Kızlar silik çizgiyi gören var mı

ruya08

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2025
16
2
1
28
Kızlar ateş basması kasıkta hafif ağrılar dün akşam tam belimin ortasında başlayan bi ağrım var bugünde devam ediyor adetime daha var üstteki 2 gün önce yaptığım test alttakini bu sabah ilk idrarla yaptım 5 dakika içinde silik bi çizgi gördüm çok heyecanlandım ben elimde net farkı görüyorum siz ne düşünüyorsunuz görebilen var mı 🥲

Eklentiler

• IMG_1085.webp
    IMG_1085.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 193
  • IMG_1084.webp
    IMG_1084.webp
    33 KB · Görüntüleme: 190
canım bende gördüm hayırlısı olsun hakkın da :) yakın zamanda kan verin bence

Ben tam seçemedim. Kan testi yaptırın bence. Benim adetime 14 gün falan vardı yerleşme kanamam oldu daha doğrusu lekelenme. Özel bölgemde batmalar kasığımda minik sancılar vardı. Ben bildim gebeyim. 3 gün sonra kan testi yaptım çıktı. Adetime 10 gün vardı.

canım bende gördüm hayırlısı olsun hakkın da :) yakın zamanda kan verin bence
Amin teşekkür ederim eğer varsa böyle bir şey bizim için tam bir bayram hediyesi olacak ☺️

Ben tam seçemedim. Kan testi yaptırın bence. Benim adetime 14 gün falan vardı yerleşme kanamam oldu daha doğrusu lekelenme. Özel bölgemde batmalar kasığımda minik sancılar vardı. Ben bildim gebeyim. 3 gün sonra kan testi yaptım çıktı. Adetime 10 gün vardı.
Benimde adetime 15 gün falan var aynı şekilde özel bölgemde ağrı hissediyorum hafif hafif bakalım artık bir kaç gün geçsin ☺️

İlişkinin üzerinden 14-15 gün geçtiyse kanda çıkar bence kan verin

Evet var bende gordum hayirli olsun saglikka almak nasip etsin rabbim inşallah

Ne güzel.. döngünüz kaç güne birdi

Back
X