Hamilesin canım belirgin bayaLütfen tecrübeli arkadaşlar yorumlarmısınız çok heyecanlıyım hamile olabilir miyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesin canım belirgin bayaLütfen tecrübeli arkadaşlar yorumlarmısınız çok heyecanlıyım hamile olabilir miyim
İnşallah cnm ya ağzın bal yesinHamilesin canım belirgin baya
HamilesinnnLütfen tecrübeli arkadaşlar yorumlarmısınız çok heyecanlıyım hamile olabilir miyim
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah banada nasip ederİnşallah cnm ya ağzın bal yesin![]()
Cevaplarınız beni umutlandırdı artık gitmeyeceğim dediğim halde bugün gidip kan verdim Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın benimde emegimi boşa çıkarmasın ben gibi anne olmak için bu kadar çaba gösteren herkesin yar ve yardımcısı olsunHamilesinnn
Çıktı mı canım sonuçlarınCevaplarınız beni umutlandırdı artık gitmeyeceğim dediğim halde bugün gidip kan verdim Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın benimde emegimi boşa çıkarmasın ben gibi anne olmak için bu kadar çaba gösteren herkesin yar ve yardımcısı olsun
Yarın çıkacakÇıktı mı canım sonuçların
İnşallah cnm Allah isteyen herkese nasip etsingebesiniz canım hayırlı olsunn <3
Nasıl yani, adet mi oldunuzDoğru hanımlar hamileymişim ama öğrendiğim gün düşük yaptım Rabbım kimseye yaşatmasın çok zor bi durum 2 yıl o kadar tedavi gördükten sonra tam umudumu yitirmişken hiç bisey yapmadan hamile kaldığını öğrendiğin gün onu kaybetmektarifsiz bir acı
Ne çıktı canım sonucunMerhaba arkadaşlar. Yarın adet günüm.sol kasığımda aşırı batma vardı. Akıntım çok fazlaydi. Bende bugün kaset test yaptım. Çok silik çizgiyi yalnızca benmi gpruyorum Eki Görüntüle 3311063