çok sıkıntılıyım çözümü bulamadım

rosa_lina

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2016
356
379
18
38
sorunum sol ayağımda çıkan ve sürekli büyüyen minik minik çoğalan siğiller.ne yaptımsa geçmedi ve o kadar çoğaldı ki ayakkabı giyemiyorum.baskı yapıyor acıyor kimi zaman kanıyor kanayınca daha da çoğalıyor.anlamadım bu virüs nerden bulaştı bana ayak parmaklarıma da sıçradı.verrutol kullandım hiç bir işe yaramadı.incir sütü daha bir çok yöntem yaktırmayı önermediler çünkü bende ki dişisiymiş dahada çoğalır diyorlar nitekim de öyle en ufak bir darbede kanamada yandan küçük küçük yeniden ürüyor ve büyüyorlar ayaklarımdan utanıyorum zaten baş parmağmda mantar sorunuda var.bu dertten başına gelip kesin çözüm bulan arkadaslardan yardım istiyorum.lütfen

Bir cildiyeye görünün mutlaka benim yıllar önce çıkmıştı iki ayağımda da kimyasal bir ilaçla birkaç seans yakmıştı bir daha da hiç çıkmadı siğiller ayağımda

7-8 yıl bu salak şeylerle mücadele ettim. Verrutol, sirke, sayısız dermatolog... en sonunda genel cerrahiye gidip kesin bunları dedim. Adam da bana bunlar bulaşıcı 1 ay bant kullan tekrar gel, geçmezse bakarız dedi. Valla hala o adama duacıyım.
Siğil bantı alın. Ya da eczanede satılan nasır bantlarından. İçerikleri aynı zaten. Ben haftada 2 paket kullanıyordum. Her siğilin üstüne küçüklü büyüklü bantlardan yapıştırın. 2 günde bir değiştirin. Değiştirirken hafifçe eski deriyi alın üstünden. 2 gün banyoya girmeyin çünkü ilaçlı bantın 2-3 gün ayakta durması gerekiyor. Benim de ayaklarımda 7 tane, elimde bir tane vardı. Ayaklarıma aralıksız 1 ay bu bantlardan kullandım. Ayaklarımdakiler geçtiğinde elimdeki de kemdiliğinden yok oldu.

Vücudunuzun bağışıklığı düştüğünde musallat oluyor bunlar. Ama yenerseniz bir daha çıkmıyorlar.

Eğer başka bir bölgenizde varsa, 4-5 tanesini yenerseniz hepsi geri çekilip yok oluyor bu canavarların. Öyle pis ve zeki bir virüs(hpv)
Çoğu insan bu virüsü taşıdığı halde bazılarında gün yüzüne çıkmıyor.

Cildiyeye gidin orda sogutucu sprey sıkıyorlar. sisiyo biraz agri yapiyor ama ilerlemesini donduruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…