dan diye hayatıma giriyorlar canım fıstık prenses iltifatlar buluşmak istemeler hediyeler sonrası tırt devamı gelmiıyor seviyorum ya da sevmiyorum demek yok kafam karışık hay ben kafana insanlara hemen güvendiğim içinmi değer verdiğim içinmi neden artık neden ya kendimi çok kötü hissediyorum her defasında böyle ne yaptım ki ben ona :( çok yanlıızım çoook :(

cnm ustune dusme bak nasıl ustune dusucek.. kacan kovalanır unutmA
haklısın canım yaaa ama öyle herşey bian üs üste geldiki kendimi kullanılmış atılmış hissettim bian ve çok kötü oldum yanlız kimsesiz bunları haketmedim ben beni öncesindede tanıyan biriydi :(

haklısın canım yaaa ama öyle herşey bian üs üste geldiki kendimi kullanılmış atılmış hissettim bian ve çok kötü oldum yanlız kimsesiz bunları haketmedim ben beni öncesindede tanıyan biriydi :KK43:
kötü birşeymi yaşadınız?

Kendini biraz geri geç o zaman ilişkilerinde. Yani mesafeli ol. Bu illaki kadın erkek ilişkisinde değil yani hayatın bütün alanlarında geçerli olsun. Kendini insanlara hemen açık etme mesafeni koru ki saygı duymayı ogrensinler. Unutma srn çok kıymetlisin. Karsindakinden deger görmek istiyorsan önce sen kendine değer vereceksin.

Kendini biraz geri geç o zaman ilişkilerinde. Yani mesafeli ol. Bu illaki kadın erkek ilişkisinde değil yani hayatın bütün alanlarında geçerli olsun. Kendini insanlara hemen açık etme mesafeni koru ki saygı duymayı ogrensinler. Unutma srn çok kıymetlisin. Karsindakinden deger görmek istiyorsan önce sen kendine değer vereceksin.
ayyy çok güzel anlatmışsınız ya ben kenidmi çabuk açıyorum ve çok değer veriyorum sanırım karşıdakınden bunu bekliyrm ama olmuyor bense salak gibi herkes kırılmasın üzülmesin diye uğraşıyoru :(

ben aksayarak yürüyorum ve biri vardı dandanak girdi hayatıma sonra buluşma hesiye filan sonra hiç birşey olmamaış gibi şimdi :KK43:
iyi de kardeşim bunun sizin aksayarak yurumenızle ilgisi yok kı. erkekler öküz familyasından oldugu için normal yani. adriana lima bile aldatıldı düşün :KK57:

aksayarak yürümekle alakası yok ki
sen özgüvenini koru
arkadaşım da aksak yürüyor ama sevgilisi peşinden çok koştu inan ki bu tamamen kendini sevmenle ilgili ve kısmet tabi..
sen kendine kusurum bu diye yapıştırma bir sürü güzel özelliğin vardır eminim onları düşün değerini bil kendinin

iyi de kardeşim bunun sizin aksayarak yurumenızle ilgisi yok kı. erkekler öküz familyasından oldugu için normal yani. adriana lima bile aldatıldı düşün :KK57:
haklısınız aslında ama işte bunu düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi oysaki önceden de tanıdığım beni bilen biriydi bunu haketmedimki ben :(

ben aksayarak yürüyorum ve biri vardı dandanak girdi hayatıma sonra buluşma hesiye filan sonra hiç birşey olmamaış gibi şimdi :KK43:

ayağın aksak olması kalbin aksak olmasından iyidir.. kalbi aksakların arkasından kendine üzülme, onlardan ortalıkta çok var, sadece senin değil herkesin hayatına giriyorlar.. sevgiler

Bunu bile bile hayatınıza giriyorsa şimdiki durumun bununla ilgisi olamaz
aklıma başka birşey gelmiyorki birde tanıdık yani belkide daha güzel kız bulmuştur :( ama böyle brşey yapmaya hakkı yok :(

bu devirde kimin özrü yok ki.

sen aksak yürüyorsun. benim deli gibi alerjilerim var. hadi bunlar fiziksel, kiminin kalbi özürlü....

hayatına aldığın kişileri en merkeze oturtma... sen kendini oturt merkeze....

ayyy çok güzel anlatmışsınız ya ben kenidmi çabuk açıyorum ve çok değer veriyorum sanırım karşıdakınden bunu bekliyrm ama olmuyor bense salak gibi herkes kırılmasın üzülmesin diye uğraşıyoru :KK43:
Maalesef canım insanlar çok nankorler. Ben sana kötü davran kalplerini kır demiyorum ama mesafeli ol. Yani bırak seni çözmeye çalışsınlar. Merak etsinler. İlginç bulup enerji harcasınlar. Unutma sen çok kıymetlisin.

Back
X