çok sıkıntıdayım.

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
Arkadaşlar ablalarım, nolur bana dua edin. Çok zor evreden geçiyoruz.
Beni bilenler bilir askerde sevdiğim var. Babam öğrenmişti ama şiddetle karşı çıkmıştı. Annemde öğrendi simdi ikiside tanımadan hiç bilmeden yok diyorlar. Nolur dua edin kavusuyum artık sevdigime. Hic bir konuşmadan anlamıyorlar. Artık dayak yiyeceğim galiba babamdan. Tl yi de elimden alabilirler. Napiyim, çok çaresizim çok. :( :( dua edin kavusalim sevdiğim le. Çok muhafazakâr bi ailem var. Sevdiğim de onların istediğine yakın ama tanımak istemiyorlar. Çok üzgünüm.

hayirlisi olsun insallah

neden istemiyorlar? bi nedenleri varmi
yoksa sizin görüstügünüzü anladilar, inatlasiyorlarmi?

Kaç yaşındasın? Erken mi görüyorlar acaba? Sırf onlardan habersiz biriyle görüştün diye mi karşı çıkıyorlar yoksa?
Sen gözlerine sokma, aman dikkat et, babam dövecek diyorsun :KK43: Alttan al, tamam de, sus, kendi kendine düşün konuyu. Askerden bir dönsün karar verirsiniz ne yapacağınıza.

Ama yaşın küçükse bir bildiği vardır ailenin de.

Arkadaşlar ablalarım, nolur bana dua edin. Çok zor evreden geçiyoruz.
Beni bilenler bilir askerde sevdiğim var. Babam öğrenmişti ama şiddetle karşı çıkmıştı. Annemde öğrendi simdi ikiside tanımadan hiç bilmeden yok diyorlar. Nolur dua edin kavusuyum artık sevdigime. Hic bir konuşmadan anlamıyorlar. Artık dayak yiyeceğim galiba babamdan. Tl yi de elimden alabilirler. Napiyim, çok çaresizim çok. :KK43: :KK43: dua edin kavusalim sevdiğim le. Çok muhafazakâr bi ailem var. Sevdiğim de onların istediğine yakın ama tanımak istemiyorlar. Çok üzgünüm.
yavrucugum daha lisedesin, ne evliligi, ne kavusmasi?

eski konularına da baktım. belki sevgilin dünya iyisi bi insandır bilemiyorum. ama sırf baskıdan kaçmak için emin olmadan kimse ile evlenme.

eger lisade ogrenciysen ve askerde ve muhtemelen ayiptir soylemesi abaza olma ihtimali yuksek bir tiple gorusuyosan ailen yerden goge hakli karsi cikmakta,
benim kizim yapsa hayal edemedim... sustum.

Lisede misin :KK43:
Ne olur aileni dinle. Çok haklılar. Bu yaşta ne kavuşması :(
Yakma hayatını kendi ellerinle. O kadar değişeceksin ki? Fikirlerin değişecek, duyguların değişecek, mantığın değişecek. Senin yaşındaki aklımla ben biriyle evlenmeye kalksaydım sanırım hayatım çekilmez olurdu şu an :(
Daha hiç insan tanımadan ne olur böyle bir işe girişme.. Ailen çooook haklı çoook...

Ailen sana sormuştur mutlaka. Kimdir, nedir, ne mezunu ne işi yapıyor diye. Kızımın da sevgilisi olmuştu. İlk bu soruları sordum. 3 yaş büyüktü kızımdan bende istemedim. Lisede 3 yaş büyük bir fark. Tanışmamı istedi kesinlikle gerek duymadım.

Anam millet te lisede ayarlıyo herifi ya.
Ne saf bi ergenmişim ben meğer...

Merhaba bende aynı şeyden muzdariptim. Ailem karşı çıktı kavga ettik sonra sessiz kalmayı denedim konuyu açtıkları zaman sessiz kaldım bir şey demedim. Şahsen istemeyen bir aileye birini zorla kabul ettiremezsin ben bunu anladım. Kaçarak evlendim ama kesinlikle hayatımda yaptığım en büyük hataydı keşke annem babam dövsydide o Hatay'ı yapmasaydım. Anne baba daha Kıymetli evlenince insan anlıyor bence sende anne Baba'nın kıymetini bil evlenince herşeyi ANCA görebiliyorsun karşındaki insanı tam tanıyamadığını anlıyorsun yinede karar senin herşeyi tatlı dille hallet derim

Lisedeysen eğer, ailen küçük olduğun için karşı çıkıyordur, başka sebep arama..

Sev, sevil tamam ama henüz aileyi karşıma alıp, sevdiğine kavuşma fikri çok erken, yanlış bir tercih olur. Çok pişman olursun.

Lisede iken benimde sevdigim insani ogrenseler kesinlikle izin vermezlerdi tanismazlardi bile.
Universite bitmek uzere iken ogrendiler. Nisanliyiz su an. Ayni insan arada gecen sekiz yil.. isteke surecinde hic bir sey demediler ama annemler hala arada trio atiyorlar bastan ogrenmedik diye. Birde daha cok kucuksun askerdeki sevgili..
biraz daha dur bakalim gelecegini düşün. oku. Universite Okurken hala birbirinize guveniyorsaniz aileler tanisir.

Arkadaşlar yorumlarınızı okudum ama su anda ben 20 yaşındayım. Açıktan okuduğum için ailem göndermediği için böyle sürdü lise. Yaşımın asla küçük olduğunu düşünmüyor lar. Onların istediği bir aile vardı ona evet deseydim tam 2 ay sonra düğünüm vardı. Yaşla kesinlikle alakası yok. Görüştüğüm kişi gerçekten efendi bir genç. Mesleği var. Abdestli namazlı. Ama ailem kabul etmiyor daha doğrusu tanımak kim olduğunu bilmek istemiyor . Kapıdan giremez diyorlar. Ama kimdir nedir bilmiyorlar . Durum bu. Okutmazlar da calismama izin vermezlerde. Ailem çok aşırı muhafazakâr. Bu yüzden çok zordayım diyorum.

Anladım senin aile profilini..
O halde askerden gelmesini bekle, o süre içinde tepkilerini çekecek birşey yapma.
Askerden sonra da uygun zamanınızda alsın ailesini gelsin, elbet alacaklar içeri, nasibinse kimse dur diyemez.

Şimdilik sadece beklemen gerekiyor

Back
X