Hangi marka acabaSabah ilk idrarla yaptım.
Adetim 2 gün geçti.
Pozitif değil dimi?
kızlar bende bu sabah işe gitmeden kan verdim yumurtlamanın 13. günü bugün. bakalım en net gerçeği yarın öğrenicem. 15 aralıkta çatlama görmüştüm 20si regl tarihimdi hala olmadım testte yapıyorum ama negatif çıkıyor inşallah kan testinde güzel haberler alırım dua edin bana :)Hangi marka acaba
İnşallah hayırlı haberler alırsınkızlar bende bu sabah işe gitmeden kan verdim yumurtlamanın 13. günü bugün. bakalım en net gerçeği yarın öğrenicem. 15 aralıkta çatlama görmüştüm 20si regl tarihimdi hala olmadım testte yapıyorum ama negatif çıkıyor inşallah kan testinde güzel haberler alırım dua edin bana :)
Freely markaHangi marka acaba
Kaç dakikada çıktı canım bence pozitiffFreely marka
Bir iki dakikada çıktı.Kaç dakikada çıktı canım bence pozitiff
Canım 10 dakika sonrasında çılanlar kuruma çizgisi oluyor o yüzden bu test pozitif ama daha yeni olduğu için netleşmemiş testi yarın telrarla yada kan testiyle öğrenebilirisn inşallah seninledirBir iki dakikada çıktı.
Beklemiyordum açıkçası :/ iyi ki kötü mü bilemedim
çıkarKızlar benim de yerleşme kanaması olduğunu düşündüğüm akıntımın üstünden bir hafta geçti erken yok normal gebelik testi var yapsam çıkar dimi
Teşekkür ederim
Çıkabilir canım yerleşme kanamsı olduktan sonra gebelik oluşmuş oluyor daha yeni olduğu için silik bile çıkabilirKızlar benim de yerleşme kanaması olduğunu düşündüğüm akıntımın üstünden bir hafta geçti erken yok normal gebelik testi var yapsam çıkar dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?