Çok sıkıldım bekarlıktan

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.323
1.583
133
34
İyi geceler arkadaşlar..İlişkilerde bir türlü dikiş tutturamayanlardanım.. Pek çok konuda kendime güvenirim ama duygusal ilişkilerde çok farklı ve güvensiz bir insan oluyorum.

İlk olarak çok gergin oluyorum ve bu enerjiyi karşı tarafa veriyorum.Arkadaşım olan hiç bir erkekten çekinmem ,hatta çok iyi arkadaşlarım var ama hoşlandığım insandan elimde olmadan kaçıyorum..Özgüvensiz ,korkak birine dönüşüyorum..
Bağlanmaktan ve bana bağlanılmasından korkuyorum..
Etrafımda iyi evlilik örnekleri yok,mutlu bir ailede büyümedim..Ama insan aşk istiyor bir yerden sonra..
Ama bu kafadaki ben doğru insanları hayatıma çekemiyorum..Sürekli sevgili değiltiren ,hiç boşta kalmayan insanlara hayret ediyorum..
Nasıl bulacağım doğru insanı bilmiyorum?Etrafımda erkek yok,çalıştığım yerdeki erkeklerin hepsi evli.Arkadaş çevremden de öneri gelmedi şu ana kadar..
Artık korkularımın üzerine giderek güzel bir ilişkiye adım atmak istiyorum.Sevgili nasıl bulunur?

İyi geceler arkadaşlar..İlişkilerde bir türlü dikiş tutturamayanlardanım.. Pek çok konuda kendime güvenirim ama duygusal ilişkilerde çok farklı ve güvensiz bir insan oluyorum.

İlk olarak çok gergin oluyorum ve bu enerjiyi karşı tarafa veriyorum.Arkadaşım olan hiç bir erkekten çekinmem ,hatta çok iyi arkadaşlarım var ama hoşlandığım insandan elimde olmadan kaçıyorum..Özgüvensiz ,korkak birine dönüşüyorum..
Etrafımda iyi evlilik örnekleri yok,mutlu bir ailede büyümedim..Ama insan aşk istiyor bir yerden sonra..
Ama bu kafadaki ben doğru insanları hayatıma çekemiyorum..Sürekli sevgili değiltiren ,hiç boşta kalmayan insanlara hayret ediyorum..
Nasıl bulacağım doğru insanı bilmiyorum?Etrafımda erkek yok,çalıştığım yerdeki erkeklerin hepsi evli.Arkadaş çevremden de öneri gelmedi şu ana kadar..
Artık korkularımın üzerine giderek güzel bir ilişkiye adım atmak istiyorum.Sevgili nasıl bulunur?
Sevgili veya kocanın bulunan bişey olmadığını öğrenmelisin öncelikle ...

Babanızla aranız nasıl? Çocukken zihninizde oluşan erkek profilinde sorun var gibi geldi bana ama uzman değilim

Bizim Bi arkadaş sırf millete bakıııın benim de, sevgilim var diye göstermek için çocuğa parasını yedirşyırdu. Çocuğu ekmek torbası gibi yanı da taşıyordu. Hayırlısı olsun sırf sevgili yapmak için birini bulmak doğru değil

benim esim karsima yolda oyle yururken cikti, ne is yerinde ne okulda ne çevrende olacak diye bir kural yok.. oyle yolda dümdük yürürken de olur. Anlamalisin bu isler aramakla ya da cevrende kimsenin olmamasiyla alakali değil. Umarim gonlunce olur istediklerin🙏

Acele edende mutsuz oluyor.Sevgili şart mı illa ki.Birde görücü usulü dene.

