Çok sıkıldımm..

prettywitch

Hakk,Vedûd,Tevvâb,Selām,
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.371
12
158
mrb kızlar , şu sıralar aştığımı düşündüğüm problemim canımı sıkıyor.

Biliyorsunuz erkek arkadaşımdan ayrıldım.Sorunları öğrenmek isteyenler önceki konuları okuyabilirler.

Herşeyi anlatmak istemiyorum çnkü kafam çok dolu ne nasıl oldu vs. bu tür ayrıntılar eski konularımda var. Sorun şu ben faceimi dondurmuştum ve telimide kapatmıştım bir süre böyle oldu ve sonra tekrar açtım telimide faceimide yakın arkadaşlarım merak ediyorlardı vs. ben faceimi dondurduktan bir kaç gün sonra eski erkek arrkadaşımda dondurmuş arkadaşımın faceinden görmüştüm.Sonra ben açtım bir kaç gün sonra oda açmış.Bu olaydan önce bana msj atmıştı nasılsın nbr nasıl gidiyor vs. bu şekilde konuşmuştuk konuştuktan bir süre sonra ben sms im bitti sonra görüşürüz demiştim.Gerçektende bitmişti. aradan bir kaç gün geçti ve faceini açtı yani bnm faceimi açmamdan bir kaç gün sonra.

Bugün facete karşılaştık ben birşey yazmadım oda yazmadı.Bir kaç dk bekledi sonra ç. dışı oldu.Ben face te kalmaya devam ettim vs. Ya kızlar biz arkadaş kaldık
o bana msj attığında pişman olduğunu ve merak ettiğini düşünmüştüm ama bugün facete karşılaşınca hiç birşey yazmadı bende yazmadım yazmamda zaten. çnkü ayrıldıktan sonra ben ona bitirdin mi sen kendince diye sorduğumda kafamda bitirdim demişti.Bunu dedikten sonra ben ona tmm bundan sonra sadece arkadaşımsın demiştim oda birşey anlamadım ama neyse diyip geçiştirmişti konuyu ve bu olaydan sonra ben onu 1 hafta arayıp sormadım o bir hafta belkide daha uzun süre bilemiyorum işte sonra msj attı yukarıda da anlattığım gibi konuştuk.Açıkcası ben pişman olduğunu falan düşünmüştüm. merak ettiğini falan bugün facete birşey yazmayıncada sinir oldum.Sizce o kesinlikle bitirdi mi bu konuyu yani gerçekten sadece beni arkadaşı olarak mı görüyor böyle şeyler yaptığında kafamı karıştırıyor.Sizce ne yapmalıyım ? kendimi şuan onunla konuşma msj atma vs. ihtiyacında hiissetmiyorum yokluğuna alıştım sanırım ama yine böyle kendi hatırlttığında kötü oluyorum

canım bak uzun süredir tlfonunun ve facenin kapalı olduğunu söylüyosun ve bu ilk karşılaşmanız olmuş facete denk gelmiş buda. bence bir süre beklemelisin belkide pişman olmuştur fakat önceki söylediklerinden dolayı (kafamda bitirdim demiş ya)cesaret edemiyor olabilir diye düşündüm ben bence bir süre bekle derim :44:

kafamda bitirdim deyip yine mesaj mı atıyor ¿ Öyle bitirdim deynce bitmiyor ne yazık ki (: Bilmiyorum sen her şeyden bir şey çıkarıyor olabilirsin küçük ayrıntılara takılarak ben de öyle yapıyorum çünkü bazen ve çok sonra farkediyorum yanıldığımı.ayrıcaaaa ben de hoşlandığım yahut sevdiğim insan online olduğunda saatlerce oturabilirim o orada diye bir şey yazmadan. ama erkek bakış açısını bilemiyorum tabi :) Biraz zaman gerek galibaa her şey netleşir

canım bak uzun süredir tlfonunun ve facenin kapalı olduğunu söylüyosun ve bu ilk karşılaşmanız olmuş facete denk gelmiş buda. bence bir süre beklemelisin belkide pişman olmuştur fakat önceki söylediklerinden dolayı (kafamda bitirdim demiş ya)cesaret edemiyor olabilir diye düşündüm ben bence bir süre bekle derim :44:

