cok sıkıldım bu hayattan cokk

Oooofffff babasız büyüyen kullanıcı cocuklar mı ?? Böyle bi babayla böyle sağlıksız şiddetli bi evlilikte zaten hiçte normal cocuklar olamazlar bence bas tekmeyi .

bazen ölmek toprağın altına girmek istiyorum.bir karış toprak sonra tüm dertlere elveda....neyse konuya gireyim eşim zamanında hayatı burnumdaan getirdi.haftanın 6 günü kavga ederdik.aşırı kıskançtı.şiddetli kavgalar dayak ve razalet dizboyu geçip gidiyordu günler neyse ben ayrılmayı düşünürken hamile oldugumu öğrendim kaza eseri ağır hamilelik depresyonu geçirdim üzüntüden ölmüş yaşamıyor nefes almıyordum depresyon kifayesizdir yaşayan bilir.1 bucuk sene sürdü bu depresyon eşim hamile kaldıktan sonra yüzde 85 düzeldi.:KK69::KK69:annem geldi bizimle kalmaya başladı.cocuklara iyi kötü bakmaya çalışıyor ben çalısıyorum 657 liyim.tabi ilaç kullanarak depresyonuda atlattım.geçenlerde yine tartıştık kalktı beni tokatladı bende polisi aradım evden uzaklaştırma verdirip ayrılacaktım.yalvar yakar gönlümü yaptılar.aradan 1 ay geçti dün iş yerimde arkadaşla selfie yaptık.duduklarımı büzmüşüm kendi aramızda eğleniyoruz kalkmış oda face atmış haberm olmadan.eşim görmüş.sürekli beni arıyor resmi hemen kaldırttım.:KK34::KK34: telefonum ben eve gidene kadar susmadı sürekli arayıp bana hakaret ediyor.:KK62: yalan söylüyormuşum gibi "tabii kesin öyledir" diye imalar.eve gittim baktım beni aşşagıda bekliyor eve gidince beni dövecekmiş neyse eve geçtim başladı bana hakaretler bağırmalar küfürler havada uçusuyor kolumu kıvırdı tam dövecek boşanacagımı bildiğinden yapamıyor:stop::stop::stop: sonra ben tam kafaya koydum onu evden uzaklaştırmayı polisler geldi bizimle insan gibi konuştular coluk cocugumuzdan dem vurdular babasız eroin kullanan cocuklardan bahsettiler yapamadım evlatlarıma kıymadım ....:KK11: artık ne yapıcagımı bilmiyorum:KK42:

ooo polislere bak sen.. babasız çocuklar eroin mi kullanıyormuş?? demek ki ben ve kardeşim son 10 yıldır baya baya eroinmanız..
evlatlarına kıyma sen kendine kıy.. ye dayağını otur aşşa.. bi de memurmuşsun.. devam et arkadaşım ne diyim..

Çok çelişkili dedikleriniz. Hep düzeldi artık şiddet yok diyorsunuz hem tokat attı diyorsunuz hem kol burdu diyorsunuz. Bunlar da şiddet. Siz buna şiddet değil itişme diyorsanız da fark etmez çocuklar yine o huzursuzlukta o kavgada büyüyor. Emin olun hepsini hep hatırlayacaklar ve mutlaka kalıcı hasarlar olacak.
Benim size dediğim diğer şeylere de cevap vermemişsiniz ama tekrar soruyorum. Boşanınca neden babasız kalıyorlar? Benim yakın çevremdeki tüm boşanmalarda gayet babalarla evlatlar vakit geçiriyor yani. Hatta kuzenim hep çocuğunun artık babasıyla daha verimli vakit geçirdiğini söyler. Eskiden kavgadan gürültüden çocukla vakit geçirmez kadını görmemek için bir odada otururmuş, şimdi iki günleri olunca çocukla parklara gidiyorlar, başbaşa yemekler yiyorlar ve sinemaya gidiyorlar. Annesi izin verdiği için senede bir haftada başbaşa tatil yapıyorlar. Yani siz seviyeli bir şekilde ayrılırsanız çocuk babasız kalmaz ki.
Kısacası boşanmayayım çocuk babasız kalmasın demeniz saçma. Boşanma çifti kapsıyor çocukları değil. Sizin boşanmaya niyetiniz olmadığından çocukları bahane ediyorsunuzç Ama çocuklarınız bu kavga gürültü ve şiddet ortamında emin olun daha mutsuz büyüyorlar.
evet haklısınız kimse kurulu düzenini dağıtmak istemez fakat ben biraz zamana bıraktım olmazsa bakarım yoluma.

ooo polislere bak sen.. babasız çocuklar eroin mi kullanıyormuş?? demek ki ben ve kardeşim son 10 yıldır baya baya eroinmanız..
evlatlarına kıyma sen kendine kıy.. ye dayağını otur aşşa.. bi de memurmuşsun.. devam et arkadaşım ne diyim..
herkes haklı herkes bana düşeni yapmam gerek ayrılıksa ayrılık

Polislere noluyoda sizi cekip almak yerine, sizi doven bir kocayla aranizi yapmaya calisiyorlar ? Bunlar islerinimi yapiyor, yoksa dayak yigen kadinlarin evde kalmasinami tavsiye veriyorlar ? Ne alaka ya kiz cocuguyla erkek cocuguyla.. Tovbe Yarabbim.. O zmn oturun omur boyu dayak yigin ne diyelim simdi biz size ..

Ha birde arkadadin o fotoyu sosyal medyada neden paylasmis sana danismadan etmeden.. bilerek yapilmis bi hareket gibime geldi..

evdeki hır gürle ya uyuşturucu kullanacak vaziyete gelirlerse
ya oğlunuz varsa babası gibi bir koca adayı olursa
ya kızınıza bu düzende yaşamak hakettiği düzen gibi gelip ileride evliliğinde o da kendini değersiz hissederse

Babasız eroin kullanan çocuk ne demek yahu, anası babası her ayrılan eroin bağımlısı mı oluyo, baba varda ne işe yarıyo şu an, eviniz pek huzurlu sanki,bu ortamda bağımlı olmasi daha muhtemel bence, saçmalamayın

Boşanmayacaksan boşanmıyorum de saçma bahanelere gerek.yok

Back
X