Öncelikle bence sıkıntı kendinizi beğenmiyor özgüvensiz oluşunuz erkekler ilk başta özgüvenli kadınlara bakıyor ilgisini onlar çekiyor. Daha neşeli cilveli kadınlar sonrasında da bu neşeyi bitirmeye çalışıyorlar o ayrı. Sevmek sevilmek bunları istemek ayıp bir şey değil ve son derece hakkın. Ben sevgilimi tesadüf eseri tanıdım motorbisiklet ehliyeti almaya karar verdim ama ilk sınavdan kaldım. Sonra kursa gittiğimde ödeme için kurum müdürü yanında sevgilim vardı o da motorbisiklet için ders almaya gelmiş kurum müdürü onu kurs grubuna eklememi istedi dümdüz bir olay bu şekilde tanıştık sonra tesadüf annemin doktoru olduğunu öğrendim. Kötü bir ilişkiden yeni çıkmıştım başka ilişki istemiyorum ya diyordum hep. Yani bu işler hep nasip kısmet kimi okulda tanır kimi işte kimi arkadaş ortamında kimi aile ortamında kimi sosyal medyada. Bi arkadaşım dümdüz tinderda eşleşti adamla evlendi.

Öncelikle şunu söyleyeyim aramadan hiç bulunmaz.
“Aradığında seni arayandır “ diye bir söz vardır.
Oturarak bulunmaz. Boş bekleyerek hiç bulunmaz.
Sosyal olmalısın. Çık gez insanlarla buluş. Aktif ol. Network oluştur. Kalabalık buluşmalar olunca gitmemezlik yapma
Etkinliklere katıl , bir şekilde insan içinde olmalısın. Ama insanlara potansiyel eş gözüyle değil sosyal olmak için yaklaşmalısın bu şekilde yapan max 2-3 ayda bulur çok net söylüyorum

Öncelikle senin istediğin statüde düzgün iyi kişilerle arkadaşlıklar kuracaksın. Onların arkadaş ortamlarına katılabilirsin. Onların arkadaşları yada tanıdıklarıyla tanışabilirsin. Bu şekilde belli bir süre sonra bulursun. Belki potansiyel eş adayın ayağına kadarda gelebilir ama o şans işi.

Arayarak sevgili bulmaya çalışanda seni gördüm ilk. Yani hayatıma giren kişileri ben aramadım hep bir şekilde kendileri benim karşıma çıktı yada ben onların karşısına çıktım. Ve hiç ummadığım zamanlarda oldu hep bunu içten istemen lazım sen istediğin kadar ara etrafında sevgili bulamazsın bulsan da sırf bu sevgili yapma yada evlenme çabası yüzünden yanlış insanlarla beraber olursun. Sorunlu, sıkıcı , sana değer vermeyen, seni ezen hor gören vs. bu tarz biri ile beraber5 olmaktansa bence yalnız kalman bekar kalman daha hayırlı. Anladığım kadarıyla sırf sevgilisi var desinler diye bir arayışa girmişsin bende 30 yaşındayım ama kalkıp sevgili aramadım tesadüf eseri karşılaştık yani. Bence şu yaptığın 30 yaşında aklı selim biri için çok komik ve gülünç sevgili aramak nedir ya :KK70:

Arayarak sevgili bulmaya çalışanda seni gördüm ilk. Yani hayatıma giren kişileri ben aramadım hep bir şekilde kendileri benim karşıma çıktı yada ben onların karşısına çıktım. Ve hiç ummadığım zamanlarda oldu hep bunu içten istemen lazım sen istediğin kadar ara etrafında sevgili bulamazsın bulsan da sırf bu sevgili yapma yada evlenme çabası yüzünden yanlış insanlarla beraber olursun. Sorunlu, sıkıcı , sana değer vermeyen, seni ezen hor gören vs. bu tarz biri ile beraber5 olmaktansa bence yalnız kalman bekar kalman daha hayırlı. Anladığım kadarıyla sırf sevgilisi var desinler diye bir arayışa girmişsin bende 30 yaşındayım ama kalkıp sevgili aramadım tesadüf eseri karşılaştık yani. Bence şu yaptığın 30 yaşında aklı selim biri için çok komik ve gülünç sevgili aramak nedir ya :KK70:
Mesajımı yanlış yorumlamışsınız..

