Çok sıkıldım, daraldım, bahar yorgunlugu olabilir mi..

LimonluBahce

Kader Gayret’i Sever
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
379
21
298
merhaba arkadaşlar,
bir derdim var anlaşılacağı üzere..
çook mutsuzum 2-3 gündür..
sıkılıyorum, bunalıyorum, daral geliyor, sürekli uyumak istiyorum, uykumu yine de alamıyorum, işime kendime veremiyorum off yazmaktan bile daraldım..
çok şükür kafama taktığım büyük sorunum da yok, güllük gülistanlık değilim maddi biraz sorunum var ama dediğim gibi bu ve benzer şeyler de değil.. hiç bişi bulamasam üzülcek gelecek kaygım oluo ki genelde amannn ben başarırım ztn 3 günlük dünya ne takıosunuz kafanıza tarzı bi insanım..
yanlız kalmak istiorum ama bu sefer daha da bunalım oluyorum :( bu arada asosyal falan değilim telefonum her gün çalar, çok arkadaşım var (çoğu da güvendiğim, sevdiğim kişiler bu konuda çook şanslıyım) ama onlarla da buluşmak istemiyorum hep atlatıorum annem de bahar yorgunluğu olabileceğini söyledi.. benle beraber aynı durumda olan, off neden yaşıorumki ben diyenler varsa lütfen yazın.. paylaşmak azaltsın anlamsız yükümü..

İlk defa bu sene bende de var, aslında bahar havası güneş-kuş cıvıltısı çok hoş hisler veriyor ama özellikle de öğle saatlerinden sonra falan bi karamsarlık, bi bezginlik,isteksizlik halsizlik oluyor.

Her şeyi bahara bahane etmemek lazım tabi, bir düşünün içinizdeki isteksizliğin sebebi neye dayanıyor. Bir şey bulamıyorsanız,geçicidir.

Bahar yorgunluğudur bende olmaz genelde mevsimler değişirken ederken havalar falan ama en yakın arkadaşımda var, bu genelde de olan bir şey gelip geçici oluyor. :71:

Herşeye sinirleniyorum,çok büyük bi yorgunluk,huzursuzluk ve mutsuzluk var ama herşey çok güzel gidiyo..bahar yorgunluğu kesin..galiba :(

Ayni sorun bendede var bu aralar. Hemen herseye sinirleniyorum, hep uykusuz, keyifsiz, mutsuz, huzursuz bir ruh hali icindeyim bu aralar. Kimselerle görüsmemek, konusmamak istiyorum. En ufak bir seye moralim hemen bozuluyor. Iki gündür beya duygusallastim yine. En kötüsüde bir an iyisem iki saniye sonra kötü olabiliyorum...

Ben de çok yorgunum bu aralar. Ne kadar uyusam da yetmiyor.
Birkaç hafta öncesine kadar 3e, 4e kadar otururdum ama şimdi 12de uykum geliyor. :s

biliyorum kurdugum cümle sacma olucak ama yanlız olmadıgıma sevindim :) yanlıs anlasılmasın tabiki de oh herkes mutsuz die sevincek halim yok ama en azondan yanlız değilim, bu durum bana özel değil, geçici ve geçicek inşallah........... havadandır havadan... bu istanbul un bi öyle bi böyle havasından.....

paylaşan tüm arkadaşlar saolsun ya biraz ferahladım :kkk:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,
bir derdim var anlaşılacağı üzere..
çook mutsuzum 2-3 gündür..
sıkılıyorum, bunalıyorum, daral geliyor, sürekli uyumak istiyorum, uykumu yine de alamıyorum, işime kendime veremiyorum off yazmaktan bile daraldım..
çok şükür kafama taktığım büyük sorunum da yok, güllük gülistanlık değilim maddi biraz sorunum var ama dediğim gibi bu ve benzer şeyler de değil.. hiç bişi bulamasam üzülcek gelecek kaygım oluo ki genelde amannn ben başarırım ztn 3 günlük dünya ne takıosunuz kafanıza tarzı bi insanım..
yanlız kalmak istiorum ama bu sefer daha da bunalım oluyorum :( bu arada asosyal falan değilim telefonum her gün çalar, çok arkadaşım var (çoğu da güvendiğim, sevdiğim kişiler bu konuda çook şanslıyım) ama onlarla da buluşmak istemiyorum hep atlatıorum annem de bahar yorgunluğu olabileceğini söyledi.. benle beraber aynı durumda olan, off neden yaşıorumki ben diyenler varsa lütfen yazın.. paylaşmak azaltsın anlamsız yükümü..

Yaz stresi boşver takma

havadandır kızlar, bende de var aynısı, çok yorgun ve huysuz hissediyorum kendimi. hava bile bu kadar belirsizken, biz nasıl sabit bir ruh haline sahip olalım ama değil mi yani :))))

Back
X