Farklı konulardan bahsettim. Aramamakla ilgisi ne onu anlamadımSize ne canım, ne zaman isterlerse o zaman dağıtırlar davetiyeyi.
Doğu/Batıyla alakası yok bu durumun, karakter meselesi dolduruşa gelmesi.
Sizz batılımısnız. Size tutumları nasılSizi niye ilgilendiriyor davetiyelerin ne zaman dağıtılacağıusül böyledir belki siz karışmayın.
Şimdiden doğu batı ayrımına girmeyin. 8 senedir güneydoğu geliniyim daha bir kere kılıp incinmedim kimseden..
Aramama konusunu yeni eklemişsiniz,Farklı konulardan bahsettim. Aramamakla ilgisi ne onu anlamadım
Doğma büyüme istanbulluyum. Ailenin nadir açıklarındanım. Karşılıklı özveri gösterilirse olmayacak iş değil.Sizz batılımısnız. Size tutumları nasıl
Ne anlatmak istiyor ?Sevgilin dengesiz değil, çok net bir biçimde tavrını koymuş ve bu davranış şekli ile sana bir şey anlatmak istiyor.
hayırDüğün telasindan aramamis olabilir
Doğu erkekleri batı kızları diye ayırt etmeseniz çoook iyi olur bence
Hersey karşılıklı anlayışa bağlı.
Akdenizliyim eşim iç anadolu
Yetişme tarzlarimiz çok farklı ama yerine göre hareket edince bi problem olmuyor ikimiz içinde
3 gündür davetiye dağıtıyolar daha dinlemenedi. Abisi memleketteyken hiç bişey yapmamış bunun başına kaldı benim kızdığım nokta o. Doğı batıya gelindiğinde nasıl karaktere sahip olduklarını öğremmek açısından sordum ayrımclık gibi bişey yapmadımDavetiyeler sizi niye bu kadar çok gerdi anlamış değilim. Ben adamda dengesizlik görmedim fakat siz bana nazlı geldiniz.
Artık doğu-batı ayrımı yapmaktan vazgeçin. Nerde görsem,okusam midem bulanıyor.
Ha doğusu, ha batısı ne farkeder.
Çok nazlanmayın.
Anladım canım.3 gündür davetiye dağıtıyolar daha dinlemenedi. Abisi memleketteyken hiç bişey yapmamış bunun başına kaldı benim kızdığım nokta o. Doğı batıya gelindiğinde nasıl karaktere sahip olduklarını öğremmek açısından sordum ayrımclık gibi bişey yapmadım
Ama zaten elden verilen daviyetiye öyle aylar öncesinden değil, haftasında verilir.3 gündür davetiye dağıtıyolar daha dinlemenedi. Abisi memleketteyken hiç bişey yapmamış bunun başına kaldı benim kızdığım nokta o. Doğı batıya gelindiğinde nasıl karaktere sahip olduklarını öğremmek açısından sordum ayrımclık gibi bişey yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?