cnm faceim ve telim uzun süredir kapalıydı telimi açtığımda o msj atmıştı daha önceki konumun olduğu yere yazmıştım ya işte o msjlaşma sonra ben sms im bitti diyip ii geceler sonra görüşürüz demiştim ben bu msjlaşmadan bir iki gün sonra faceimi açtım ben faceimi açtıktan sonra bir kaç gün sonrada o açtı.Ya bilmiyorum belki benle alaksı yoktur faceini açmasının ama o msj attığında ben halen aklında olduğumu ve beni merak ettiğini düşünmüştüm , bunu düşündüm ama mesafeli konuşmuştum biliyorsun. o msjlaşmadan 8-9 gün falan geçti sanırım bir daha msj atmadı tekarar bende msj atmadım işte bugün facete karşılaştık ama ben birşey yazmadım oda yazmadı. Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum acaba tekrar faceimi dondursam ve teli mi mi kapatsam
çnkü tam unuttum derken yine hatırlıyorum aklıma takıyorum ayy bbilmiyorum niye takıyosam sanki bana yazıcak diye bişey var ama msj attığında halen unutmadığını ve pişman olduğunu düşünmüştüm açıkcası

cnm faceim ve telim uzun süredir kapalıydı telimi açtığımda o msj atmıştı daha önceki konumun olduğu yere yazmıştım ya işte o msjlaşma sonra ben sms im bitti diyip ii geceler sonra görüşürüz demiştim ben bu msjlaşmadan bir iki gün sonra faceimi açtım ben faceimi açtıktan sonra bir kaç gün sonrada o açtı.Ya bilmiyorum belki benle alaksı yoktur faceini açmasının ama o msj attığında ben halen aklında olduğumu ve beni merak ettiğini düşünmüştüm , bunu düşündüm ama mesafeli konuşmuştum biliyorsun. o msjlaşmadan 8-9 gün falan geçti sanırım bir daha msj atmadı tekarar bende msj atmadım işte bugün facete karşılaştık ama ben birşey yazmadım oda yazmadı. Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum acaba tekrar faceimi dondursam ve teli mi mi kapatsam
çnkü tam unuttum derken yine hatırlıyorum aklıma takıyorum ayy bbilmiyorum niye takıyosam sanki bana yazıcak diye bişey var ama msj attığında halen unutmadığını ve pişman olduğunu düşünmüştüm açıkcası

canım içinden nasıl geliyorsa o şekilde yap veya ya faceni dondur yada tlfonunu kapat bu ikisinden birini yap bence ama onu tamamen aklından ve kalbinden silmek istiyorsan ikisinide kapat gitsin başka şeylere yoğunlaş:40:

bu akşam msj attım , nasıl konuşacağını merak ettim ve arkadaş kalmamızada dayanarak msj attım oda zaten bana önceden msj atmıştı ne çıkar ki diye düşündüm.

Nasılsın falan dedim böyle genel olarak havadan sudan konuştuk çok uzun msjlaşmadık yani bn msjlaşırken bir yerden sonra dedim neyse görüşürüz yine iyi geceler oda tmm görüşürüz dikkat et kendine havalar kötü dedi. Bende uzun bir süre sonra cvp verdim çnkü yakın bir arkadaşımla telde konuşuyordum bende ddim saol ya sende dikat et gerçekten havalar kötü dedim.

Sizce hala çok düşünüyormuşum gurursuzmuşum izlenimi vermiş miyimdir. Ya aslında çok düşünmüyorum sadece o hatırlattığında aklıma geliyor fazla değil.Sadece bana karşı davranışı nasıl olucak diye msj attım siz ne düşünüyorsunz ???

bu akşam msj attım , nasıl konuşacağını merak ettim ve arkadaş kalmamızada dayanarak msj attım oda zaten bana önceden msj atmıştı ne çıkar ki diye düşündüm.

