• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok sïkïldim ....

ucan balon

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2015
249
146
23
38
Insanlar hep bi cikari icin gorusurler hepsi cikarci ...gercekleri degil duymak istedikleri seyleri soylersen iyi olursun .dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar.dogruyu soylersen yuzsuz gurursuz olursan yine de sevilmezsin .etrafimdaki herkes bencil cikarci ne yapmaliyim ? Herkes birbirinn arkasindan konusuyor yine de bisey yokmus gibi gorusuyor onlar gibi mi olmaliyim ne bicim akrabalarim var off.yoksa depresif bi hal mi bu ?

• Beğen
Reactions: tse
Insanlar hep bi cikari icin gorusurler hepsi cikarci ...gercekleri degil duymak istedikleri seyleri soylersen iyi olursun .dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar.dogruyu soylersen yuzsuz gurursuz olursan yine de sevilmezsin .etrafimdaki herkes bencil cikarci ne yapmaliyim ? Herkes birbirinn arkasindan konusuyor yine de bisey yokmus gibi gorusuyor onlar gibi mi olmaliyim ne bicim akrabalarim var off.yoksa depresif bi hal mi bu ?

Onlar gibi olsan da mutlu olamazsın ki..
Olma elbette.

Şunu bil başkasının arkasından konuşup yüzüne gülebilen birinin karakteri bozuktur.
Aynısını sana da yapar. Uzak dur böylelerinden, mesafeli ol.
Sayıca az olsalar da mert insanlar da var bu hayatta..

Karşılaşırsın yakın zamanda umarım..

Senin gibi darlandığım, isyanlarda olduğum bir dönem annem bana demişti ki "Etrafına bir bak bakalım, herkes aynı şeyden şikayet ediyor. Madem bu dünyada herkes çok vefalı, çok vicdanlı, çok doğrucu o zaman bu kalpleri kıran kim?" çok takmayacaksın, takmamayı öğreneceksin. Aslında hepimiz çıkarlarımızı koruyoruz ama bazıları iyice kan emici.

Mesajimda yazdigim gibi fazla dogrucuyum sanirim ben olayim olmayayim zalimin zulmune kayitsiz kalmıyorum ama takdir eden mi var korusan da iyilk de yapsan hep kirilan ben oluyirum sanirim cok deger veriyorum insanlara :KK12:

Cikar derken ne kastettigine bagli.
Insanlar cikari icin yasar. Simdi bu cumleyi 'insanlari kullanip atmak' sanma. Insanlar kendi yararina olacak kisilerle gorusur, kendi yararina olacak seyler yapar diye de yumusatabilirim.
Cok genel komusmussun. Umarim bu da "herkes kotu, bir ben iyi" temali konulardan biri degildir. :) Her ne yasadiysan anlatabilirsin.

Olur, var oyle insanlar. Sana hep bir arada denk gelmis. Akraba dedigin ailenin devami. Haliyle aileni secemedigin gibi akrabalarini da secemiyorsun. Iletisimini azaltabilirsin. Bu arada yeni cevreye gir, yeni insanlarla tanis. Allah iyilerle karsilastirsin.

Amin ins.
Olur, var oyle insanlar. Sana hep bir arada denk gelmis. Akraba dedigin ailenin devami. Haliyle aileni secemedigin gibi akrabalarini da secemiyorsun. Iletisimini azaltabilirsin. Bu arada yeni cevreye gir, yeni insanlarla tanis. Allah iyilerle karsilastirsin.
Amin insaAllah .Allah saglikla benegini kucagina almayi nasip etsin ;)

Gun geliyor Allahtan baska kimsen olmadigini hissettiriyorlar kimseyle faxla samimi olmamak gerekoyirmus anladım en iyisi mesafe.

ucan ost: 42392786 .!.:
Yok normalde böyleler.okulum bitti eve döndüm babam kovcak beni diye korkuyom artk az kaldı.doğru söze gelemiyo kimse.'baba'm da olsa

Cikar derken ne kastettigine bagli.
Insanlar cikari icin yasar. Simdi bu cumleyi 'insanlari kullanip atmak' sanma. Insanlar kendi yararina olacak kisilerle gorusur, kendi yararina olacak seyler yapar diye de yumusatabilirim.
Cok genel komusmussun. Umarim bu da "herkes kotu, bir ben iyi" temali konulardan biri degildir. :) Her ne yasadiysan anlatabilirsin.
Evet genneleme olmus bebin kastettigim seni sen oldugun icin degil ,cikari varsa kim olursan ol isi bitene kadar sevenlerden bahsediyorum.elbette kimse 4*4luk degil .ben superim de demiyorum ama hep mi bana denk gelir. ..pazarda markette otobuste bile bana uyuz tipler denk gelir:(

Hiçte depresif bir hal değil size yüzde yüz katılıyorum.ben öylelerinden bıktığım için kimseyle görüşmüyorum kestim irtibatı.en güzeli yalnız takılmak..

Back
X