cok sıkıldım artık :(

Ben bosanmayı düşünüyorm cockta yok zatn. Calısıorm bayn kuafrym iide kazanıorm. Ama cesaret edemiorm gitmeye smdi nedn die soracksnz ama sebebi yok kndime güvenimi kaybttm sanırm
Böyle harf yutmaya devam edersen ceza alırsın.
Forumda Türkçe harici dil kullanmak yasak çünkü.

Cocugun varmi? Yoksa zaten engel yok. Aslinda cocukda engel deyil ama burada bir cok kadin bosanmamak icin cocugun arkasina siginiyor ya. Esinden bosanirmisin bilmem ama ben dayanamazdim böyle yasamaya ve bosanirdim

Bi insan böyle bi evliliği niye ister ki? Ben gidiyorum aileme de ve git. Sen onun ailesiyle sürekli dip dibesin sonuçta bencilliğin lüzumu yok. Ve evet bigün babana bişey olursa çok vicdan azabı çekersin. Değer miydi dersin?!

Annesi hasta bişy olursa hemn müdahale edickmsz. Hastaneye fln götrmek için
İyi de annesine birşey olursa o götürsün hastaneye; bacaklarından o , kollarından siz mi tutup taşıyacaksınız. Ne aptalca bir bahane sizi ailenizden mahrum bırakmak için.

Güzellikle konuşun. Bak içimde bu hasret birikiyor. Sen rızanla beni göndermezsen, ben bir gün ipleri koparıp giderim, o zaman da dönüşüm olmaz diyin.

Çocuğunuz var mı?

İzin vermiyorsa çıkın gidin kimse ailenizden önemli değil,
sizi bunun için boşayacak hali yok,
sırf babanızı görmeye gittiniz diye boşayacaksa da boşasın.

Tüp bebek denedik olmadı. Bosandıgım zaman zaten babamın yanına gidicem ama ne zaman gitmek istesem wazgeciriyor. Hersey güzel olucak düzelicek zamana bırak diye

17 yasinda kacar gibi esinle evlenerek yapmissin bir hata, evdeki huzursuzluktanmi kactin ne vardi bilemiyorum ama hata ustune hatalarda devam etmis.
ailenin yanina gitmek icin esinden izin alman gerektigine ne zmn ikna oldun mesela?
5 yil gecmis niye halen daha kv ile oturuyorsun?
esinin anensine sonsuz hurmet senin babani aramiyorsunuz bile?
nerden tutsan elinde kalan bir konu.
istedigin zmn ailenin yanina gitme ozgurlugunu kullanmakla baslayabilirsin mesela.
maden calsiiyorsun paranda var, su tarihlerde izin kullanip ailemi ziyaret edicem de. ve git.

Babam annem vefat ettikten sonra ewlendi ewet bir nevi ewden kactım. Yaqmurdan kacarken doluya tutulmak misali :(

can çıkar huy çıkmaz , çocuğunu mutsuz bir evliliğe mağkum etme böyle tek gidersin heryere sığarsın gençsin sorunun ne bilmiyorum imtihan

Sorun aslında birden cok say say bitmez. Eşimin aldatmasıda war ama aldatmıorum diyor. Daha önce 3 kere baska kişilerle konusmasını yakaladım. Hala daha da inkar eder. Annesi zaten ayrı bir dert o konu cokkk daha karısık. Hayatımı yönlendiremiyorum artık. Buda sinir sistemimi cok geriyor

Gencsin mesleğin var çocuğun yok..
Baban yapma demiş yapmışsın bi hata..
2 yıl olmuş aileni görmüyorsun..
Bi de aldatiyor..

Babanı görmeye git ve dönme..
Esinle annesine bakacagina kardeşlerine babana bak..
Çalış kafanı topla sonra hayatını kur..

Izin mi? Ben babami gormek isteyecegim, hem de hasta olacak, kardeslerim annesiz olacak ve izin alacagim. Yakarim o evi gene giderim, kimse de citini cikaramaz.
Hele o gidip gidip geri donmeleriniz, 1 kere hadi 2 belki 3 nedir, hala neyin korlugu, neyin inadi?
Gidin ve babanizi gorun, kizini gorsun adamcagiz, moral olsun. Yazik, gunah...

Back
X