Nasılsın falan dedim böyle genel olarak havadan sudan konuştuk çok uzun msjlaşmadık yani bn msjlaşırken bir yerden sonra dedim neyse görüşürüz yine iyi geceler oda tmm görüşürüz dikkat et kendine havalar kötü dedi. Bende uzun bir süre sonra cvp verdim çnkü yakın bir arkadaşımla telde konuşuyordum bende ddim saol ya sende dikat et gerçekten havalar kötü dedim.

Sizce hala çok düşünüyormuşum gurursuzmuşum izlenimi vermiş miyimdir. Ya aslında çok düşünmüyorum sadece o hatırlattığında aklıma geliyor fazla değil.Sadece bana karşı davranışı nasıl olucak diye msj attım siz ne düşünüyorsunz ???

Canım bence gerçekten ihtiyacın olan şey zaman, böyle görüşmeye devam ederseniz zaten barışırsınız bir süre sonra bence... Ama biraz sabret ve bir süre pek iletişime geçme derim ben.

canım iyi yapmışsın kesinlikle mesaj atmakla asla gurursuzluk hala ona aşık izlenimi falan vermemişsin ne olduğunu anlamak için bu mesaj olayı iyi olmuş

canım iyi yapmışsın kesinlikle mesaj atmakla asla gurursuzluk hala ona aşık izlenimi falan vermemişsin ne olduğunu anlamak için bu mesaj olayı iyi olmuş

teşekkür ederim cnm bir an kendimi kötü hissettim ben sadece onun ne hissettiğini merak ediyorum aslında şuan istese bile barışmam yani şuan onunla veya bir başkasıyla ilişki istemiyorum bir süre.Ama onun ne hissettiğinide ve bana nasıl davranacağınıda merak ediyorum açıkçası , bakalım bundan sonra o msj atıcak mı :1:

Canım bence gerçekten ihtiyacın olan şey zaman, böyle görüşmeye devam ederseniz zaten barışırsınız bir süre sonra bence... Ama biraz sabret ve bir süre pek iletişime geçme derim ben.

canım amacım barışmak değil fakat ilişkimiz süresince çok fazla sorun yaşadık ve ben tam anlamıyla hiç bir zaman beni sevdiğine inanmadım bir gün aşırı derece aşıktı bir kç gün sonra buz gibi evet değer verdi ama çok sevmedi diye dşündüm.Ve çok fazla tutarsızlıkları vardı tmm aldatma olayını yakalamadım ama bana haber vermeden şifre değişmeler milletten ilişkisini saklamalar vs. en son bir olayda da trip atınca iyice sinirim bozuldu ve ayrıldım.Bundan sonra barışma ihtimalimiz benim için çok düşük onunla barışmam için bambaşka bri olması gerekiyor yanii benm dememle değil kendisinin istemesi ve ben böyle böyle oldum hatalarımın farkına vardım ve bundan sonra seni rahatsz edecek davranışlarımı aştım tekrar bir şans istiyorum dese düşünürüm.Ama ondan böyle birşey bekliyor musun dersen ıı ıı hiç sanmııyorum bunu akıl edemez bile kanımca akıl etmesi için istemesi gerekli :1: Yani ben bu saatten sonra gidip ona tekrar barışalım ben seviyorum senii demem ki benimde sevgim çok çok azaldı sanırım bir kaç ay sonra bnm için sıradan bir insan olucak.Biz kadınlar için daha zor birine alıştığımız bağlandığımız zaman kopması zor oluyor.

Yani diyeceğim o ki ben sadece onun ne hissettiğini pişman olup olmadığını ve bana nasıl davranacağını merak ediyorum.Tüm öğrenmek istediğim buydu bundan sonra tekrar ben msj atmam o atarsa o msj attıktan bir süre sonra belki bende msj atarım zaten ayrıldığımızdan beri konuşmalarımız sadece nasılsın vs. tarzında özel bir konu konuşmuyoruz.

