cok sıkıldım artık :(

hazal3423

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
136
55
48
31
Ben 5 senelik evliym kızlar we 23 yasndayım eşimde 33 yasına giricek. Annem 7 sene önce vefat etti. 1 ablam 2de küçk kardesm war. Ablam zongldakta yasıo evli. Babam kayseride kardeslermle. Sorunlu bi evlilk dönemi gecirdm. Kınama gelmedi eşim tarafndan kimse. Babam bu yzdn ewlnmemi istemedi ama bn ewlendm yinede. Smdi asıl problem. 5 sene gecmesine raqmn bn ailemi göremiorm. 3 sefer kavga edip döndm babamn yanına. Ama eşim gelmem için cok uqrastı her srfernde geri döndüm. 1 aydr calısmıorm. Bu yzdn ailemi görmek için kayseriye gitmek gitmek istiyorm izin vermiyor. Tabi tek sorn bu deil. Kayınvalidmle oturuom o ayrı sorn eşim ayrı sorn. Kendi annesi babası yanında benm zatn bi yanım eksk annm yok babamda kalp hastası eqrr bişy olursa babamı 2 senedr görmems olark kaybedicm. Nedn bn onun annesiyle aynı ewi paylasrkn o beni anlamıo bana yardm edin. Cok sefer bosanmanın kıyısndn döndm ha düzeldi ha düzelick diyerk ama hiç bişy düzelmio :)

Öncelikle yaziniz malesef cok kötü niye esinizden aileniniz yanina gitmek icin IZIN aliyrosunuz? haber verin gidin

İlk defa bi konu actm fazla uzun tutup kmseyi sıkmak istemiorm. İzin almadn gidemicm. Cnkü kayserideler bnde istanbulda yasıorm.

Canim yaa
Ne desem bilemedim bayramlarda falanda mı gitmene izin vermiyo zaten çok uzun süre kalamazsin bi evli olarak baba evinde
Mesela eşinle beraber en azından 1 haftalığına ziyaretine gitseniz hani ikna tatlı dillede mi düzelmez

Bide babanla aralarında kötü bişey mi oldu
Baba bu yaa
Niye böyle bişey yapıyo ya sen onun ailesini kabulleniyosun.
Bazen erkekler cok bencil olabiliyo
Umarım düzelir ne deyim

Kına geceme ne eşim ne ailesi nede akrabası gelmedi haber werilmems die sacmalık.cnkü düqn kına gelin cıkarma hepsi konusuldu. Gelin almaya bile suratla geldiler 1 saat içinde cıkıp otobse bindk yarım yamalak oldu herşey bu yzdn babam vazgec dedi bnde wazgecmedm. Hiç bir bayrmda esim babamı aramaz.kendince bni cezalandırıo. Ama bz her özel gnde annesine hediye alırz kutlarz mecburuz cnkü

En büyük hatan aileni görmek için İZİN almak zoruda hissetmen. Gerisi zaten çorap söküğü olmuş. Ayni evde oturmakda üstüne tüy dikmiş.

Boşanma aşamasına geldiğinizde çok uğraşmış Eşiniz neden ozaman evim ayrı olursa gelirim demediniz hizmetçi misiniz siz çalışıyor muş sunuz birde. Eşim ailemden önemli değil bir kere söylerim izin vermiyor mu kendi bilir ceker giderim...

hayatınızda yaptığınız en doğru şey sanırım çok sıkılmanız..
küçük yaşta evlilik, kv ile yaşamak, aile ile görüşmemek..en kötüsü de kabullenmişsiniz
ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Baban istenmediğini hissetmiştir. Kocandan izin alacak bir durum göremiyorum ben. O vicdan azabına dayanmaktansa kendi bildiğimi okurum.

Annesini cok sewiyor asla bırakmz dedm ayrı ew acalm die tmm dedi ben dönünce wazgecti ayrı ew acmktn

zaten çok uzun süre kalamazsin bi evli olarak baba evinde ???
kim karar veriyor tam olarak bu kulaktan dolma sehir efsanesi kurallara?

Ben bosanmayı düşünüyorm cockta yok zatn. Calısıorm bayn kuafrym iide kazanıorm. Ama cesaret edemiorm gitmeye smdi nedn die soracksnz ama sebebi yok kndime güvenimi kaybttm sanırm

Yahu arkadaşım 23 yaşındasın şu ergen yazısından bir vazgeçsende bizde rahat etsek Türkçe yaz senin dili bilmediğimden yardımcı olamıyorum

Pardon da bu boşanmaktan vazgeçiren eşler ne vaadediyorlar da dönülüyor çok merak ettim?
Ayrı ev yok!
Gelin ailesiyle görüşme yok!
Gelini ailesine gönderme yok!
Nedir yani orada durmana sebep?

Aynen öyle.
Gel ailenle arana girmeyeceğim, ayrı eve çıkacağız demedikten sonra neden dönülüyor anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…