- 21 Şubat 2011
- 379
- 21
- 298
- Konu Sahibi LimonluBahce
merhaba arkadaşlar,
bir derdim var anlaşılacağı üzere..
çook mutsuzum 2-3 gündür..
sıkılıyorum, bunalıyorum, daral geliyor, sürekli uyumak istiyorum, uykumu yine de alamıyorum, işime kendime veremiyorum off yazmaktan bile daraldım..
çok şükür kafama taktığım büyük sorunum da yok, güllük gülistanlık değilim maddi biraz sorunum var ama dediğim gibi bu ve benzer şeyler de değil.. hiç bişi bulamasam üzülcek gelecek kaygım oluo ki genelde amannn ben başarırım ztn 3 günlük dünya ne takıosunuz kafanıza tarzı bi insanım..
yanlız kalmak istiorum ama bu sefer daha da bunalım oluyorum
bu arada asosyal falan değilim telefonum her gün çalar, çok arkadaşım var (çoğu da güvendiğim, sevdiğim kişiler bu konuda çook şanslıyım) ama onlarla da buluşmak istemiyorum hep atlatıorum annem de bahar yorgunluğu olabileceğini söyledi.. benle beraber aynı durumda olan, off neden yaşıorumki ben diyenler varsa lütfen yazın.. paylaşmak azaltsın anlamsız yükümü..
bir derdim var anlaşılacağı üzere..
çook mutsuzum 2-3 gündür..
sıkılıyorum, bunalıyorum, daral geliyor, sürekli uyumak istiyorum, uykumu yine de alamıyorum, işime kendime veremiyorum off yazmaktan bile daraldım..
çok şükür kafama taktığım büyük sorunum da yok, güllük gülistanlık değilim maddi biraz sorunum var ama dediğim gibi bu ve benzer şeyler de değil.. hiç bişi bulamasam üzülcek gelecek kaygım oluo ki genelde amannn ben başarırım ztn 3 günlük dünya ne takıosunuz kafanıza tarzı bi insanım..
yanlız kalmak istiorum ama bu sefer daha da bunalım oluyorum