Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar doktor bu kadar yüksek olmamalı eyer hamiş deyilsen 0 ve ya 1,2 olmalı 12ise bu biraz işaretdir yeni hamilelik ola bilir bir kaç gün sonra bir daha qan tahlili yaptır gel dedi
Kızlar doktor bu kadar yüksek olmamalı eyer hamiş deyilsen 0 ve ya 1,2 olmalı 12ise bu biraz işaretdir yeni hamilelik ola bilir bir kaç gün sonra bir daha qan tahlili yaptır gel dedi
1 hafta sonra yaparsan tam sonuc alirsin canim ben oyle yapmistim ilk silik cikmisti . sonra 1 hafta bekledim bidaha yaptim koyulasmisti doktora gittigimdede 7 haftalik hamileydim :)