Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle görünüyor canım bebek varMerhaba arkadaşlar. Yarın adet günüm.sol kasığımda aşırı batma vardı. Akıntım çok fazlaydi. Bende bugün kaset test yaptım. Çok silik çizgiyi yalnızca benmi gpruyorum Eki Görüntüle 3311063
Evet canm ilk dakikada çıktıİlk 5 dakika da çıktıysa hamilesiniz. Hayırlı olsun![]()
Amin canimHayal gibi çizgi var. Hakkınızda hayırlısı olsun
İnşallah canım inşallah bir gün daha beklesemmi yarın adet günüm gecincemi versem. Üzülmek istemiyorumÖyle görünüyor canım bebek variki gün sonra yenile ya da bugün hemen kan ver
Verebilirsin artık varsa çıkar zaten kasette silik çizgi önemliİnşallah canım inşallah bir gün daha beklesemmi yarın adet günüm gecincemi versem. Üzülmek istemiyorum
Bu test çok fazla yalancı pozitif çıkartıyor başka bir testle tekrarlayın benceMerhaba arkadaşlar. Yarın adet günüm.sol kasığımda aşırı batma vardı. Akıntım çok fazlaydi. Bende bugün kaset test yaptım. Çok silik çizgiyi yalnızca benmi gpruyorum Eki Görüntüle 3311063
Tekrardan test yaptım arkadaşlar anında bu şekilde çıktıBu test çok fazla yalancı pozitif çıkartıyor başka bir testle tekrarlayın bence
Tebrik ederim hamilesinTekrardan test yaptım arkadaşlar anında bu şekilde çıktı
Hamilesiniz. Hayırlı olsunsağlıcakla kucağınıza alın. Kan verin hemenc
Çok teşekkür ederim canimTebrik ederim hamilesin![]()
Hayırlı olsun canım çok belli gebeliğinTekrardan test yaptım arkadaşlar anında bu şekilde çıktı
Benimkine de bakarmisin canim2 gün var bayaEvet canm ilk dakikada çıktıinşallah bı iki gün daha bekleyip tekrarlayacagim
Kızlar bakarmısınız ben 2 yıldır çocuk istiyorum 4 defa iğne yaptırdım olmadı geçen ay iğneden sonra adet oldum bu ay 6 günüm geçiyor bugün test yaptım böyle çıktı acaba hamilemiyim