Son düzenleme:
teşekkür ederim cnm bir an kendimi kötü hissettim ben sadece onun ne hissettiğini merak ediyorum aslında şuan istese bile barışmam yani şuan onunla veya bir başkasıyla ilişki istemiyorum bir süre.Ama onun ne hissettiğinide ve bana nasıl davranacağınıda merak ediyorum açıkçası , bakalım bundan sonra o msj atıcak mı :1:

bana atacak gibi geliyo :1: aferin canım bu yolda ilerle çok güzel yapıyosun :34:

bence hiçbişey yapma canım bekle yine mutlaka atacaktır o mesaj eminim ben:1:

yok cnm birşey yapmadım zaten ama acaba ben dayanamayıp atıcak mıyım diye mi bekliyor büyük bir ihtimalle böyle , yada verdiğim cvp a bozuldu ama verdiğim cvpta görmedimm telim kitapların arasında kalmış dedim. hiç cvp gelmedi sonra eğer ben şimdi birşey yaazarsam cvp vericek mi hemenn diye merak ediyorum çnkü eğer cvp verirse gerçekten benm msj atmamı bekliyor olduğu doğru olucak yani beni deniyor olucak.yazmazsamda birşey yazmaz sanırım bu saatten sonra çnkü bayağı oldu 7 ssaat falan oldu mutlaka teline bakmıştır 7 saat içinde bence verdiğim cvp ıda beğenmemiş olabilir aman ne bileyimm karar veremedim :1: merakta ediyorum acaba bni mi deniyor diye msj atmak istiyorum bakalım hemen cvp vericek mi diye ama hadi msj atayım diyelim ne yazıcam orasıda var birde çok istekli gibi durucakmışım gibi geldi birşey yazarsam ama merakta ediyorum yaa :52:

yok cnm birşey yapmadım zaten ama acaba ben dayanamayıp atıcak mıyım diye mi bekliyor büyük bir ihtimalle böyle , yada verdiğim cvp a bozuldu ama verdiğim cvpta görmedimm telim kitapların arasında kalmış dedim. hiç cvp gelmedi sonra eğer ben şimdi birşey yaazarsam cvp vericek mi hemenn diye merak ediyorum çnkü eğer cvp verirse gerçekten benm msj atmamı bekliyor olduğu doğru olucak yani beni deniyor olucak.yazmazsamda birşey yazmaz sanırım bu saatten sonra çnkü bayağı oldu 7 ssaat falan oldu mutlaka teline bakmıştır 7 saat içinde bence verdiğim cvp ıda beğenmemiş olabilir aman ne bileyimm karar veremedim :1: merakta ediyorum acaba bni mi deniyor diye msj atmak istiyorum bakalım hemen cvp vericek mi diye ama hadi msj atayım diyelim ne yazıcam orasıda var birde çok istekli gibi durucakmışım gibi geldi birşey yazarsam ama merakta ediyorum yaa :52:

canım bence hiç ne sen yaz ne de ondan bekle çünkü hiç beklemediğin anda geliyor msj hep öyle olur yani kendimden biliyorum mutlaka yazacak sana tekrar yani eminim sen kendini geri çektikçe o gelecek sana

az önce yanlışlıkla msj atmış gibi yaptım :1: oda hemen cvp verdi. bnu öözellikle yaptığımı düşündüğünü sanmıyorum çnkü çıkarkende çok yanlış msj atardım.nasıl vs. konuştuk beni ve en yakın arkadaşımı rüyasında gördüğünü söyledi benm en yakın arkadaşım onnda arkadaşı bende aa nasıl gördün falan dedim oda bizim evdeydiniz falan çok tuhaftı çiftleğe gidicektik falan vs. anlattı rüyasını çok tuhaftı dedi bende normal rüya sonuçta dedim. şuan devam ediyor msjlaşmamız

az önce yanlışlıkla msj atmış gibi yaptım :1: oda hemen cvp verdi. bnu öözellikle yaptığımı düşündüğünü sanmıyorum çnkü çıkarkende çok yanlış msj atardım.nasıl vs. konuştuk beni ve en yakın arkadaşımı rüyasında gördüğünü söyledi benm en yakın arkadaşım onnda arkadaşı bende aa nasıl gördün falan dedim oda bizim evdeydiniz falan çok tuhaftı çiftleğe gidicektik falan vs. anlattı rüyasını çok tuhaftı dedi bende normal rüya sonuçta dedim. şuan devam ediyor msjlaşmamız

çok güzel bi haber bu canım neler konuştunuz bekliyorum merakla:69:

Back
X