Öncelikle şunu söyleyeyim aramadan hiç bulunmaz.
“Aradığında seni arayandır “ diye bir söz vardır.
Oturarak bulunmaz. Boş bekleyerek hiç bulunmaz.
Sosyal olmalısın. Çık gez insanlarla buluş. Aktif ol. Network oluştur. Kalabalık buluşmalar olunca gitmemezlik yapma
Etkinliklere katıl , bir şekilde insan içinde olmalısın. Ama insanlara potansiyel eş gözüyle değil sosyal olmak için yaklaşmalısın bu şekilde yapan max 2-3 ayda bulur çok net söylüyorum
Aslında sosyalim.Çevrem vardır.Hepsi imkanlar dahilinde..

Sevgili nasıl bulunur kafasından kurtul inan evlendikten sonra hele ki çocuk olduktan sonra çok zor oluyor kv kp görümcesiydi eltisiydi geleni gideni derken bunalıyor insan çalış paranı kazan bekarlığın tadını çıkar

Sevgili nasıl bulunur kafasından kurtul inan evlendikten sonra hele ki çocuk olduktan sonra çok zor oluyor kv kp görümcesiydi eltisiydi geleni gideni derken bunalıyor insan çalış paranı kazan bekarlığın tadını çıkar
Evlilik bu kadar kötü biseyse neden evlenip çocuk yaptınız? Hadi yaptınız bekarlığı övüyorsanız neden boşanmıyorsunuz? Hukuk sistemimiz çok şükür ki boşanma hakkı tanımış kadınlarımıza 😀

Şu evli çocuklu olup kocalarının yanından ayrılmayan kadınların bekarlık güzellemesi yapmasını anlamıyorum.
Ya bekarlar bekar güzellemesi yapsın ya da boşanma cesareti gösterenler.

Misal ben boşandım bence evlilik güzel şey “doğru insanla”❤️
Evet evlilik güzel şey hala savunuyorum boşandım yeniden evlenmek istiyorum.
Her şeyden önce temiz rahat ve düzenli cinsel hayat, evde bir nefes , aynı yastığa baş koymak bunlar güzel şey.

Evlilik bu kadar kötü biseyse neden evlenip çocuk yaptınız? Hadi yaptınız bekarlığı övüyorsanız neden boşanmıyorsunuz? Hukuk sistemimiz çok şükür ki boşanma hakkı tanımış kadınlarımıza 😀

Şu evli çocuklu olup kocalarının yanından ayrılmayan kadınların bekarlık güzellemesi yapmasını anlamıyorum.
Ya bekarlar bekar güzellemesi yapsın ya da boşanma cesareti gösterenler.

Misal ben boşandım bence evlilik güzel şey “doğru insanla”❤️
Evet evlilik güzel şey hala savunuyorum boşandım yeniden evlenmek istiyorum.
Her şeyden önce temiz rahat ve düzenli cinsel hayat, evde bir nefes , aynı yastığa baş koymak bunlar güzel şey.
Kocamla mutluyum çok şükür çocuklarımı çok seviyorum evlilik kötü bişey deyil ama insan darlanıp bunalabiliyor şuan 3 çocuk büyütüyorum bunu kendim istedim ama zorlandığım zamanlar çok oluyor 17 yaşında evlendim 24 yaşındayım orta okula kadar okudum cahillik işte şuan okumak istiyorum çalışmak istiyorum yapamıyorum çocuklar küçük insanlık hali çocuklardan ev işinden bunaldığım oluyor bi hava alayım desem dışarı çık çocuklarla uğraş ayrı dert hastaneye git ayrı dert gez dolaş çalış hayatın tadını çıkar olgunlaş evlilik daha sonra

Back
X