çok sıkılıyorum.. çoook çokkk

duygu_28

uğur böceğim
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
210
3
evet cok sıkılıyorum. sebebini bilmediğim huzursuzluklar var içimde.. yerli yersiz ağlıyorum. asosyal biri oldum çıktım, kimsem yok çevremde.. eşim beni anlamıy.. ve en kötüsü ben ne yapmak istediğimi bilmez durumdayım. hiç bişey tat vermiyo bana hiç bi şey mutlu etmiyor. çok şeyler yaşadım son bir yıl içinde biliyorum onların etkisi buyuk.. su an evdeyim çalışmıyorumda.. hoş çalışsam kimin ne işine yararım onu bile bilmiyorum.. ne yapıcam ben...

evet cok sıkılıyorum. sebebini bilmediğim huzursuzluklar var içimde.. yerli yersiz ağlıyorum. asosyal biri oldum çıktım, kimsem yok çevremde.. eşim beni anlamıy.. ve en kötüsü ben ne yapmak istediğimi bilmez durumdayım. hiç bişey tat vermiyo bana hiç bi şey mutlu etmiyor. çok şeyler yaşadım son bir yıl içinde biliyorum onların etkisi buyuk.. su an evdeyim çalışmıyorumda.. hoş çalışsam kimin ne işine yararım onu bile bilmiyorum.. ne yapıcam ben...
kurslara katılmayı denesen özellikle ebru ahşap boyama vs. tarzı
iyi gelebilir

Evde olanların en buyuk derdi. Hele çocugun ya da cok sosyal bir ortamında yoksa ev hanımları mutlaka bu sıkıntı dönemini yasıyorlar.
Bence bir iş ya da bir meşgale bulmalısınız kendinize.

Ben çalışıyorum şuan ama sıkılıyorum çalışmasam da sıkılıyorum kursta da sıkılırım kesin.. Off çok zor :KK70:

X