Dün benim doğum günümdü.Eşim akşam saat 8,30 a kadar birşey çaktırmadı bir tebrik dahi etmedi.Neyse işten eve 8,30 gibi geldi işte çok açım dedi bende mutfağa girdim yemek ısıtmak için.Sonra yanıma geldi yemekleri beğenmez gibi bir tavır ben yemeyeceğim tokum dedi.Neyse bozuldum haliyle.Sonra ben tek başıma yemek yemek için balkona çıktım.Tam o sırada yanıma geldi bizimkiler geliyorlar dedi.Bende doğum günümü kutlamak içinse hiç gelmesinler dedim.Evleneli 2 ay olmuş haliyle başbaşa bir kutlamayı tercih ederdim.Neyse sonra bu ailesine söylemiş artık ne dediyse gelmeyin falan diye gelmediler.Bizde küstük konuşmuyoruz.Herşeyi geçtim sen benim doğum günümü başbaşa bir kutla madem.Böyle saçma süpriz mi olur.Yanıma geldi üzerini giyin haliyle işten geldim şort atlet bir haldeyim keyfim bozuldu yani.Herkesle beraber kutlayacak hala çok sinirliyim.Ailesininde bunu düşünmesi gerekirdi bence.Aklı sıra annesinin hazırladıklarını yiyecek yemek falan yemedi bu yüzden madem banada bir şekilde yedirtme offf deli oldum resmen..Zaten sürekli görüşüyoruz düşüncesizlikti yaptığı ama kendine göre ben haksızım tabi.Ben hizmet edicem ben yapıcam toplıcam edicem kaldırıcam silicem koyucam nasıl sürpriz bu.Dün akşam salonda uyudu.Haklımıyım haksızmıyım demek istemiyorum sadece sıkıntımı paylaşmak istedim.Teşekkürler.
Yorumlarınız benim için önemli teşekkürler.
Yorumlarınız benim için önemli teşekkürler.